Ahoj,
prosím o radu, jsem v Heroes VI nový - včera jsem si hru koupil - mam verzi H6 bez rozšiření + updatoval jsem co nejvíc to šlo. Tak nějak jsem čekal, že hra bude plná lidí a nebude problém se na někoho připojit a zahrát online... Když se náhodou nějaká hra objeví, tak to napíše, že mám špatnou verzi a kopne mě to...
Jak to řešíte, když chcete hrát online?
Popř. je tu někdo, kdo by zahrál??
Doufám, že nebudu litovat toho, že jsem si tu originálku koupil :-/
Předem díky za odpověď!
Multiplayer??
Re: Multiplayer??
H6 je dost zabugované, hlavně bývaly problémy s připojením do confluxu, takže se lidi radši vrátili ke starším dílům. Potřebuješ na to nejnovější patch ( myslím že 2.1.1 ) a připojit se k někomu se stejnou verzi, jinak to háže chybu. Ale i tak moc lidí multiplayer nehrává, hlavně kvůli tomu, že tam nejsou souběžné tahy.
Jinak jsou H6 celkově o ničem, akorát dělají špatnou reklamu téhle značce. Možná sis už všiml, že příští rok budou H7, mají se vracet k starším dílům, a ty bude hrát určitě víc lidí, tak jestli si chceš pořádně zahrát Heroesy, budeš si muset rok počkat
Jinak jsou H6 celkově o ničem, akorát dělají špatnou reklamu téhle značce. Možná sis už všiml, že příští rok budou H7, mají se vracet k starším dílům, a ty bude hrát určitě víc lidí, tak jestli si chceš pořádně zahrát Heroesy, budeš si muset rok počkat
No snad to H7 fakt vydají příští rok a neodloží to. Podle toho, co zatím mají hotové, bych se ani nedivil. Jinak H6 není zase tak špatné (mluvím o singleplayer kampaních), mě docela baví. Btw, o šestce taky říkali, že bude vycházet ze starších dílů a podívejme se, jak to dopadlo...
Jo, o šestkách to psali hlavně kvůli zrušení ATB baru z pětek. Bylo tam pár dobrých nápadů, ale ani jeden nedotáhli dokonce. Jinak podle těch screenů a novinek z webu už teď vypadají H7 líp než šestky. Já je očekávám na konci léta, pro mě by to bylo akorát. Nejpozději do konce roku je musí vydat, aby dodrželi to jejich 20ty výročí 
Největší problém šestky byl ten, že ji zkrátka odflákli, stejně jako čtyřku, kdyby všechny díly dělali se 100% snahou a péčí, tak jsou všechny nejlepší. Čtyřka má taky své kouzlo, taky nějaké novinky, které byly víceméně pokusné a v dalších dílech se již neobjevily, ale to by nebyl až takový problém, problém je to, že tam nejsou upgrady a hrady jsou zprzněné do sebe. V šestce slibovali 5 + 2 + 2 hrady a dočkali jsme se jen šesti, DLC byly neskutečně odfláknuté v každé jen kampaň složená ze dvou misí.. no. Takže musíme doufat, že na sedmičce si dají záležet více a já také věřím, že dají.