H7: screenshots and artworks

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.
Lucas Gryf

Re: H7: screenshots and artworks

Post by Lucas Gryf »

Nelíbí se mi Green dragons, prostě draci by neměli vypadat jako dračí bohové.. dávalo by to smysl, ale mě se to prostě nelíbí. Pixie mi příjde.. zvláští?
Zde to je, některé jednotky (fanarty). Zde!
Bušák

Post by Bušák »

Taky na to teď koukám. vypadá to, že ten létající objekt na wallpaperu byla asi pixie. Artworky mi ale udělali velkou radost co se týče emerald knight, vypadá přesně tak jak jsem si ho představoval (doufám, že stěžejní bude ta mužská verze) - dlouhé kopí, těžká zbroj, štít, výrazná přilbice. Tak trochu to kompenzuje moje zklamání z toho, že drak bude ne-letec. Snake se mi také velmi líbí a vzhledem k tomu, že ve fury není ani snake, ani knight, zřejmě svůj hlas předám přece jen balance, ještě počkám, jak se hlasovní vyvine následujícím týdnu.

Edit: doufám, že deer bude jako bonusová jednotka a snad i jednorožec se objeví..
2. edit: v textu o emerald knihgt se píše, že wyrveny jsou lesní bytosti, to by mohlo znamenat, že v době příběhu MMH7 ještě mezi skřety nebyly, tudíž by to zvyšovalo šance na behemonta :D
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

wtf ten Konar/Vetva/Haluz ma byt akoze jednotka ???? A predstava obycajneho hada v armade, je fakt uboda.

Za dalsie nechapem naco tam daju arti , ktore ani su z aktualneho Heroes, fakt fail. Alebo vlastne brilantny tah, ako zmanipulovat hlasovanie pre balance. Nakonec to ten balance tymto vyhra aby mali elfaci aspon jedneho normal letca. Nadherne zmrseny hrad....
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
filozof

Post by filozof »

↑Tyhle spekulace jsou na celém hlasování nejvtipnější! :lol:
filozof

Post by filozof »

koncepty jednotek: https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... of-irollan

pro všechny teoretiky doporučuji přečíst si větu napsanou na každém obrázku :wink:

hudba: https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... es-victory
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Tak jsou odhaleny návrhy ostatních jednotek a teď jsem zvědav, jestli to nějak pohne s procenty.

Ten jednorožec je na můj vkus moc obrněný. A fénix vypadá přesně dle mého očekávání.
RRICK

Post by RRICK »

Blade dancers top ! Jediné, čím mě zklamali, jsou ti rangeři, ale je to artwork z M&M Legacy, tak je ještě doufám přepracují. Představoval bych si je podobně jako v pětkách - plášť, dlouhý luk, masku jako blade dancers ...

A pak samozřejmě fénix - uvítal bych nějakou lesní variantu - pták z větví, listí atd. Ale moonix by měl zůstat jako neutrální - můj názor :wink:
Caius

Post by Caius »

Ahoj,
u příležitosti hlasování Ubisoft uvěřejnil detaily k jednotlivým jednotkám, dovolil jsem si to přeložit :)
Za případné chyby se omlouvám.
Btw. nezapomeňte volit Fury! Jen by měli místo jedné z dvojice dryada a víla dát něco jiného, připadají mi dost podobné :D

Část první...

Víla

Image

Víla je duch přírody zrozený z květů, jejichž vůně s ní zůstává po celý život. Druh květiny rozhoduje o vzhledu, osobnosti a silách každé víly.
Vypadají jako dětem podobné zmenšeniny lidí, na výšku měří sotva stopu. Mají podivně zbarvenou kůži, vlasy i oči a jejich křídla připomínají ta motýlí – ve skutečnosti to jsou však listy nebo okvětní plátky spřízněné květiny. Umožňují jim létat velmi obratně a rychle.

Je důležité rozlišovat mezi vílami zrozenými z divoce rostoucích květin a těmi ze zahrad. První jmenované jsou dravé a samotářské a brzy hynou, pokud jsou zajaty nebo ochočovány. Naopak zahradní víly jsou zvyklé na společnost ostatních druhů a můžou se z nich stát „mazlíčci“ nebo spříznění duchové – především ve vztahu s druidy.

