Nevíte někdo jestli není bug u Očarování šipů? V kampani za hvozd jsem tohoto velice rád využíval a nebyl problém. teď hraju single mapu a nefunguje mi to Kliknu na očarování šípů a přiřadím kouzlo. Když se pak hrdina dostane zase nařadu a střílí, tak se nic neděje. Šíp sebere nepříteli normální HP za sílu hrdiny, ale kouzlo se neprovede. (mana je)
Jo a ještě jedna otázečka. Nevíte kde splašit seznam týdnů? Rozuměj, co kterej znamená.
dost pochybuji mě to funguje spíš si měl nastavené špatně mstitel, třeb jsis nastavil na vylepšenou, ale ta potvora byla nevylepšená či naopak, nebo možná i dokonce na tu kterou si střelil jsi jí tam neměl vůbec, takže co já vím tak běží jak má.
Co je tohle za silenou odpoved?!? Za prve ten sip by mel fungovat proti uplne vsem (jo me taky nekdy kravi) a pak seznam tydnu-kdyz kliknes pravim tlacitkem na hodinky (prehazovatko kol) tak ti to rekne co je prave za tyden a co to dela
To nic, já byl v ten den asi úplně mimo, protože jsem mu psal v ženském rodu, fakt netuším co jsem četl za nick Jinak šíp by měl fungovat pokuď není jednotka imuní vůči dotyčnému kouzlu a opravdu bych se teď nechtěl setkat s elfem, který by ovládal balistu na tři střeli a ještě měl jako magický šíp nastavenou implozi a ještě s jedním krásným prstenem To vám předem nepřeji!
Mixin wrote:jinak to upřesním, magickej šíp vám asi nebude fungovat dokuď nebudete mít aspoň ostrostřelbu takže to bude ten důvod proč to občas funguje a občas ne
JJ, testnul jsem to a bylo to tím. Nadruhou stranu nevím k čemu pak to očarování bez ostrostřelby je.:/ Buď by to měla být vlastnost navázaná až za tu ostrostřelbu nebo by to mělo fungovat i bez něj.:/