One Khan, One Clan
-
Dark Ranger
One Khan, One Clan
Nedávno jsem se dostal k Tribes of East a dost mě to bere. Mám však problem v druhé misy za skřety (Orcs) se dostat k Modrýmu (Ull-Dash Clan). Kujin se tam nemůže procpat. Oranžovej je v poho, Hnědej je v poho, Zelenej je v poho po porážce Fialovejch pirátů. A jak dál? Armáda je obrovská a zahálí. Modrej na mě poslal jednu armádu, ale s tou jsem se lehce vypořádal. Na skálu nevylezu a na moři jsou atoly. Hraju na normal. Napadá mne, že můžu být pomalý, ale v Objectives není dán žádný časový limit... 
Re: One Khan, One Clan
Dark Ranger wrote:Nedávno jsem se dostal k Tribes of East a dost mě to bere. Mám však problem v druhé misy za skřety (Orcs) se dostat k Modrýmu (Ull-Dash Clan). Kujin se tam nemůže procpat. Oranžovej je v poho, Hnědej je v poho, Zelenej je v poho po porážce Fialovejch pirátů. A jak dál? Armáda je obrovská a zahálí. Modrej na mě poslal jednu armádu, ale s tou jsem se lehce vypořádal. Na skálu nevylezu a na moři jsou atoly. Hraju na normal. Napadá mne, že můžu být pomalý, ale v Objectives není dán žádný časový limit...
Nevím , jestli to tak je , ale myslím , že musíš u toho města v pravo nahoře jít dolů tam by měl být přístav nebo si prostě přivoláš loď.
-
Dark Ranger
Beybe wrote:Dark Ranger wrote:Nedávno jsem se dostal k Tribes of East a dost mě to bere. Mám však problem v druhé misy za skřety (Orcs) se dostat k Modrýmu (Ull-Dash Clan). Kujin se tam nemůže procpat. Oranžovej je v poho, Hnědej je v poho, Zelenej je v poho po porážce Fialovejch pirátů. A jak dál? Armáda je obrovská a zahálí. Modrej na mě poslal jednu armádu, ale s tou jsem se lehce vypořádal. Na skálu nevylezu a na moři jsou atoly. Hraju na normal. Napadá mne, že můžu být pomalý, ale v Objectives není dán žádný časový limit...
Nevím , jestli to tak je , ale myslím , že musíš u toho města v pravo nahoře jít dolů tam by měl být přístav nebo si prostě přivoláš loď.
Přístav tam je a jsou tam i lodě včetně mojí, protože hnědé město vpravo nahoře je na ostrově. Bohužel přístav je na západě ostrova a ostrov se nedá obeplout, protože na S i na J od něj je spousta drobných atolů a skal. A modrý se nachází na JV...
Dark Ranger wrote:Nedávno jsem se dostal k Tribes of East a dost mě to bere. Mám však problem v druhé misy za skřety (Orcs) se dostat k Modrýmu (Ull-Dash Clan). Kujin se tam nemůže procpat. Oranžovej je v poho, Hnědej je v poho, Zelenej je v poho po porážce Fialovejch pirátů. A jak dál? Armáda je obrovská a zahálí. Modrej na mě poslal jednu armádu, ale s tou jsem se lehce vypořádal. Na skálu nevylezu a na moři jsou atoly. Hraju na normal. Napadá mne, že můžu být pomalý, ale v Objectives není dán žádný časový limit...
Jeden přístav je i ve městě, když si tam postavíš loď, měla by se ti objevit právě u toho dolního cípu ostrova. A když ne, tak si jednoduše kup talisman na přivolávání lodí a přivolej si ji tam, kam potřebuješ.
-
Dark Ranger
Alarik wrote:Dark Ranger wrote:Nedávno jsem se dostal k Tribes of East a dost mě to bere. Mám však problem v druhé misy za skřety (Orcs) se dostat k Modrýmu (Ull-Dash Clan). Kujin se tam nemůže procpat. Oranžovej je v poho, Hnědej je v poho, Zelenej je v poho po porážce Fialovejch pirátů. A jak dál? Armáda je obrovská a zahálí. Modrej na mě poslal jednu armádu, ale s tou jsem se lehce vypořádal. Na skálu nevylezu a na moři jsou atoly. Hraju na normal. Napadá mne, že můžu být pomalý, ale v Objectives není dán žádný časový limit...
Jeden přístav je i ve městě, když si tam postavíš loď, měla by se ti objevit právě u toho dolního cípu ostrova. A když ne, tak si jednoduše kup talisman na přivolávání lodí a přivolej si ji tam, kam potřebuješ.
U přístavu mi to hlásí, že je prázdný a není tam nikdo, kdo by loď postavil. Ale talisman zafungoval a mise je dohrána. Dík!
Měl bych hned ještě jeden dotaz. U poslední mise za necromancery jsem nebyl schopen otevřít dva jednocestný portály kousek na sever od hradu. Je na to nějaký fígl? Přesto jsem tuto misi též úspěšně dokončil.
je to nastavené tak, že v putyce můžeš koupit maximálně 3 nekromantské hrdiny a čtvrtým musí být Ornella, tím, že je obětuješ si otevřeš cestu dál. Pak už ti v cestě za Orlandem nic stát nebude.