H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Majklski

Re: H6 technická podpora

Post by Majklski »

Shade já Ti věřím. Koukl jsem se proto na cenu a to se na mně nezlobte, ale po těch problémech, těch mnoha zklamáních za to dát cca 560kč, to si mohou strčit víte kam :-) SoD měli vydat jako omluvu za to vše co bylo, tak za max 150kč. To bych za to ještě dal.
Raději nic, vše se dá otočit proti mě.
Shade3

Post by Shade3 »

To jo, to měli :) Ale už vidím, jak by to velká firma jako Ubi udělala...
Image
Fay

Post by Fay »

Zdravím, dnes jsem konečně dostala do ruky HVI kompletní edice, nainstalovala (je tam jednom jedno instalační DVD) a spustila. Hra funguje jak má, úplně bez problému, ale když chci dát multiplayer hot seat, nenabízí mi možnost hrát za Dark Elfy. Patch stahuji.

Děkuji za jakoukoliv radu.
Shade3

Post by Shade3 »

Nainstaluj patch, pak uvidíš...
Image
Fay

Post by Fay »

Nainstalováno, nemám je tam. Ani Heaven, místo toho je tam 4x Necropolis. Není potřeba nejdřív dokončit kampaň?
Shade3

Post by Shade3 »

Ne, to by mělo být přístupné hned. Odemkla sis Odstíny temnoty? Přiznám se, že nevím na sto procent, jak to bylo u Complete edicí, ale měla bys tam zadat kód.
Image
Fay

Post by Fay »

Ano, odemčeno to mám, i mi to tam píše, kód mám jenom na kompletní edici, není to tam rozděleno. V kampani mi fungují.
Annatar

Post by Annatar »

Hm, tak to je divný. Já mám, taky kompletní edici a normálně mi tam jdou nastavit temní elfové i spustit v horkém křesle.... :(
Annatar

Post by Annatar »

A máte koupeného hrdinu za temné elfy? Protože pokud ho nemáte, tak za temné elfy hrát nemůžete.... :)
Shade3

Post by Shade3 »

Annatar wrote:A máte koupeného hrdinu za temné elfy? Protože pokud ho nemáte, tak za temné elfy hrát nemůžete.... :)

To je pravda :D
Image
BoB

Post by BoB »

Chci se zeptat nevím jestli se to tady probíralo ale po naistalovaní datadisku mě nejdou vytvářet vlastní hrdinové (ani po naistalování patche 2.1) neví někdo co s tím?diky
„Za čest, řád a povinnost"
Fay

Post by Fay »

Hehe, tak to jsem nevěděla. Nějakou hrdinkou jsem koupila za body dynastie, ale nejsem si jistá, jestli je to ono.
Fay

Post by Fay »

Už mi to funguje. :) Děkuju za rady.
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

Už jsem byl rozhodnut, že si konečně do sbírky koupím konečně tento díl, protože s novým patchem si mi hra zamlouvala, konečně fungovala tak jak měla ze začátku. Ale co se dneska stalo, vyšel nový certifikovaný ovladač na gforce 320.18 a hra nejde spustit. Už hra nefungovala ve dvou předešlých beta ovladačích, ale byly to beta, tak jsem to neřešil. Momentálně hra běží bezproblémově (alespoň u mě) na ovladači 314.22, na vyšších už si zřejmě tuto hru nezahrajeme.
Tohle pro mě bude zřejmě první díl, který já osobně finančně nepodpořím, ať si moralisti o mě myslí co chtějí.
Tenhle díl se zapíše do historie Heroesů, ale bohužel v negativně
veselykralicek

Post by veselykralicek »

Plánuju si kupovat novej herní noťas a ten bude mít grafiku NVIDIA GeForce GTX 660M. Rozjedu na ní Heroesy 6? Teďka mám starej notebook s Ati Radeon HD 3650, Heroes na ní rozjedu na nejmenší detaily a jelikož je to tahovka, tak to sekání není ani tolik vidět. Děkuju moc za radu. Nerad bych koupil herní dělo a pak zjistil, že na tom Heroesy nerozjedu.:-(
Post Reply