UPlay a Pointy
UPlay a Pointy
Ahoj, mám takový problém. Na Uplay v Actions jsem již splnil tři úkoly (konkrétně dokonči první kampaň, dosáhni 20 lvlu s hlavním hrdinou, naverbuj 20 Stínových draků) z nového datadisku, ale ani za jeden jsem nedostal pointy a ani se mi neukazuje jako splněný. Všechny tři úkoly jsem dokončil v různých časech, takže není možné aby to byla jedna chyba. Neví někdo, co s tím? DÍky
Re: UPlay a Pointy
Ještě dodatek: Když jsem si nový datadisk instaloval, psalo mi to že je již nainstalovaný a že ho musím odinstalovat a opět nainstalovat. To jsem udělal. Dnes jsem se pokoušel nainstalovat patch 2.1, ale psalo mi to že datadisk není nainstalován. Nemůže to být chybou v instalaci ?
Tohle se mi taky nedávno stalo, sice ne u Heroes, ale u jiné hry na Uplay...splnil jsem co chtěli, ale úspěch se mi neodemkl a body taky nepřičetlo..asi jim to poslední dobou trochu blbne
Už jsem kompletně dohrál všechny kampaně a vše se mi odemklo. Zkuste po získání poitů vypnout a zapnout Heroesy VI. Mělo by Vám je to načíst.
Annatar wrote:Už jsem kompletně dohrál všechny kampaně a vše se mi odemklo. Zkuste po získání poitů vypnout a zapnout Heroesy VI. Mělo by Vám je to načíst.
Právě jsem dokončil poslední misi za temné elfy, takže jsem všechny tři výše zmíněné úspěchy prostě splnit musel. Žádné pointy mi to ale nedalo, ani se mi stále splnění úkolů nezobrazuje. Ubisoft už mě vážně těmi bugy (jestli je to bug) začíná sr*t!!