TIP - Arachne + žraločí stráž

„Usilujeme o dokonalost v uctívání Shalassy."
Post Reply
eltazar

TIP - Arachne + žraločí stráž

Post by eltazar »

hoj všem,

včera jsem dojel kampaň za Svatyni a v poslední misi jsem přišel na zajímavou věc... pokud máte vytrénovanou Arachné na 4lvl, stačí jí dát do ruky sekundárními might hrdinovi a nechat ho JEN s jednotkou žraločí stráž. tahle jednotka regeneruje díky "open wound" hp, a díky tomu jste schopni porazit i mnohem (odhadem v klidu 10x, i víc) armádu, než tvoří ta vaše. jediná podmínka je, aby stráž přežila dokud nedojde k jednotkám (hrady se s tím dobývat opravdu nedají). podstatné je útočit na všechny jednotky, ne jenom na jednu!

nezapomeňte na bezchybný útok a držení pozice pro dvojité oplácení. takhle jsem projel půlku mapy jen s 50/100 žralokama... jakmile jich máte víc jak 300, porazíte i hrdinu s full army... ozkoušejte, uvidíte sami :)
Josef IV

Re: TIP - Arachne + žraločí stráž

Post by Josef IV »

No nevim jak ostatní, ale mě se to neosvědčilo. Každý hrdina má střelecký jednotky nebo magii, která žraločí stráž rychle zlikviduje.
Minulost je odvráceným zrcadlem tvé duše.

Posel Smrti
Shade3

Post by Shade3 »

Arachne je bohuzel velice silna v porvnani s ostatnima dyn. zbranema :(. Pro projeti jakekoliv kampane staci mit arachne na lvl 4 nebo 5 a mate vyhrano...

P.S. nepocitam epilog, ten jsem jeste nehral.
Image
Stewardlord

Post by Stewardlord »

Mozem len suhlasit ze Arachne je najsilnejsia might zbran,od lvl4 ste s nou vlastne neporazitelny
Altair8

Post by Altair8 »

No dnes po patchi bude mít Arachne útrum :P
armia741

Post by armia741 »

Pro projeti jakekoliv kampane staci mit arachne na lvl 4 nebo 5 a mate vyhrano.
Post Reply