v dialke je vidiet hrad...neviem ja si to davam dohromady stale s moznostou kopania niekde na mape ale nechepm tomu ako a kde kopat...
Skládaná mapa
Skládaná mapa
Hosi naco je tato vec dobra?ja tomu nerozumiem...vidim nejake puzzle a trpaslika s vozom plnym zlata
v dialke je vidiet hrad...neviem ja si to davam dohromady stale s moznostou kopania niekde na mape ale nechepm tomu ako a kde kopat...
Re: Skládaná mapa
Čím viac menhirov navštíviš tým viac sa ti z mapy odkryje, až nakoniec prídeš na to kde kopať, možnosť kopania máš u každého hera v ponuke napravo, na rovnakom mieste kde máš kúzla použitelné priamo na mape dobrodružstva (nie tie súbojové). Kopanie ťa stojí celý herov ťah. Nemusíš čakať na odhalenie celej mapky, ak vieš o ktorú časť krajiny ide môžeš s pár herami skúšať šťastie aj náhodne, poklad je niekde približne v strede puzzle mapky.
Vykopeš truhlu, vrátíš se do svého hlavního hradu a postavíš "Grál". Tahle stavba ti potom přidává spooooustu bonusů. 
jj to kopanie viem aj to ze mi to zoberie cely tah
riskujem ze budem za idiota ale co je "menhir"
to su tie kamene co pridavaju zkusenosti?
takto vypada moja mapa:

riskujem ze budem za idiota ale co je "menhir"
takto vypada moja mapa:

To není ten správný "menhir". Ten co ti ukáže dílek skryté mapy je podobný. Na obrážku je označený jako POT1

taky som este na mape nevidel teda 
Třeba hraješ mapu na který není možnost hledat poklad.