Problém s manou v nekrokampani

Vše k fanstránce (připomínky, návrhy, kritika)
Post Reply
mikskywalker

Problém s manou v nekrokampani

Post by mikskywalker »

Zdravím všechny fajnšmekry výborné heroes série.
Chci se zeptat a zároveň požádat o pomoc, vlastním hru Heroes of might and magic 6 cca 2 roky, instaloval jsem ji až cca po půl roce. Instalace mi trvala neskutečné 4 hodiny, což je něco nevídaného, postahovat jednotlivé patche, na ubisoft a uplay jsem si trochu zanadával. Nyní hraji 4. kampaň za nekropoli, za Anastázii. Dojem z jinak krásné hry mi kazí potíže s kouzly temné magie. Např. kouzlo hromadné vysátí života, vyvolání temného elementála, ap. mě stojí 564 many, což je prakticky veškerá má mana. S ostatními školami magie potíže nemám. Jsem kliďas, ale tato skutečnost mě rozčiluje, jelikož činí hru místy neregulérní. Snad je důvodem bugu zbraň dynastie, ale vyzkoušel jsem snad všechno, co jsem se dočetl na angl. fórech, ale nic nepomáhá. Myslel jsem, že nejnovější patch 2.1.1. vše vyřeší, ale mýlil jsem se. Byl bych velmi vděčný, pokud by mi někdo pomohl tento problém vyřešit. Předem děkuji za ochotu. Michal

P.S. Heroes je má srdeční záležitost, asi patřím mezi neskromně řečeno mezi veterány, hrál jsem všechny H od jedničky, zvládl jsem úspěšně všechny mapy v heroes 2 a 3 na obtížnost impossible.
StrYkeX

Re: Problém s manou v nekrokampani

Post by StrYkeX »

Stejný problém jsem měl s Irinou, magii vody jsem proto vůbec nepoužíval. Spíš používej kouzla ze svitků a jiných škol :-) Jinak nevim co s tím..
Artur Dent

Re: Problém s manou v nekrokampani

Post by Artur Dent »

Mám stejný problém, cena kouzel s každým levelem hrdiny výrazně vzrůstá, hromadná kouzla se mi vzdalují a pokud to tak půjde dál, stanou se mi nedostupnými i jednotlivá kouzla. Uvítal bych tedy také nějaké řešení... Restartovat celou kampaň se mi nechce :(
Post Reply