Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do. Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u. Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back. ...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Tak ja osobne budu tvorit do 5. dilu (presneji - chtel bych), nyni zadne mapy nedelam a moznost do ktereho dilu jste delali v "nabidce" jaksi opomeli, nicmene jsem udelal par map do H3 a pak do H4. (Byl tu i pokus o mapu do H2, ktery se nedochoval.)
Ja mam ted hotovo. Potykam se ale s problemy betatestu. O testy je naprosto nulovy zajem a ani mnou osloveni lide (az na jednu vyjimku) nejsou schopni nebo ochotni v horizontu nekolika tydnu kampan otestovat... Takze mi nezbyde nic jineho nez to vydat bez testu na jiste obtiznosti.
Activator wrote:Ja mam ted hotovo. Potykam se ale s problemy betatestu. O testy je naprosto nulovy zajem a ani mnou osloveni lide (az na jednu vyjimku) nejsou schopni nebo ochotni v horizontu nekolika tydnu kampan otestovat... Takze mi nezbyde nic jineho nez to vydat bez testu na jiste obtiznosti.
Activator wrote:Ja mam ted hotovo. Potykam se ale s problemy betatestu. O testy je naprosto nulovy zajem a ani mnou osloveni lide (az na jednu vyjimku) nejsou schopni nebo ochotni v horizontu nekolika tydnu kampan otestovat... Takze mi nezbyde nic jineho nez to vydat bez testu na jiste obtiznosti.
J8 si většinou své kampaně musím testovat sám Nebo mi je testne brácha. Pár my jich otestoval Lopik a snad jednu nebo dvě Jata.