Homm 6 Shades of darkness cheaty

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply
Maximus

Homm 6 Shades of darkness cheaty

Post by Maximus »

Zdravím dlouhu se mi nepodařilo zvládnout volání mallassy tak bych chtěl znát cheat na vyhrání mise a návod jak ho zadat
Antony

Re: Homm 6 Shades of darkness cheaty

Post by Antony »

To by tě pak bavilo? :?
veselykralicek

Post by veselykralicek »

Tohle se řeší snad na každým fóru o počítačových hrách.:-D Když se někdo zeptá na cheat, tak se rozvine diskuze, jestli ho to bude s cheaty bavit.:-)

Žádné cheaty na Heroes VI nejsou a je to moc dobře. Pokud by sis chtěl něco ulehčit, budeš si muset stáhnout nějaký trainer, nejlépe ze stránek gamecopyworld.com a vyzkoušet, jestli to půjde. Dobrý by měl být MT-X Trainer (MegaDev Trainer Experience - nejsem si jistý), ale tam máš zadarmo jen některé věci, jako přidání surovin myslím, ostatní si musíš zaplatit. Vyhrání mise tam určitě nebude, ale třeba si budeš moct naklikat armádu nebo tak, musíš se podívat, co který trainer umí.

A cheaty rozhodně nepoužívám. Pokud se někde zasekneš, obyčejně pomůže rozjet mapu znova, když už víš, na c si dát pozor.:-) A jelikož můžeš hrát v Heroes VI (narozdíl od předchůdce) všechny kampaně zaráz, tak si zahraju třeba úplně jinou rasu a pak se vrátím tam, kde jsem se sekl.
Maximus

Post by Maximus »

Antony wrote:To by tě pak bavilo? :?

Já bych je nepoužíval furt
veselykralicek

Post by veselykralicek »

To je Tvoje věc.

Cheaty na hru nejsou, zkus si stáhnout nějaký trainery. Ale já žádný nepoužívám, tak Ti nedoporučím, co funguje a co nefunguje.
Antony

Post by Antony »

Možná malá rada.
Co nejdříve obsaď severní pevnost kobky, nad ní je temná věž-líheň draků. Ve startovním městě si postav portál, pak snadno přepravíš jednotky.
Hraješ to na Confluxu?
Maximus

Post by Maximus »

Jo hraju
Maximus

Post by Maximus »

Jak mám zvládnout tolik nepřátel
kubrt

Post by kubrt »

Tak jako my všichni ostatní - poctivým tréninkem, taktickým myšlením a mnohahodinovým nervováním než ty šmejdy zameteme. :wink: Nebo si myslíš, že to všichni dáváme za 2 dny kompletně? Když nestíháš tak si dej nižší obtížnost, ale dá se to odehrát v klídku na nejtěžší.
Post Reply