Agrael
Agrael
Ahoj, potřebuju pomoct s ujasněním si děje Homam 5. Právě jsem dohrál kampaň azylu, Nikolaj zemrel a Agrael rychle unikal pred Godrikem. Jenze jak dorazil na konec mise, napadl ho jiny demon, ktery rikal ze mel vzit gryfi srdce a Agraelovu hlavu za zradu. O té ''zradě'' vůbec nic nevím, ujasněte mi to pls. Jo a to místo na konci, to byl Sheogh?
Re: Agrael
Už si to moc nevybavuji, ale pokud se nemýlím, tak Agrael se vzepřel Ka Belethovi protože se zamiloval do Anastazie. Ten démon o kterém mluvíš měl potom Agraela zabít a vzít artefakt, který měl Nikolaj na krku (to bylo v hrobce někde na poušti).
Ale pak tam Kha-Beleth přišel a Agraela nezabil. Proč?
To už si nepamatuji, nebyl tam náhodou Kha Beleth jenom jako "zjev"? Jinak předtím jsem myslel Lady Isabel, popletl jsem si to 
Rikal sem si ze tam zadna Anastazie neni:D
- Agrael-Realag
NinjaBoy wrote:Ale pak tam Kha-Beleth přišel a Agraela nezabil. Proč?
Protože Agrael není démon.
Agrael-Realag wrote:NinjaBoy wrote:Ale pak tam Kha-Beleth přišel a Agraela nezabil. Proč?
Já myslím že Kha-beleth může zabít koho chce a Agraela nezabil protože ho zajímalo co se bude dít dál.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
- Agrael-Realag
Grawl wrote:Agrael-Realag wrote:NinjaBoy wrote:Ale pak tam Kha-Beleth přišel a Agraela nezabil. Proč?
Já myslím že Kha-beleth může zabít koho chce a Agraela nezabil protože ho zajímalo co se bude dít dál.
kdy by mohl zabít koho chce tak už by byl ashan dávno jeho a nemyslím si že by kha belet tolik riskoval
Dost často ve fantasy nejvyšší temný pán nezabije hrdinu protože si myslí že ho to neohrožuje a považuje to za pouhou malou vzpouru. Vem si že nejvyšší vládce démonů se neobává, e ho jediný pán démonů svrhne. Kha-beleth nečekal že přijde Zehir a Findan a Godrik byl uvězněn. Proto si myslel , že Agrael vede malou a bezvýznamnou vzpouru a protože se v Sheogu nudil myslel si že bude legrace se dívat jak beznadějně prohraje.
Ashan není jeho protože nemůže ze Sheogu.
Ashan není jeho protože nemůže ze Sheogu.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.