Kampaň
Re: Kampaň
Kedy už konečne bude na voľné stiahnutie?
No až prý vyjde ve Scorečku, ale pokud to půjde tímhle tempem, tak asi nikdy.... 
Jak už psal Niven, měla se objevit ve SCORE 236, ale nakonec tam nebyla - což bylo i štěstí, protože jsme zjistili, že v kampani máme ještě nějaké chyby, takže se mapy znovu projely a opravilo se, co se dalo. Takže za zdržení se omlouváme...
Jen teď nevím, jestli se to stihlo poslat do uzávěrky nadcházejícího čísla (uvidíme tento týden - zdá se mi, že teď někdy by mělo č. 237 vyjít) anebo jestli se objeví až v tom dalším.
Samozřejmě, až budeme vědět na 100% ve kterém čísle bude, tak vám dáme vědět. Volně ke stažení by pak měla být (řekl bych) nejpozději do měsíce od vydání ve SCORE
Jen teď nevím, jestli se to stihlo poslat do uzávěrky nadcházejícího čísla (uvidíme tento týden - zdá se mi, že teď někdy by mělo č. 237 vyjít) anebo jestli se objeví až v tom dalším.
Samozřejmě, až budeme vědět na 100% ve kterém čísle bude, tak vám dáme vědět. Volně ke stažení by pak měla být (řekl bych) nejpozději do měsíce od vydání ve SCORE
Ph'nglui Mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.
Všechny zdravím a na 100% kampan vyjde s příštím číslem SCORE 237. Tak tam jí najdete. Přeji dobré hraní a spoustu zábavy u kampaně.
Jen pro jistotu potvrzuji, že naše kampaň v aktuálním čísle 237 opravdu je
Takže také přeji příjemné hraní a hlavně se po dohrání nezdráhejte podělit o své dojmy.
Takže také přeji příjemné hraní a hlavně se po dohrání nezdráhejte podělit o své dojmy.
To by se mi, taky musela zobrazit ve hře abych jí mohl hrát.... 
Annatar wrote:To by se mi, taky musela zobrazit ve hře abych jí mohl hrát....
A postupoval jsi podle přiloženého návodu na spuštění? Tj. správné umístění do složky Scenario; ve hře výběr Vlastní hry a vybrání typu hry Scénář a ne Bitva?
Pro upřesnění. Scénáře musí být uloženy v této složce:
C:\Users\Uživatel\Documents\Might & Magic Heroes VI\Scenario\
Scénář se spustí následovně:
v hlavním menu - VLASTNÍ HRA
TYP HRY: SCÉNÁŘ
OBTÍŽNOST MAPY: jak komu vyhovuje (testoval jsem na obtížnost těžká)
RYCHLÝ SOUBOJ: jak komu vyhovuje
SPUSTIT HRU
viz obrázek: (minimapu jsem zaretušoval)
Pokud zvolíte TYP HRY:BITVA, nebude hra správně fungovat.
Snad už je to pochopitelné, přeji hezkou zábavu.
C:\Users\Uživatel\Documents\Might & Magic Heroes VI\Scenario\
Scénář se spustí následovně:
v hlavním menu - VLASTNÍ HRA
TYP HRY: SCÉNÁŘ
OBTÍŽNOST MAPY: jak komu vyhovuje (testoval jsem na obtížnost těžká)
RYCHLÝ SOUBOJ: jak komu vyhovuje
SPUSTIT HRU
viz obrázek: (minimapu jsem zaretušoval)
Pokud zvolíte TYP HRY:BITVA, nebude hra správně fungovat.
Snad už je to pochopitelné, přeji hezkou zábavu.
Tak už mi to funguje, už vím kde byla chyba.... 
Práve ma napadla otázka: Bude vaša kampaň obsahovať info, aký je max level v danom leveli kampane? to ma totiž dosť se...hm, že v povodnej hre to nieje.
Morbid wrote:Práve ma napadla otázka: Bude vaša kampaň obsahovať info, aký je max level v danom leveli kampane? to ma totiž dosť se...hm, že v povodnej hre to nieje.
Myslím, že to není zase tak nutné vypisovat jaký je maximální level v misi. To poznáš, když tě to už nepustí.
To ja viem a poznám, že ma to nepustí,ale pri hraní heroesov si chcem s týmto lepšie rozplánovať expenie hrdinov. PS Plánujete daľšiu kampaň?
Morbid wrote:To ja viem a poznám, že ma to nepustí,ale pri hraní heroesov si chcem s týmto lepšie rozplánovať expenie hrdinov. PS Plánujete daľšiu kampaň?
Další kampan už rozhodně neplánujeme. Práce na téhle trvala kolem 4 měsíců a já nemám tolik času, jako když jsme pracovali na kampani. Pokud něco vyjde od nás, tak třebas nějaká ta mapka, ale s kampaní už nepočítej.
Tak kampaň je ke stažení na stránce, jelikož bude velmi brzy vycházet nové číslo časopisu SCORE, tak to vidím jako fér. Odkaz ke stažení najdete na mé stránce.
Zatím hraji teprve první mapu a všiml jsem si že v ní nepřibývají slzy ani krev. Změní se to v mapách dalších?
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.