Patch 2.1
Patch 2.1
Ano je to tak, s příchodem datadisku Odstíny temnoty, který nám přinese Temné elfy, přichází i patch 2.1. Tento patch opravuje velkou spoustu chyb ve hře (kompletní changelog zde:http://forums.ubi.com/showthread.php/767211-Incoming-Patch-2-1-release?s=ee2e8ff7f45369d13187376f41c3d364), mimo jiné i známou chybu se zamrzávajícími obrazovkami nebo třeba mizející okýnko chatu. Je skvělé, že Ubisoft po dvou letech, co je hra v oběhu, konečně opravil většinu chyb. Doufám jen, že se alespoň trochu poučili a k tomu budou mít jiný přístup, ale to je jen takové moje přání. 

Re: Patch 2.1
O patchi vím a čekám na něj. Doufám, že opraví zbývající chyby s černou obrazovkou pro Intel HD grafiku. 
Och, teším sa, konečne opravia ten idiotský bug s upišťanými jednotkami.
No...teď jsem hrál SoD s temnými elfy a některé jednotky měly furt upištěný hlas...ale to může být schválně.

-
Manchester08
Čau mám jednu prosbu nevíte kolik ten nový patch 2.1. zabírá místa při instalaci??? já jsem si ho stáhnul z z offic stránek Heroes. Jenže když to zapnu tak se to isntaluje a na konci mě to napíše pořád nedostatek místa disk je plný já sice na C mám jenom 1,7GB volnýho místa a více místa se tam prostě udělat už nedá dělám jsem všechno. tak se chci optat jesli nejde náko udělat aby se mě to naistalovalo tam, kde mám tu hru. Díky moc, jinak bych musel hrát SoD pořád ve verzi 2.0. 
- EuroMarkos
Manchester08 wrote:Čau mám jednu prosbu nevíte kolik ten nový patch 2.1. zabírá místa při instalaci??? já jsem si ho stáhnul z z offic stránek Heroes. Jenže když to zapnu tak se to isntaluje a na konci mě to napíše pořád nedostatek místa disk je plný já sice na C mám jenom 1,7GB volnýho místa a více místa se tam prostě udělat už nedá dělám jsem všechno. tak se chci optat jesli nejde náko udělat aby se mě to naistalovalo tam, kde mám tu hru. Díky moc, jinak bych musel hrát SoD pořád ve verzi 2.0.
Patch se instaluje do místa, kde máš nainstalovanou hru, ale problém může být v tom, že soubor, který je asi o velikosti 1,8Gb se nejdříve musí rozbalit a to zabere další místo na disku c:\
Jediná rada, udělej si ještě asi půl giga místa
Takze ten patch uz vysiel? ked kliknem na tu stranku co dal Shade3 tak tam je stahovat na retail a digital verziu 2.1 patch, lebo sa to neda absolutne hrat furt to mrzne v tom meste
Ahoj prosim ta ten patch sa mi dá automaticky stahovat, ako ostatne do verzie hry 1.8 alebo je treba ho niekde manualne stiahnut?
Patch vyšel, musí se stáhnout ručně. Mělo by to jít přes ten odkaz. Jinak musím fakt říct, že ten bug s pištícími jednotkami neopravili...

Jediné dvě kampaně, které můžu hrát jsou za Raelaga a Veina. Patch 2.1 teprve stahuji, tak se chci zeptat, jestli opravuje tuto chybu. Když se pokusím hrát některou z předešlých kampaní, hra začne načítat a v půlce načítání spadne do Windows. Máte někdo stejnou zkušenost?
-
Manchester08
Tak už jsem taky konečně nainstaloval patch 2.1. jenom se chci optat co že to všechno opravuje???
Díky moc
Už si nevím rady....měl jsem normální Heroes s 2DLC a přikoupil krabicovku datadisk...při instalaci se mi mám pocit starý Heroes odinstalovalo a příšel datadisk,který jsem poté aktivoval klíčem přímo ve hře... Teď mám hru verzi 2.0 a patch nefunguje ani jedna verze, pokaždé mi napíše že datadisk ještě nebyl nainstalován, což ovšem byl. Nenapadá vás něco? Cením si každé rady díky.
Nejlepší rada dle me
Odinstaluj Datáč
Nainstaluj originální hru. Napatchuj ji na 1.8
Stáhni patch 2.1 a (z tohoto fora, Autopatch nefunguje)
Aplikuj Patch
Vše by mělo fungovat.
Odinstaluj Datáč
Nainstaluj originální hru. Napatchuj ji na 1.8
Stáhni patch 2.1 a (z tohoto fora, Autopatch nefunguje)
Aplikuj Patch
Vše by mělo fungovat.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Hm, já jsem si koupil MaM Heroes VI Kompletní edici. Přišla mi 17.5.2013. Nainstaloval jsem ji a od té doby ji hraju a bez potíží. A dnes jsem si všimnul, že mám verzi 2.0.0. Tak mám tyky ztahnout verzi 2.1?