Nejlepší alternativní jednotka 6. úrovně
Re: Nejlepší alternativní jednotka 6. úrovně
Nejhorší na tom útok na 2 stojící za sebou je, že musí mít rozjezd 2 avíce polí, takže je to použitelné spíše na začátku boje
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
V 95% případů můžeš soupeře nějak oběhnout anebo prostě zaútočit na jiný cíl(e). V 5% případů tě bloknou tak, že musíš stát a útočit z místa, takže je to využitelné skoro vždycky.
Fakt? Já sem smolař, mě se vždy rozmístí tak, že nemohu.
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Vážně? Tak občas se stane, ale nějak často zase ne. Přece jen má vysokou iniciativu a rychlost, takže se většinou stihneš dostat na tah a znovu zaútočit z jiné strany (případně na někoho jiného, to už je fuk).
Právě proto mi tenhle šmejd vyhovuje, když za něj hraju a nenávidím, když za něj hraje měkdo jiný.
První tah, útok, pecka jako prase. Druhý tah, částečně mě obklíčí, díky vysoké iniciatviě se dostanu na tah vcelku brzy, díky rychlosti si je objedu tak, abych se rozjel co možná nejvíc a zase pecka jako prase. A takhle pořád dokola, hlavně nikdy neútočit z místa, dokud to jde, tak jezdit a jezdit
Má to jen jeden háček. Je to velká jednotka, takže nesmíš nikdy běžet tam, kde je hodně překážek.
Právě proto mi tenhle šmejd vyhovuje, když za něj hraju a nenávidím, když za něj hraje měkdo jiný.
První tah, útok, pecka jako prase. Druhý tah, částečně mě obklíčí, díky vysoké iniciatviě se dostanu na tah vcelku brzy, díky rychlosti si je objedu tak, abych se rozjel co možná nejvíc a zase pecka jako prase. A takhle pořád dokola, hlavně nikdy neútočit z místa, dokud to jde, tak jezdit a jezdit
Má to jen jeden háček. Je to velká jednotka, takže nesmíš nikdy běžet tam, kde je hodně překážek.
asi pan hromu
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Krvavá fůrie wrote:Armáda démonů?Pekelný řezník?Jsou slabý!
Před ToE sice byli slabí ale teď se zlepšili a ta paní stínu je nejhezčí ale matka je silnější.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Coach wrote:V 95% případů můžeš soupeře nějak oběhnout anebo prostě zaútočit na jiný cíl(e). V 5% případů tě bloknou tak, že musíš stát a útočit z místa, takže je to využitelné skoro vždycky.
Proti entům to bohužel nejde ty tě spoutaj
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Krvavá fůrie wrote:Jo je sexy ale není staticky slabá.je dobrá!A nějakej pekelnej řezník?Pcha!Neumí kouzlit a ona umí!
LOOOL podívej se ba její statistiky a schopnosti a pak něco říkat řezník má oprotipaní stínu výhody:
Lepší útok
Lepší obrana
Vyšší rychlost
Více životů
Obranu proti magii
Pokosí více jednotek nižších stupňů
Paní stínu má tyto výhody:
Lepší dmg( ale ne při útoku na početnou skupinu v tom je lepší řezník)
Vyšší iniciativu
Kouzlení
Neviditelnos
Bič
= řezník má více výhod
Dávám hlas Pánovi hromu. Během dvou kol se z něj stává "masový vrah". V prvním kole zakouzlí Runu berserka a sešle blesk na dálku. Ve druhém kole přidá Runu bojové zuřivosti a pak už je to masakr. Bije do všeho okolo sebe dvakrát a řetězový blesk lítá při každým úderu po nepřátelských jednotkách. Může si taky přidat Runu nehmotnosti nebo Runu draka. A nakonec Runu vzkříšení. A to všechno s dobrým hrdinou nejméně 2x. Jó runy jsou vážně svinstvo a Pán Hromu je může dokonale využít.
Krvavá fůrie wrote:A tohle může říct jen někdo kdo trpí nedostatkem mozku.Já mám ráda Kobku a nemám rád démony.Ale Biaru celkem jo.Ale pekelnej řeznk je..TAkovej..je slabší oproti Pekelnýmu řezníkovi!
Pekelnej řezník je slabší oproti pekelnému řezníkovi? To je citát roku