Kořenový had

Image

Kořenového hada pouhým okem nerozeznáte od spadlé větve, odumřelého kusu dřeva nenápadně ležícího na cestě nebo liány visící z nedalekého stromu. Probere se k životu, jen když se na dosah přiblíží kořist. Překvapivou rychlostí svou oběť popadne mezi zuby a svírá ji, než z ní vyprchá život. Kousnutí kořenového hada je dost bolestivé, a ačkoliv jsou jejich těla občas pokryta otrávenými ostny, což z nich dělá potenciální hrozbu, na kořist, která je na spolknutí příliš velká, útočí jen zřídka. Než by se nechal chytit, zavrtá se had rychle do země a nespatřen z místa uteče.

Elfové se dlouho učili kořenové hady krotit, využívajíce je jako domácí zvířata a strážce tajných stezek vedoucích do srdce Irollanu. Hadi jsou také známí tím, že ze zlomyslnosti podrážejí poutníkům nohy.

Dryáda

Image

Umírající elf může vyslovit přání být pohřben do živého kmene enta. Je pochopitelné, že aby tento nezvyklý pohřební rituál mohl být vykonán, musí mezi elfem a jeho zvolenou „schránkou“ existovat blízké pouto. Živoucí srdce stromu uchová elfí ostatky, stočené do pozice plodu. Kmen enta pak vytvoří jakési lůno a jeho míza obalí tělo, které v průběhu měsíců promění. Duše elfa se pak na Ashan vrátí jako lesní duch, známý jako dryáda.

Dryáda na sebe bere podobu enta, jenž ji zrodil, a svým tělem i duší jsou spjaty se svými stvořiteli. Obě stvoření se budou podporovat a chránit až do smrti.

Dryády mohou svým zpěvem tvarovat stromy do podoby nástrojů, zbraní a také budov pro své elfské příbuzné.

Smaragdový rytíř

Image

Ačkoli to nejsou žádné nestvůry, první, kdo se s těmito válečníky setkali a přežili, aby o tom mohli vyprávět, je popisovali jako lidem podobné ptáky či draky, alespoň do doby, než vyšla najevo pravda. Lidé je přezdívají „Smaragdoví rytíři“ a v elfí armádě tvoří elitní třídu. Jsou odhodláni svými kopími a štíty bránit čtyři hlavní města a důležitá náboženská místa Irollanu, a na bojišti je lze okamžitě poznat podle jejich okázalých zbrojí, které jsou inspirovány rozličnými magickými tvory elfských zemí, především pak ptáky, wyvernami a draky.

Fakt, že je Svatá říše nazývá „rytíři“, jen podtrhuje jejich nepochopení elfího značně odlišného způsobu válčení. Smaragdoví rytíři využívají svou rychlost a temperament k tomu, aby napadli nepřítele před tím, než se ztratí v okolním porostu. Pokud jsou zahnáni do úzkých, jejich štíty a lehká zbroj jim umožňují bez pomoci obstát v boji, třebaže to není jejich nejsilnější stránka.

Soumrační jeleni

Image

Měsíční laně a sluneční jeleni patří mezi nejpodivnější a nejúžasnější tvory Lesního bludiště, a vlastně patří ke stejnému druhu, tzv. soumračným jelenům. Jak se zdá, samičky tohoto druhu jsou aktivní v noci a ačkoliv nevybuchnou v plamenech, když se jich dotknou paprsky slunce (navzdory tomu, co tvrdí stará dětská říkačka), raději vycházejí za tmy, obzvlášť pokud je Ashin měsíc vysoko na nebi. Tyto laně jsou roztomilá a mírumilovná zvířata – ale jsou více než schopné se bránit, když někdo nebo něco ohrozí jejich mláďata. Nejednoho pytláka potkal nepříjemný konec pod kopyty mstivé měsíční laně.

Na druhé straně samečci jsou denní tvorové, kteří svou sílu získávají ze slunečního svitu. Sluneční jeleni často nesou velkolepé parohy, jež vždy rostou do tvarů připomínajících slunce či hvězdy. Samice i samci jsou úchvatná zvířata vyzařující tišivou a mírumilovnou auru. Asi není třeba říkat, že páření tohoto druhu je dosti komplikované, protože se samečci a samice mohou potkat jen v krátkých úsecích, kdy je na obloze slunce i měsíc.

