H6 technická podpora
Re: H6 technická podpora
Přesně stejnou grafárnu mám a rozjedu Heroesy 6 na nejvyšší detaily bez problému
.

- veselykralicek
Díky moc, Shade3.
- EuroMarkos
veselykralicek wrote:Plánuju si kupovat novej herní noťas a ten bude mít grafiku NVIDIA GeForce GTX 660M. Rozjedu na ní Heroesy 6? Teďka mám starej notebook s Ati Radeon HD 3650, Heroes na ní rozjedu na nejmenší detaily a jelikož je to tahovka, tak to sekání není ani tolik vidět. Děkuju moc za radu. Nerad bych koupil herní dělo a pak zjistil, že na tom Heroesy nerozjedu.
Hodně záleží taky na rozlišení. Já mám gt 650, rozlišení 1920 x 1080 a hra jede na hraně plynulosti na nejvyšší detaily. Tvoje grafika je něco výkonnější, tak by problém být neměl být, alespoň v signl playeru. Nevím, jak je tato hra náročná v multi playeru, to musí posoudit nikdo. Navíc generátor map zřejmě nebude, takže by tato grafika měla zvládat Heroes VI bez sebemenších problémů na nejvyšší rozlišení ve fullHd
Pokud tedy vznikne nějaký patch, protože evidentně mobilní grafiky od invidie si s tímto dílem moc nerozumí
- veselykralicek
Jak myslíš mobilní nVidie? Jako nVidie v noťasu?
- EuroMarkos
veselykralicek wrote:Jak myslíš mobilní nVidie? Jako nVidie v noťasu?
Ano, mobilní invidie je invidie v notebooku.
Nechci tě plašit, alespoň u mě jsou problémy a u některých jiných hráčů na fórech. Je to napsané i v novinkách. Nevím, jestli je to globální problém mobilních grafik, nebo jen určité tipy. Většina lidí hraje na starších ovladačích, tak to ani třeba neví. I to je možnost, ale zase se nevyhneš jiným problémů na novějších hrách
- veselykralicek
Tak mě zajímá konkrétně ta NVIDIA GeForce GTX 660M. Ve středu už budu mít, tak uvidím sám, ale zajímá mě to. I když Shade3 psal, že má stejnou a nemá problém, ale nevím, jestli má noťasa nebo pevnej, ale podle mě by v tom snad neměl být rozdíl..
-
Daniel7292
Mam problém, koupil jsem si H6 Shades of Darkness ,instalace byla v pohodě ale jakmile zapnu některou z misích nových i starých hra potemní ,věčinou na těch samích místech . Příklad 1 : spustim 2.misi kampaně za temné elfy vše funguje jak má ale jakmile se podívam nebo je na obrazovce modrý hráč tak hra potemní Příklad 2 : ve druhé misi za nemrtvé pokaždé když jsem za útočil na severní hrad temných elfů v podzemí jakmile začala bitva všechno potemělo ale když jsem zaútočil na jižní hrad všechno fungovalo(bojiště) jak má Příklad 3:ve 3.misi za nemrtvé na povrchu všechno funguje(osvícení) ale v pokud přepnu na podzemí tak vše o pět potemní .Zkoušel jsem upravit jas a grafiku ale vůbec to nefungovalo, mam nainstalovaný patch 2.1 a hra je na noťasu .
Nevíte někdo co stim ?
Nevíte někdo co stim ?
Last edited by Daniel7292 on Mon May 27, 2013 1:05 pm, edited 1 time in total.
Zdravím,
budu tady mezi Vámi asi trochu lamička, ale mám problém ( ostatně jinak bych sem nepsal =D )
Heroesy žeru, mám Heroes 6 Complete edition CZ, všechno opatchovaný jak má bejt a nainstaloval sem k tomu Shades of Darkness . . . normální kampaně jedou jak maji všechno pecka, ale kampaň za Temný elfy a problem.
