H6 technická podpora
Re: H6 technická podpora
Shade já Ti věřím. Koukl jsem se proto na cenu a to se na mně nezlobte, ale po těch problémech, těch mnoha zklamáních za to dát cca 560kč, to si mohou strčit víte kam
SoD měli vydat jako omluvu za to vše co bylo, tak za max 150kč. To bych za to ještě dal.
Raději nic, vše se dá otočit proti mě.
Zdravím, dnes jsem konečně dostala do ruky HVI kompletní edice, nainstalovala (je tam jednom jedno instalační DVD) a spustila. Hra funguje jak má, úplně bez problému, ale když chci dát multiplayer hot seat, nenabízí mi možnost hrát za Dark Elfy. Patch stahuji.
Děkuji za jakoukoliv radu.
Děkuji za jakoukoliv radu.
Nainstalováno, nemám je tam. Ani Heaven, místo toho je tam 4x Necropolis. Není potřeba nejdřív dokončit kampaň?
Ne, to by mělo být přístupné hned. Odemkla sis Odstíny temnoty? Přiznám se, že nevím na sto procent, jak to bylo u Complete edicí, ale měla bys tam zadat kód.

Ano, odemčeno to mám, i mi to tam píše, kód mám jenom na kompletní edici, není to tam rozděleno. V kampani mi fungují.
Hm, tak to je divný. Já mám, taky kompletní edici a normálně mi tam jdou nastavit temní elfové i spustit v horkém křesle.... 
A máte koupeného hrdinu za temné elfy? Protože pokud ho nemáte, tak za temné elfy hrát nemůžete.... 
Annatar wrote:A máte koupeného hrdinu za temné elfy? Protože pokud ho nemáte, tak za temné elfy hrát nemůžete....
To je pravda

Chci se zeptat nevím jestli se to tady probíralo ale po naistalovaní datadisku mě nejdou vytvářet vlastní hrdinové (ani po naistalování patche 2.1) neví někdo co s tím?diky
„Za čest, řád a povinnost"
Hehe, tak to jsem nevěděla. Nějakou hrdinkou jsem koupila za body dynastie, ale nejsem si jistá, jestli je to ono.
Už mi to funguje.
Děkuju za rady.
- EuroMarkos
Už jsem byl rozhodnut, že si konečně do sbírky koupím konečně tento díl, protože s novým patchem si mi hra zamlouvala, konečně fungovala tak jak měla ze začátku. Ale co se dneska stalo, vyšel nový certifikovaný ovladač na gforce 320.18 a hra nejde spustit. Už hra nefungovala ve dvou předešlých beta ovladačích, ale byly to beta, tak jsem to neřešil. Momentálně hra běží bezproblémově (alespoň u mě) na ovladači 314.22, na vyšších už si zřejmě tuto hru nezahrajeme.
Tohle pro mě bude zřejmě první díl, který já osobně finančně nepodpořím, ať si moralisti o mě myslí co chtějí.
Tenhle díl se zapíše do historie Heroesů, ale bohužel v negativně
Tohle pro mě bude zřejmě první díl, který já osobně finančně nepodpořím, ať si moralisti o mě myslí co chtějí.
Tenhle díl se zapíše do historie Heroesů, ale bohužel v negativně
- veselykralicek
Plánuju si kupovat novej herní noťas a ten bude mít grafiku NVIDIA GeForce GTX 660M. Rozjedu na ní Heroesy 6? Teďka mám starej notebook s Ati Radeon HD 3650, Heroes na ní rozjedu na nejmenší detaily a jelikož je to tahovka, tak to sekání není ani tolik vidět. Děkuju moc za radu. Nerad bych koupil herní dělo a pak zjistil, že na tom Heroesy nerozjedu.