Tak jsem si stáhnul mapu Život a Smrt a pokusil jsem si ji zahrát. Autor se o totéž zřejmě nesnažil, neboť mama se jeví jako naprosto nehratelná. Obrovské množství silných neutrálních jednotek navíc v každém měsíci generují nové hordy jednotek, takže projít mapou bez použití chetů je nemožné. A to už vůbec nehovořím o tom, že oba hráči nemají stejné podmínky a o nedostatku zlata atd.
Domnívám se, že mapy by před zveřejněním měly projít nezávislým betatestem. Kdybych tuto mapu testoval já, nedoporučil bych ji k zveřejnění.
Tak tu mapu jsem hrál taky a tvrdím to samé. Je to opravdu nehratelné, sice tam je mnoho pokladů na zvýšení zkušeností,ale ty teda moc nepomohou.
Např.: Mě taky dostala ta úkolová chata u lidského hradu,kde ti slíbil,že tě naučí velmistrovské střelectví, když zabiješ ty černé draky,ti černí draci jsou téměř neporazitelní,ale i když jsem je nakonec porazil a zajel zpátky do chaty,tak mi to řeklo,že ten barbar odešel a já jsem tedy za to nebyl ani odměněn.
A takových věcí je tam víc...
A taky ani ta krajina tam není moc pěkná.
Mike wrote:a ohledně toho nezávislého beta testu, kdy jsi byl tak hodný, Aktivatore, a až tu kampaň dokončím/e ( kat ), tak že bys jsi udělal její beta test ?
Pokud budu mit cas, tak bych se na to mohl podivat. S betatestery pro h4 je to pomerne velky problem. Ja mam napr. pul roku v podstate hotovou kampan a betatest stale neni kompletni (nicmene v zari uz to urcite vydam).
Hodnocení mapy Údolí lesů: škoda, že na mapě nejsou žádné artefakty. Víc "vylepšovaček" pro hrdiny by taky neuškodilo. Jinak je to celkem dobrá desetiminutovka. (Ještě jedna věc: Úkryt není ekvivalent Lesní rokle.)
Activator wrote:Hodnocení mapy Údolí lesů: škoda, že na mapě nejsou žádné artefakty. Víc "vylepšovaček" pro hrdiny by taky neuškodilo. Jinak je to celkem dobrá desetiminutovka. (Ještě jedna věc: Úkryt není ekvivalent Lesní rokle.)
Tak to Údolí lesů bylo hotové celkem hodně rychle, je to jen tak na rychle pohraní.
Mike wrote:Chtělo by to víc map, já jsem třeba našel stránky, a tam bylo 100 map pro H4 !
Jenomže to určitě nedělalo pár lidí, ale určitě větší skupina. Tady na stránkách dělá a posílá mapy jen pár lidí.
Jinak jestli chceš dohonit tu stránku, kde jich bylo 60, tak už můžeš začít dělat.
Mike wrote:Jj Já taky, možná se s příspěvkama ani nedostanu na tři stovky ! Tto by mě mrzelo.
To by bylo opravdu smutné, kdybys nepokořil 300. Já už mám přes 300,heč. Musíme nasbírat teď co nejvíc příspěvku, protože pak už tu budu chodit snad jen v pátek večer a v sobotu.