Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

H7: screenshots and artworks

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

H7: screenshots and artworks

Příspěvekod Dave_Jame » stř srp 13, 2014 1:42 pm

Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Re: H7: screenshots and artworks

Příspěvekod Lucas Gryf » stř srp 13, 2014 1:52 pm

Moc se mi nelíbí porovnání velikosti jednotek/hrdinů oproti budovám, stromům, ale to už je grafický prvek. Myslí, že to vypadá vcelku hezky a doufám, že se ve městech vrátí strom (H5), ale asi ne, podle toho co je na mapě (nad minimapou je jméno města a vedle toho 3 - úroven města v H6 podle radnice). Každopádně krajina nádherná.
Lucas Gryf

Příspěvekod Dave_Jame » stř srp 13, 2014 1:55 pm

Ta dis-proporčnost je naopak dle mě dobrá, mapy budou vypadat větší a vše bude více funguvat jako "figura" a ne "zobrazení"
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod Lucas Gryf » stř srp 13, 2014 2:11 pm

Strašně mi to ale připadá jako Heroes VI - minimapa, některé objekty.. no nevím, pořád věřím, že to bude pecka :-)
Lucas Gryf

Příspěvekod Lucas Gryf » stř srp 13, 2014 2:15 pm

Z nových fotek: Krajina - hezká, modely - hezké, dobývání města - vypadá hezky, ale podlaha Akademie se mi nelíbí, vegetace - moc povedená.. graficky - obrovský skok dopředu. Snad nás budou nadále spamovat fotkami.
Edit: Mimochodem, co všechno je u tohoto obrázku (odkaz) hrad? Je tam jeden takový komplex vypadající stejně, a nevím, co všechno je tam hrad - jestli to je vůbec krajina, na stránkách je v záložce town screen.
Lucas Gryf

Příspěvekod RRICK » stř srp 13, 2014 4:17 pm

Nj, ikonky, minimapa atd. jsou z H6, ale to ani nepotřebuje předělat. Hlavně se mi líbí ty bojiště - už z těch 2 screenu je vidět, že bude na mapách víc objektů a možná budou mít bojiště rozdílnou velikost - tohle mi v předchozích dílech chybělo. To, že vrátili víc surovin je taky super. Ještě sem čekal, že vrátí i hexy místo čtverců a udělají boje tak jako v Heroes Online ( tam se mi to hodně líbí ), ale bohužel. Ještě mě zklamaly ty obrazovky, jestli je ten screen akademie obrazovka města, tak to zas bude jen 2D. Čekal jsem podobný pecky jako v 5kách. Ale i tak se těším co ukážou v sobotu
RRICK

Příspěvekod Lucas Gryf » stř srp 13, 2014 4:20 pm

Už i v H6 měla bojiště jinou rozlohu. Ale těším se moc. Doufám taky v to, aby co nejdříve zprovoznili Necro/Ork stránky.
Vyjádření ke krajině: Líbí se mi. Vždycky jsem chtěl, aby byly hrady větší, resp. stejně velké jako postava (aby když bude v bráně, bude to vypadat normálně). Vypadá to jako že budou větší hrady, ale hrdinové a jednotky jsou taky větší. Hratelnostně je to velmi podobné, ale vzhledově se mi to nelíbí. Kéž by existovalo kouzelné posouvátko na změnu velikosti :D
Lucas Gryf

Příspěvekod peta62 » sob srp 16, 2014 11:48 am

Moc se mi to libi, s grafikou se vazne vyradili, myslim ze dobrym smerem, nejvice mne zaujala ta bojiste pri dobyvani hradu, jak graficky tak funkcne, ciste graficky mne nadchlo to mesto v bubline. H6 pro mne byli po H3 ( a zvlaste H3 WoG ) druha skvela Heroes hra, doufam ze H7 pujde v jejich stopach.
peta62

Příspěvekod Mrakoplas » sob srp 16, 2014 1:38 pm

peta62 píše:Moc se mi to libi, s grafikou se vazne vyradili, myslim ze dobrym smerem, nejvice mne zaujala ta bojiste pri dobyvani hradu, jak graficky tak funkcne, ciste graficky mne nadchlo to mesto v bubline. H6 pro mne byli po H3 ( a zvlaste H3 WoG ) druha skvela Heroes hra, doufam ze H7 pujde v jejich stopach.

Tak to chvala vsetkym Drakom nepojde, lebo VI bol vazne otrasny Heroes. VII sa znova vrati k tomu co naozaj funguje a to hlavne k III a V.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Mrakoplas

Příspěvekod estla » sob srp 16, 2014 3:30 pm

Možno nie až tak otrasný ako bolo zbytočne urobených veľa zmien vecí, ktoré dovtedy spoľahlivo fungovali a mali sme ich radi. A to, že sa vracajú k III a V je pre mňa naprosto zásadná vec ktorú beriem :wink:
estla

Příspěvekod Bušák » úte srp 26, 2014 6:16 pm

Kdo máte FB, tak na stránkách Might & Magic jsou nové screeny :)

edit: ale když na to koukám, tak to je vesměs to co už bylo vydolováno tady :D Každopádně vřele doporučuju všem kdo mají FB sledovat stránku Might & Magic.

2. edit: Tak jeden nový screen sem prřece jen nahodím :)https://static14.cdn.ubi.com/mmh7/prod/images/140909_Screenshot/H7_Screen1.jpg
Bušák

Příspěvekod Montezuma3 » pát zář 12, 2014 6:48 pm

Tak je odhlasováno. elfové jsou ve hře.
https://static14.cdn.ubi.com/mmh7/prod/ ... t_full.jpg

Teď se hlasuje o složení jednotek a stylu hry za elfy
Montezuma3

Příspěvekod Lucas Gryf » pát zář 12, 2014 7:41 pm

Pro co jste hlasovali? Já pro Sylana's fury, příjdou mi 'nejelfštější' :-)
Zde.
Lucas Gryf

Příspěvekod zdenek000 » pát zář 12, 2014 8:09 pm

Pro mě těžká volba mezi Sylanna's fury a The strenght of the forest. Nakonec jsem volil Strenght. Ale je mi jedno jestli vyhraje tento nebo to Fury. Hlavně ať to nevyhraje Balance. Fénix se tam prostě nehodí do té frakce a navíc další pták do hry je moc. Stačí Magic bird a co se povídá tak orkové budou mít Thunderbird, takže ptáků do frakce je až až.
Jinak ent vypadá úchvatně. Možná by byl lepší jak šampion než elitní jednotka. :D
zdenek000

Další

Zpět na Obecně