Zelení draci

Image

Draci jsou ztělesněním elementálních bohů a vyskytují se ve všech tvarech a velikostech. I když jsem slyšel příběhy o menších zelených dracích, kteří dovedli létat, ti větší jsou většinou bezkřídlí. Šupiny mladého draka vypadají jako ostré kameny, které často pokrývá mech a postupem času také vegetace. Během stárnutí se dračí šupiny pomalu mění ve smaragdy, až do chvíle jeho smrti – nebo spíše do chvíle, než se jeho podstata navrátí do Světa duší, zanechajíc v Ashanu pouze smaragdovou krustu. Mnoho lovců pokladů a nájezdníků se pokoušelo proniknout do Irollanu a tyto cenné skořápky najít, nikdy se však už nevrátili…

Vzhledem k tomu, že zelení draci mají kamennou kůži pokrytou mechem a rostlinami, není divu, že se dá odpočívající drak snadno zaměnit za obyčejný kopec nebo pahorek – je to většinou až těžké, chraplavé dýchání, co upozorní nic netušícího poutníka! Naštěstí jsou zelení draci, podobně jako jejich pramatka Sylanna, jedním z nejtrpělivějších a nejrozvážnějších druhů draků, takže většinou vetřelce nespálí svým žíravým dechem, pokud k tomu nejsou vyprovokováni. Když jsme u toho, zelení draci jsou rovněž Strážci Země a přírody a budou ze všech sil bránit les, když se mezi stromy rozezní tóny elfích válečných rohů.
Last edited by Caius on Fri Sep 26, 2014 1:46 am, edited 3 times in total.
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
Caius

Post by Caius »

Druhá část...

:arrow: Tady bych pouze podotknul, že popis k lovcům, tanečníkům, druidům a částečně i jednorožcům tvůrci víceméně okopírovali z H5, takže překlad k těmto jednotkám (u jednorožce jen zčásti) jsem nevytvořil já, ale pochází z ofic. překladu H5

Lovec

Image

V dobách míru zásobí lovci všechny obyvatele hvozdů jídlem - proto si jich všichni náležitě považují. Toulají se po celém Irollanu a žijí v souladu s přírodou i jejími nepsanými zákony. Nikdy by nezabili nic živého bez příčiny. V dobách války však nemají na vybranou a musejí použít svého umu, aby z dálky ničili své protivníky.

Druid

Image

Druidové jsou Sylanninými kněžími. Jako takoví ovládají živelnou magii, kterou ve chvíli ohrožení také využívají.

Tanečník meče

Image

Ti nejlepší elfí válečníci zasvěcují svůj život bojovému umění, jemuž se říká bojový tanec. Spíše než na hrubou sílu nebo ochrany spoléhají na rychlý úder a rychlý ústup. Proto nenosí žádnou zbroj, ale svá těla si často zdobí kouzelnými ochrannými malbami.

Jednorožec

Image

Jednorožci jsou magická stvoření, jež elfové považují za ztělesnění plodnosti přírody. Legendy praví, že když ležel svět v troskách po Válkách o stvoření, rozběhli se jednorožci po celém Ashanu. Tam, kde se jejich kopyta dotkla země, začaly znovu růst rostliny. Osedlat jednorožce smí jen ti nejvzněšenější a nejčistší hrdinové a elfové protahují obličej, když někdo zmíní, že jedno z lidských knížectví má ve svém znaku toto posvátné zvíře. Někteří elfové jezdící na jednorožcích, známí jako Rozsévači, pravidelně projíždí oblasti zničené válkou nebo přírodní katastrofou a pomáhají znovuobnovit cyklus života.

Elfové je považují za totemové zvíře celého Irollanu a pověst praví, že když skoná poslední jednorožec, spolu s ním zahyne i celé elfí království i s jeho lidem. Ať už je to pravda nebo ne, jednorožci dokáží svou třpytivou aurou zaštítit své spojence před nepřátelskými kouzly.

Ent

Image

Entové jsou vzácní a jedineční lesní duchové, kteří se objevují v podobě obrovských kráčejících stromů. Jsou živoucím ztělesněním přírodní síly a růstu a také pastevci všech stromů, rostlin a květů. Rodí se pouze na posvátné půdě hluboko v lesích Irollanu, vždy poblíž dračí žíly nebo uzlu spjatého se zemskou podstatou.

Jsou přirozenými spojenci elfů a sdílí unikátní, symbiotický vztah s těmi, jež si za místo svého posledního odpočinku zvolí jejich kmen a následně se zrodí jako dryády.

Fénix

Image

Fénixové jsou jedni z nejmocnějších duchů světla. Ztělesňují životní sílu, nezkrotnou a nesmrtelnou. Mladí fénixové se dají rozpoznat podle stříbřitých pírek, která někteří učenci považují za známku toho, že fénixové přejímají něco ze svých Prvotních sil od samotné Ashy. Jak však tento posvátný opeřenec roste a sílí, ztratí svá stříbřitá pírka a naroste mu zlaté a planoucí peří.

