Kup si ho.
H6 technická podpora
- veselykralicek
Re: H6 technická podpora
Jednoduchá rada.
Kup si ho.
Kup si ho.
-
neferubity
Opakuji....Je nějaká možnost hrát aniž bych si to zakoupil?...
-
dragosani1981
Dave_Jame wrote:To je ten problem.
Beta i Demo na Notebooku jeli normálně
A údajně i na některých noteboocích jede i plná hra... až bude problém vyřešen dám vědět
jj...hra klasická mi jede bez problémů na notebooku, ale ne při plném rozlišení (1600x900)...jedinej problém kterej mám je s datadisky piráti a tanec smrti...tak jsem zvědav kdy to vyřeší...
- EuroMarkos
Předevčírem iNvidia vydala nové ovladače a hra opět nefunguje. Spíše ještě nezačala, co k tomu dodat, tohle je ze strany Ubisoftu už zoufalství. Navíc, když vidím na Steamu, že kompletní edice stojí 50 eur, tak je to k smíchu
tak po 2 měsících domáhání se na popdoře ubisoft mi došla trpělivost, nechápu jak muže neco takhle hru zmršit dam 1tis korun za hru po zapomenutí přihlašovacích údajů k uplay si jí už nezahraju jedině když si koupim novej cd key to jsou fakt židi přihlašování sem zapomel protože sem mel automatický zaškrtlí a najednou po neakym updatu to předělali a byl sem v prdeli nesdělí mi ani email na kterym je registrován muj produkt kex hry kterou vlastním a kterou sem jim zaslal, jelikoš sem po uspešném spuštení vyhodil doklad o zaplacení. to ej rposte zlodejina tohle dříve mel člověk hru a pustil si jí po deseti letech, ale v dnešní době různej windowslive a uplay jak člověk zapomene svoje udaje k té hře už ani nedostane 
- veselykralicek
Kamaráde, nejde jenom o tohle. Dneska si nekupuješ hru, jako produkt, ale jenom službu (její digitální kopii), takže když a pár let třeba zruší servery pro některý hry, tak už si tu hru nezahraje nikdo. A tomu já říkám bordel.
Last edited by veselykralicek on Sun Jun 30, 2013 9:03 pm, edited 1 time in total.
Po odemčení úspěchů Do prázdnoty a Strach ze tmy jsem nedostal příslušné dyn. rysy. Stalo se to taky někomu?

- EuroMarkos
veselykralicek wrote:Kamaráde, nejde jenom o tohle. Dneska si nekupuješ hru, jako produkt, ale jenom službu (její digitální kopii), takže když a pár let třeba zruší servery pro některý hry, tak už si tu hru nezahraje nikdo. A tomu já říkám bordel.
Zahraje, ale pouze v offline režimu
Zahraje v off-linu, ale bez multiplayeru, dynastických zbraní, rysů a dalších "vychytávek". I když multiplayer bez generátoru map je asi o ničem. Hrát na mapách který už lidi znají nebude to pravý ořechový.
- veselykralicek
No, tak online mód je podle mě polovina hry, docela mě baví odemykat nvé hrdiny, odemykat a vylepšovat zbraně dynastií atd. atd.
-
jakub_3012
Zdravim, asi to tu uz bolo riesenie ale kupil som golden edition, nainstalujem, spustim kampan, zoberem hrdinom surovinu alebo zautocim a hra padne. HoMoM VI has stopped working. Nie freeze v meste. Pre rokom som hraval a pohoda a na novom nb je to nehratelne.
HW:
x64 win8
6gb ram
i7-3517u, 1,9GHz
nvidia gt 630M
Jedine riesenie, ktore som nasiel je roll back drivera (momentalne mam 311.00) ale to sa na novych kartach neda a na win8 uz vobec nie. nb ma tyzden.
Neviete, ci sa to vobec riesi? lebo som cekol fora a vela ludi sa stazuje, ze im ubisoft ani neodpoveda na tickets
Dakujem za odpoved. Jakub
HW:
x64 win8
6gb ram
i7-3517u, 1,9GHz
nvidia gt 630M
Jedine riesenie, ktore som nasiel je roll back drivera (momentalne mam 311.00) ale to sa na novych kartach neda a na win8 uz vobec nie. nb ma tyzden.
Neviete, ci sa to vobec riesi? lebo som cekol fora a vela ludi sa stazuje, ze im ubisoft ani neodpoveda na tickets
- EuroMarkos
jakub_3012 wrote:Zdravim, asi to tu uz bolo riesenie ale kupil som golden edition, nainstalujem, spustim kampan, zoberem hrdinom surovinu alebo zautocim a hra padne. HoMoM VI has stopped working. Nie freeze v meste. Pre rokom som hraval a pohoda a na novom nb je to nehratelne.
HW:
x64 win8
6gb ram
i7-3517u, 1,9GHz
nvidia gt 630M
Poslední funkční ovladače jsou 314.22, alespoň u mě na mé grafice gt 650m. Jestli máš win 8.1, tak si v pytli, to si Heroese zřejmě nezahraješ nikdy, protože na ně vyšel zatím pouze jen jeden certifikovaný ovladač a ten blbne.
Zkus si stáhnou mnou uváděný ovladač 314.22 a pak dej vědět jak si dopadl
Ahoj, mám problém s videem. Již při úvodním intru se mi zobrazí pouze dolní polovina obrazovky
Nemůže mi někdo poradit, co s tím? Děkuji Tortoig 
- EuroMarkos
Tortoig wrote:Ahoj, mám problém s videem. Již při úvodním intru se mi zobrazí pouze dolní polovina obrazovkyNemůže mi někdo poradit, co s tím? Děkuji Tortoig
Tak zkus intro kompletně smazat. Nachází se ve složce Data\Movie. Smaž tam všechny položky a intro přeskočíš a budeš rovnou ve hře
EuroMarkos wrote:Tak zkus intro kompletně smazat. Nachází se ve složce Data\Movie. Smaž tam všechny položky a intro přeskočíš a budeš rovnou ve hře
No, já bych to rád viděl celé.