Hrdinu mám bílo modrýho, nové budovy na mapě jsou bílý, při boji jsou nové postavy taktéž bílé a když vjedu do nového hradu kobky tak na mě vybafne černo bílá šachovnice místo screenu hradu, jinak hra jako funguje ale hrát to prostě nejde když vidim takovýhle hnusy . . . neměl někdo podobnej problém ? díky za pomoc hoši
budu tady mezi Vámi asi trochu lamička, ale mám problém ( ostatně jinak bych sem nepsal =D )
Heroesy žeru, mám Heroes 6 Complete edition CZ, všechno opatchovaný jak má bejt a nainstaloval sem k tomu Shades of Darkness . . . normální kampaně jedou jak maji všechno pecka, ale kampaň za Temný elfy a problem.
Hrdinu mám bílo modrýho, nové budovy na mapě jsou bílý, při boji jsou nové postavy taktéž bílé a když vjedu do nového hradu kobky tak na mě vybafne černo bílá šachovnice místo screenu hradu, jinak hra jako funguje ale hrát to prostě nejde když vidim takovýhle hnusy . . . neměl někdo podobnej problém ? díky za pomoc hoši
- veselykralicek
Mně to občas dělá černobílou šachovnici i v původní hře ve městě. Řekl bych, že to je asi grafickou kartou. Mně se tohle děje na Ati Radeon HD 3650 na noťasu. A bohužel nevím, co s tím. Někdo by Ti poradil starší ovladače, ale tomu já moc nerozumím, na stránkách výrobce jsou ke stažení vždycky jenom ty aktuální, ale rád bych se taky přiučil.
veselykralicek wrote:Tak mě zajímá konkrétně ta NVIDIA GeForce GTX 660M. Ve středu už budu mít, tak uvidím sám, ale zajímá mě to. I když Shade3 psal, že má stejnou a nemá problém, ale nevím, jestli má noťasa nebo pevnej, ale podle mě by v tom snad neměl být rozdíl..
Mám noťas (tahle grafárna se prodává primárně na noťasy) a rozlišení 1920x1080.

AMD APU E2 + Win8
Máte nekdo zkušenosti s během H6
1) na notebooku s Windows 8
2) na procesoru a grafice AMD APU (konkrétně E2-1800 = Radeon HD 7340M)
Na notebooku Toshiba A660 s Core i3 a nVidia GT330M bez problémů, ale na téhle pracovní mašince se mi to nespustí, problikne jen kontrola aktualizací (prostě klikám, mačkám entry a pouštím z CMD a nic se neděje)
Lenovo E335
AMD E2-1800
8GB RAM
Windows 8 x64 + Ubuntu 13.4 x64
AMD Catalyst 13.4
(disk GPT)
1) na notebooku s Windows 8
2) na procesoru a grafice AMD APU (konkrétně E2-1800 = Radeon HD 7340M)
Na notebooku Toshiba A660 s Core i3 a nVidia GT330M bez problémů, ale na téhle pracovní mašince se mi to nespustí, problikne jen kontrola aktualizací (prostě klikám, mačkám entry a pouštím z CMD a nic se neděje)
Lenovo E335
AMD E2-1800
8GB RAM
Windows 8 x64 + Ubuntu 13.4 x64
AMD Catalyst 13.4
(disk GPT)
VI. díl je po II. díle opět herně povedený, až na ty bugy ...
- EuroMarkos
Problém nebude v druhu systému, ale v některých ovladačích na grafické karty. Většinou se to týká gpu od invidie, AMD s tím problémy nemá, alespoň co já vím
Aj po update hry na 2.1 hra pada... nechapem preco, chvilu sla dobre aj 8-9 hodin v kuse a vcera po 20 minutach ked som v medyi obrayovke napriklad boj a podobne cierna obrayovka...
-
neferubity
když nainstaluju stáhlej datadisk Shades of darkness, tak se mi hra spustí, ale nemůžu si zapnout jakoukoliv mapu, název mapy ve výběru je zašedlý a nejde to spustit. Chce to po mě odemknout obsah. Je nějaká možnost hrát aniž bych si to zakoupil? Obyčejný Heroes 6 mi šel hrát v pohodě-hrál jsem ho v offline režimu. Hru už nemůžu hrát vůbec! Co s tím? prosím o radu! děkuji za pomoc