H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Spatnak

Re: H6 technická podpora

Post by Spatnak »

Je to jen můj problém, nebo se i vám nedaří připojit do hry? Asi 3h zpátky mě to koplo, že selhalo připojení k internetu a od té doby se nelze připojit k Confluxu.
bucuresti

Post by bucuresti »

Ahoj ani mne odpoji ma pri pripajam se ku CONFLUXU
Shade3

Post by Shade3 »

Jak už jsem psal jinde, v této chvíli Ubi dělá úpravu serverů, protože Zítra vychází rozšíření. Takže pro připojení na CONFLUX budete muset chvíli počkat.
Image
IIkoteII

Post by IIkoteII »

Koupila jsem si Heroese odstíny temnoty. Účet na Uplay mam, dala jsem ji tam, zadala jsem klíč a spustila. Jenže mám problém v tom, že dál mě to do hry nepustí. Mám pouze tu základní obrazovku. Když dám třeba kampan, zobrazí se mapa ale nejde hru spustit.
Nevíte čím to je? ( Díky
Dekker

Post by Dekker »

No velice zajímavé, že mi to při instalaci odstínu temnot odinstalovalo základní hru s tím, že instalátor nepodporuje verzi 1.8 :D. Tak sem zvědav zda mi to pak nebude uprostřed instalace psát, že to nemůže nainstalovat protože nemám základní hru :D

nom ... sem z toho trochu mimo, update se musí stahovat samostatně, hra nejde úplně vypnout XD. Tak problém s vypnutím zůstal, ale ostatní je už v pohodě, jen trochu zasekané připojení na conflux. No sem zvědav tedy, ještě ani nevím co mi odemkli ty dva bonusové kody co sem dostal navíc :D
Shade3

Post by Shade3 »

Dneska jsem zjistil, že mi můj antivir (Norton Internet security) zjistil, že je jeden ze souborů hry vir Yontoo. Moc tomu nevěřím, každopádně ten soubor mi odstranil a já se teď nemůžu připojit na CONFLUX, takže to je asi nějaký důležitý soubor. Cesta k němu je následující: C:\users\jméno\appdata\roaming\might & magic heroes vi\webkit\default\extensions\niapdbllcanepiiimjjndipklodoedlc\1.0.3_0\back.js. Mám Win8, na XP to může být jinak.
EDIT: Už to jede, stačilo to jen přeinstalovat.
Last edited by Shade3 on Tue May 07, 2013 12:35 pm, edited 1 time in total.
Image
Majklski

Post by Majklski »

Skade3 viz výše, Conflux nejde všeobecně.
Ale jak koukám, bylo to psáno 2hého, dnes je 7mého a stále mi Conflux nejde. Asi to bude tou verzí, teprv 2.1 stahuji.
Raději nic, vše se dá otočit proti mě.
bucuresti

Post by bucuresti »

Po nainštalovaní patch 2.1 nejde sa prihlasiť ku Confluxu...bieda ten UBISOFT!!!
jakub.karasek

Post by jakub.karasek »

Všechny výše zmíněné problémy s datadiskem jsem měl také, nešly mi hrát původní mapy, nešlo se připojit ke confluxu. Pomohlo odinstalovat všechny Heroes (i uPlay) na disku, nainstalovat pouze Odstíny Temnoty, na ně update 2.1 a funguje všechno, včetně základní hry
Might and Magic: Heroes VI sběratelská edice + Odstíny temnoty (*****)
Heroes V Collectors Edition cz v1.3 (*****)
Heroes IV Complete cz v4.0 (sh*t)
Heroes III Complete cz (Game4u) (*****)
Heroes II Gold cz (****)
Heroes I Gold cz (****)
Shade3

Post by Shade3 »

CONFLUX mi jel včera i celou dobu od nainstalování 2.1, což bylo 3.5. Připojit se nemůžu ode dneška.
EDIT: Už to jede, stačilo to jen přeinstalovat.
EDIT2: A někteří tu psali, že nespustí kampaně ze základní hry a DLC...Nevím, kde je chyba, ale mně to jede dobře.
Image
Shade3

Post by Shade3 »

Dnes jsem chtěl hrát multiplayer H6 s jistým známým a jsem velice zklamán...Rychlost pohybu jednotek a hrdinů je automaticky nastavená na minimum a nedá se zvýšit, všechny neutrální obydlí jednotek patří k Temným elfům...Díky Ubi!
Image
Majklski

Post by Majklski »

Tak jsem teď po práci chtěl zkusit hru po nainstalování patche 2.1.0 a hra nejde spustit vůbec. Tudíž narovinu říkám, že na toto už nemám nervy, končím s touto parodii na kdysi skvělou hru a končím s ubisoftem, je vidět, že to dostali do rukou naprostý amateři a je nebudu neustále přeinstalovávat hru, či klienta, protože vyjde další patch, kterej to zas podělá. Hru odinstaluju a CD zahodím do plastů, to je jediný místo, kam se tato sr....a hodí.
A můžete se do mě pustit jak chcete.
Shade3

Post by Shade3 »

Hele pouštět se do tebe nebudu, jenom se chci zeptat, jestli jsi to fakt nainstaloval správně? Musíš si stáhnout buď retail nebo digital verzi patche podle toho, jak jsi hru nainstaloval...Mně to jede všechno v pohodě a věřím, že tobě by to taky mělo jet v pohodě.
Image
Majklski

Post by Majklski »

Dobře, aby jste věděli, že jsem to psal v klidu a ne s pěnou u pusy, zkusím to nainstalovat vše znovu a uvidíme.
Dekker

Post by Dekker »

Nevím jak vy, ale jedinej problém co já mám je ten, že se mi to neskutečně dlouho připojuje ke confluxu, někdy až na podruhé možná je to firewallem, a hra i po vypnutí zůstává vyset mezi procesy a tudíž mi nejde uplay normálně vypnout
Post Reply