Poté, co jsem si nainstaloval nový patch jsem zjistil, že místo kurzorového koníka mi tam lítá splašená zebra z cirkusu. To nedokázali vymyslet něco lepšího?
Patch jsem dal pryč a hraju zase s koníkem.
coze? konik a zebra?? ja tam mel puvodne kone (1.1) a v 1.2 mam jednorozce
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Heroes Of Might And Magic V Czech Collectors Edition (cislo 0764) v1.5
Heroes Of Might And Magic III Complete Edition (Game4U)
Heroes Of Might And Magic II Gold Edition (Doupe)
To je vtipalek, samozrejme myslel jednorozce, ale napsal zebra......Vtip, cha....cha cha. Ehm, nebyl zase tak dobrej. Ja sem si zvykl, i kdyz patch 1.2 mrsi vic veci nez jich opravuje Hlavne konik je neutralni, jednorozec je zasrupce dobra.
koník je hubenej a jde vidět, kam má člověk hrát. ta tlustá zebra, nebo muflon(co dostal parohy a jeden mu upad), každej ať si říká, co chce, přes tu nejde pořádně vidět a po chvíli z těch barev bolí oči.
ja bych to tak drasticky nevidel, patch 1.2 je venku asi 2 tydny a me uz to stvoreni misto kurzoru prijde uplne normalni
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Heroes Of Might And Magic V Czech Collectors Edition (cislo 0764) v1.5
Heroes Of Might And Magic III Complete Edition (Game4U)
Heroes Of Might And Magic II Gold Edition (Doupe)
Nehcápu proč měnili koníka na toho jednorožce, koník byl dobrej. Co musim přiznat tak když člověk hraje na Sylvan tam mu to nepřijde, ale když někdo ( jako já) hraje za Nemrtví tak je to docela nevkusný. Mohly by pro každou rasu udělat speciální kurzor. Ale myslim že za odstranění 1.20 to nestojí.
Mike wrote:Nehcápu proč měnili koníka na toho jednorožce, koník byl dobrej. Co musim přiznat tak když člověk hraje na Sylvan tam mu to nepřijde, ale když někdo ( jako já) hraje za Nemrtví tak je to docela nevkusný. Mohly by pro každou rasu udělat speciální kurzor. Ale myslim že za odstranění 1.20 to nestojí.
Kdyby to měli udělat pro každou rasu, tak by zase museli datadisk oddálit nejméně o půl roku.