Pokud fénix v materiálním světě zemře, jeho duch se znovu zhmotní jako omlazený fénix pohybující se s rychlostí a dravostí padající hvězdy. Během tohoto procesu znovuzrození se část jeho původní síly promění v čiré světlo, a proto, ačkoliv je tento zázrak jistě úžasnou podívanou, je lépe ho sledovat zpovzdálí.
Last edited by Caius on Sat Sep 20, 2014 11:57 pm, edited 3 times in total.
antalyan

Post by antalyan »

zdenek000 wrote:Pro mě těžká volba mezi Sylanna's fury a The strenght of the forest. Nakonec jsem volil Strenght. Ale je mi jedno jestli vyhraje tento nebo to Fury. Hlavně ať to nevyhraje Balance. Fénix se tam prostě nehodí do té frakce a navíc další pták do hry je moc. Stačí Magic bird a co se povídá tak orkové budou mít Thunderbird, takže ptáků do frakce je až až.
Jinak ent vypadá úchvatně. Možná by byl lepší jak šampion než elitní jednotka. :D

Nemůžu než souhlasit, nacpat fénixe k elfům je podle mě pěkná blbost. Takže hlavně nevolte balance!!!
Bušák

Post by Bušák »

Fénix = Arcane bird = thunderbird, pro tvůrce bude asi nejsnazší použít zase 1 model na 10 jednotek. Fénix je krásný, o tom žádná, ale cpát ho k elfům a navíc do dílu, kde už jeden podobný pták na champion úrovni existuje a spekuluje se o třetím? Na druhou stranu, jak jsem již zmínil dříve: když je drak chodec, hodil by se k elfům fénix z čistě taktických důvodů.
Další věc, druidka. Všimli jste si, že poslední dobou cpou do heroese čím dál více žen? nevím jestli to má něco společného s feminismem a mají předvoleno kolik % má být "mužů" a kolik "žen", ale jsou prostě jednotky, které se mi pro ženkou verzi nehodí. Dryáda, samozřejmě. Druidka? Nevím, nevím. Nejvíce doufám, že emerald warrior nebude v ženské verzi, ta je na rozdíl od té mužské děsná.
Blade dancer parádní, takže pokud se do hry nedostanou emerald knights budu mít alespoň náhradu. :D
Lovec se mi celkem líbí. Jednorožec.. no, nedávno jsem tu s jedním hráčem diskutoval o tom, jestli se jednorožec vůbec hodí, či nehodí k boji. Já zarputile tvrdil, že ano, ale musím uznat, že tento koncept jednorožce je drsný i na mě. Doufám, že pokud bude ve hře, bude vypadat trochu "mírumilovněji".
Je mi skoro líto, že jsem hlasoval, měl jsem to prostě nechat na náhodě. V každé strategii najdu jednotku, která se mi líbí a jednotku, která je děsná, nic to nemění na tom, že se té hry nemohu dočkat! :D
Jinak já volil strenght a přes všechny spekulace o tom, že změním hlas, jsem jej tam nakonec nechal. Ať se děje vůle boží.. :D
Caius

Post by Caius »

Takhle http://www.might-and-magic.ru/gallery/image/1238-heroes-7-sylvan-emerald-knight/ vypadá i ta ženská verze emerald warriora docela hezky, možná bych je ve Fury viděl radši než tanečníky...
Bušák

Post by Bušák »

To docela jo, ale já si je spíše představoval těžce ozbrojené, něco, jako elfí verzi sentinelů. Ale vzhledem k jejich povaze boje, je pro ně vhodnější lehká zbroj. Možná kdyby vyhrála strenght strategie (což je teď už velmi nepravděpodobné), tak by byli více defenzivní a tudíž i lépe ozbrojení. Pokud by to byl jakoby partyzánský způsob boje, uměl bych si ho představit i v ženské verzi, ale obecně si myslím, že by měli být v heroesech ženy spíše výjimečně, protože přece jen se jedná o války a ženy by se v armádách příliš objevovat neměly. Spíše, jako podpůrné jednotky (dryáda, kněžka, možná i ta druidka teda..). No uvidíme, jak to všechno dopadne.. :D

Edit: Nové artworky prvních třech jednotek azylu: https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... ght-part-1
Edit2: Artworky azylu - část 2: https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... ght-part-2
Edit3: a poslední část: https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... ght-part-3
Bušák

Post by Bušák »

Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Tak podle aktuálního hlasování o městskou obrazovku Elfů to zatím vypadá na Lothlorien. Takže něco takového:
Image
Post Reply