Nejlepší alternativní jednotka 1. úrovně?

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Nejlepší alternativní jednotka 1. úrovně?

Kostlivý válečník
15
16%
Gremlin sabotér
9
10%
Vymahač
5
5%
Rošťák
3
3%
Nymfa
13
14%
Stopař
32
35%
Strážce hor
10
11%
Goblin medicinman
4
4%

Total votes: 91

Bušák

Re: Nejlepší alternativní jednotka 1. úrovně?

Post by Bušák »

Já zase nevím , proč nikdo neocenil Rošťáka :D Nejen , že krade manu ,a le narozdíl od kolegy jí zbytečně nepromrhá a daruje jí spojenecké jednotce , což je výborná , když máte pekelného pána se 120 body many a on jen střílí a střílí a střílí ... navíc rošťák má výborné fyzické vlastnosti..
gemball

Post by gemball »

Nesouhlasím že kolega ji zbytečně promrhává ale naopak krade a krade což se snad pořád hodí ne? jinak atributy má vyšší to je pravda ale není nad dáblíka podle mě :-)
ImageImage

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Bušák

Post by Bušák »

Ale rošťák jí taky krade (akorát tu schopnost musíš aktivovat) a předává jí svým jednotkám , nevím jak je to když máš v armádě cizí kouzelnickou jednotku , jestli jí tu manu taky dá , nebo podporuje jenom pekelné pány , ale jak už jsem výše uved , když tyhle jednotky společně přivedeš na bojiště a rošťák krade a pekelný pán má mraky many , na to aby nepřítele zasypal ohnivými koulemi a meterory , takhle může udělat jen 2 koule , nebo jeden meteor (což je v porovnání se silou pekelného řezníka k ničemu).
gemball

Post by gemball »

Chápu jak si to myslel ale já mám raději když dáblík krade manu a dává ji hrdinovi na kterého se nemůže stát že zapůsobí špatná morálka nebo na něj nejde seslat nějaké kouzlo slepota takže může nerušeně kouzlit dál pokud nemá manu díky tomu jak mu dáblík tu manu od hrdinu nebo jednotky krade :-)
ImageImage

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Bušák

Post by Bušák »

Počkej , ďáblík dává manu přátelskému hrdinovi , nebo jek si to myslel ??
Grawl

Post by Grawl »

Bušák wrote:Počkej , ďáblík dává manu přátelskému hrdinovi , nebo jek si to myslel ??

Rarášek dává manu přátelskému hrdinovi ďáblík jí ničí
Bušák wrote:Ale rošťák jí taky krade (akorát tu schopnost musíš aktivovat) a předává jí svým jednotkám , nevím jak je to když máš v armádě cizí kouzelnickou jednotku , jestli jí tu manu taky dá , nebo podporuje jenom pekelné pány , ale jak už jsem výše uved , když tyhle jednotky společně přivedeš na bojiště a rošťák krade a pekelný pán má mraky many , na to aby nepřítele zasypal ohnivými koulemi a meterory , takhle může udělat jen 2 koule , nebo jeden meteor (což je v porovnání se silou pekelného řezníka k ničemu).
gemball wrote:Chápu jak si to myslel ale já mám raději když dáblík krade manu a dává ji hrdinovi na kterého se nemůže stát že zapůsobí špatná morálka nebo na něj nejde seslat nějaké kouzlo slepota takže může nerušeně kouzlit dál pokud nemá manu díky tomu jak mu dáblík tu manu od hrdinu nebo jednotky krade :-)

To je pravda, ale pekelný pán zase vevětším počtu kouzlí lépe než hrdina.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Shade3

Post by Shade3 »

Strážce hor: prostě se mi líbí vzhled i schopnosti.
Image
Grawl

Post by Grawl »

To Coach: 5) A abych tě naštval ještě víc, tak tě nařknu z toho, že za akademii asi moc nehraješ

akademii totiž skoro vůbec nepadá (pouze 2% šance na success!), jsou to mágové, těm padají úplně jiné skilly a protože žádný jejich hrdina útok v základu nemá, tak s bojovým šílenstvím moc nepočítej. Už se těším na odpověď
Ale maj obchod s artefakty kde si můžou pořídit náhrdelník krvavého spáru který dělá to co skill
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Grawl

Post by Grawl »

Coach wrote:
SirChristian wrote:....Nehodnotim jednotku proti jednotke, hodnotim ich komplexnejsie....

Ale to bys právěže měl :lol: Tohle je topic o 1.lvl jednotkách a my se tady bavíme, která je lepší, ne o tom, kdo je bude krýt. To já můžu říct taky, že vedle nymfy budu mít emeraldové draky :lol:
A hrdiny do toho už vůbec netahej, to je na úplně jinou debatu.
Zrovna hrdina wizard totiž svoji speckou mocně posiluje přímo své jednotky, kdežto hrdina elfský posiluje hlavně sám sebe. Wizard si může naboostovat KAŽDOU svou jednotku v různých spektrech, kdežto elf? Jediné, čím svým jednotkám pomůže je to, že proti vybraným 3 šmejdům, které ani nemusíš potkat, zvýší šanci na critical. To se nedá srovnat.

Které ani nemusíš potkat? Ty asi tu schopnost neumíš použít. Ty jednotky nastavím na nejsilnější jednotky protihráče a proto je určitě potkám.
Grawl

Post by Grawl »

Paprda wrote:je smutný že nevíš jaké možnosti hra se stopařem nabízí....už jsem tu jednou někde v diskuzi avizoval že s hrstkou stopařů (20-30) idealně o pár víc a nějakým tím kouzlem z 1.cechu carodejů se dá od začátku projít většina map aspoň z jedný třetiny..kolikrát jsem s nima a s postupně lepším hrdinou prošel půlku mapky...
:o :o :shock: ...nj přemýšlím marně jak by to šlo dokázat s takovou nymfou... :lol: :D jj anketa mluví za vše stopař bezpochyby NEJLEPSI ze vsech... :)

Proti hráči je ta neviditelnost nanic protože tam hodí plošný kouzlo stopaře ti sejme n že by ti vraha sejmout nemoh ale ten aspoň párkrát vystřelí. Navíc netuším k čemu potřebuješ dostat jednotku 1. stupně do středu nepřítelovi armády. Proti PC se to sice hodí ale v multiplayeru (pokud nehraješ proti nějakému paku) to je nanic.
Grawl

Post by Grawl »

Ylaya wrote:to se teda mýlíš.Uběhnou max.2 kola.A nebude chráněnej ale zaútočí třeba na střeleckou jednotku a ta moc neoplácí.

A bude tam nějakej obránce který si sdopaře dá k svačině zatínmco vrah bude dál vesele střílet.
Grawl

Post by Grawl »

Nehodnotim jednotku proti jednotke, hodnotim ich komplexnejsie. Gremlini sa osvedcili najlepsie, skus behom velkej bitky poslat vily dopredu asi rychlo otrcia nozky, pokial to spravne nenacasujes. S gremlinmi nemas problem, rovnako ako inymi jednotkami na dialku. U trocha vyssich lvl. (tak 3 a viac) je uz boj zblizka ako tak v pohode, ale 1., 2. lvl. kapu neuveritelne rychlo.
__________________________________________________________________________________________________
Zapomínáš na simviózu nymfa se po absorbci zranění může vyléčit nebo do boje pošleš enta ten chcípá pomalu a nymfou ho vyléčit krom toho nymfou je možné porazit skupinu zombií o jakémkoli počtu.
Dokáže něho z toho sabotér?
Post Reply