Mapy

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Altair8

Re: Mapy

Post by Altair8 »

Postup za Kirila se smaže a začneš kampan komplet odznova
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Ale iné kampane ostanú aj epilógy nie.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Altair8

Post by Altair8 »

Jasne, za ostatní frakce postup zůstane, myslel sem čistě kampaň za peklo ... akorát nebudeš moct hrát epilog za Kirila, dokud znova neprojdeš 4. misi :)
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

OK díky, lebo niekto mi hovoril že všetko sa mi zmaže, ale vďaka bohu nie :)
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
TondaFS

Post by TondaFS »

No, hrál jsem si v editoru a abych vyzkoušel jak některé funkce fungují, ještě před tím než se pustíme do tvorby nějaké větší kampaně, tak jsem vytvořil jeden krátký scénář - Pekelné problémy, tak pokud někdo chcete, můžete jej vyzkoušet. http://tonckuvsvet.webnode.cz/might-and-magic-heroes-vi-/
Mapa je to hrozně malá a krátká, takže její zahrání zabere tak půl hodinky (možná ani ne tolik), pokud budete vybíjet všechny jednotky na mapě.
Jinak tato mapa může sloužit i pro ty, kteří by taky chtěli vytvořit nějakou tu příběhovou mapku, ale dělá jim problémy něco rozchodit (úkoly, nastavení vítězství, zobrazení textů, zablokování cesty atd.), takže jsem v Trigger Editoru (snad) všechno popsal a rozčlenil, takže by neměl být problém se v tom orientovat a případně zjistit co a jak.
No... snad se vám bude mapka líbit :)

EDIT: Mapu spouštějte pouze přes Scénáře - i když nějakým záhadným způsobem jde spustit i normálně jako mapa pro více hráčů - vyvarujete se tak případným pádům hry (ale je možné, že bude fungovat i tak, ale nemám to ozkoušené) :wink:
Ph'nglui Mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.
veselykralicek

Post by veselykralicek »

Altair8 wrote:Jasne, za ostatní frakce postup zůstane, myslel sem čistě kampaň za peklo ... akorát nebudeš moct hrát epilog za Kirila, dokud znova neprojdeš 4. misi :)

Takže když jsem dohrál všechny kampaně za Slzy a odemčel se mi epilog za Slzy, který jsem dohrál za všechny postavy a rozhodl jsem se teď jet kampaně za Krev, tak se mi ty epilogy za Slzy ztratí? Zajímá mě, pokud dohraju kampaň (např. Anton) jak za Slzy, tak potom na podruhé za Krev, jestli budu moci hrát oba epilogy se stejným hrdinou z kampaně (Antonem). Nebo jestli pouze jeden a ten druhý se mi přemaže??
Shade3

Post by Shade3 »

Upřímně řečeno by mě to taky docela zajímalo :) .
Image
veselykralicek

Post by veselykralicek »

Asi budeme muset počkat na Dave_Jameho, ten ví všecko.:-)
Altair8

Post by Altair8 »

No z toho co si pamatuju, tak máš při výběru epilogu pro každého hrdinu 2 místa - tj. jedno pro slzy a druhé pro krev...tak když pojedeš kampaň odznova, za opačnou reputaci, tak by ti tam měli zůstat i původní hrdinové a budeš mít hratelné oba epilogy ... ale ještě jsem to za jednoho hrdinu nedohrál přes obě cesty, tak to nevím jistě ;)
Post Reply