Kiril

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply
Moor8

Kiril

Post by Moor8 »

Zdravím vás,

měl bych na vás dotaz ohledně jednoho problému. Hraji kampaň za kobku (temné elfy) a ve 3. misi jsem se dostal do střetu s drakem Kirilem, kterého musím porazit. Problém je v tom, že je předdefinovaná armáda. Ať tam jedu s jedním vojákem, nebo mega armádou se stovkou draků, tak stejně při boji mám pořád stejnou armádu, která na jeho poražení vůbec nestačí. jsem rád, když ho dotřískám k 30k života z 80k. Nejsem ve hře žádná lama, hraju zdárně od trojky, Raelaga mám na maximální úrovni, všechny body rozděleny, v průběhu hry jsem navštívil všechny budovy a oltáře, co zvyšují atributy. Rád bych se tedy zeptal, zda máte stejný problém a zda na to existuje nějaký fígl.
StrYkeX

Re: Kiril

Post by StrYkeX »

Zrovna včera jsem se také s Kirilem setkal a porazil jsem ho tuším až na třetí pokus :D Těžko říct strategii na něj, já jsem čekal dokud nedošel do půlky pole přičemž jsem mu tam dal asasína, potom jsem útočil všemi jednotkami ze všech stran krom černého draka, to jsem čekal až budu mít neviditelnost na šampióna, a potom jsem zapojil do boje i jeho. Chce to co nejvíc Osudu a Vůdcovství. A pokud můžu poradit, hodně se zaměř na svého draka, všechna pozitivní kouzla dávej na něj a i tu neviditelnost :-) Hodně štěstí
Manchester08

Post by Manchester08 »

Já dal toho Kirila na první pokus ale zbylo me 3 Vlaraři bez tváře :D. Jinak jsem mu hodne ubiral čakramovou tanečnicí a draci mu ubírali hodně jinak to je o štěstí hodně, když ten Kiril zakouzlí na jednotku ten vír a skoro celá jednotka je mrtvá. Dobrý jsou kouzla co mu ubírají každý kolo například agonie. HODNĚ ŠTĚSTÍ
Shade3

Post by Shade3 »

Manchester08 wrote:Já dal toho Kirila na první pokus ale zbylo me 3 Vlaraři bez tváře :D. Jinak jsem mu hodne ubiral čakramovou tanečnicí a draci mu ubírali hodně jinak to je o štěstí hodně, když ten Kiril zakouzlí na jednotku ten vír a skoro celá jednotka je mrtvá. Dobrý jsou kouzla co mu ubírají každý kolo například agonie. HODNĚ ŠTĚSTÍ

Já skončil víceméně stejně, jako ty :D.
PS: On to není Kiril, ale Kirin :).
Image
StrYkeX

Post by StrYkeX »

Shade3 wrote:
Manchester08 wrote:Já dal toho Kirila na první pokus ale zbylo me 3 Vlaraři bez tváře :D. Jinak jsem mu hodne ubiral čakramovou tanečnicí a draci mu ubírali hodně jinak to je o štěstí hodně, když ten Kiril zakouzlí na jednotku ten vír a skoro celá jednotka je mrtvá. Dobrý jsou kouzla co mu ubírají každý kolo například agonie. HODNĚ ŠTĚSTÍ

Já skončil víceméně stejně, jako ty :D.
PS: On to není Kiril, ale Kirin :).

Přišlo mi divný že by se jmenoval stejně jako TEN Kiril :D
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Našiel som video keby si to niekto chcel pozrieť podrobnejšie ten boj. http://www.youtube.com/watch?v=AH6cA-OdbOo .
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Manchester08

Post by Manchester08 »

Ajo Kirin :D ale Kirila jsem taky zabil:D ale to nebyla zas taková fuška jako s naštvaným Kirinem :D
Post Reply