One Khan, One Clan

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Post Reply
Dark Ranger

One Khan, One Clan

Post by Dark Ranger »

Nedávno jsem se dostal k Tribes of East a dost mě to bere. Mám však problem v druhé misy za skřety (Orcs) se dostat k Modrýmu (Ull-Dash Clan). Kujin se tam nemůže procpat. Oranžovej je v poho, Hnědej je v poho, Zelenej je v poho po porážce Fialovejch pirátů. A jak dál? Armáda je obrovská a zahálí. Modrej na mě poslal jednu armádu, ale s tou jsem se lehce vypořádal. Na skálu nevylezu a na moři jsou atoly. Hraju na normal. Napadá mne, že můžu být pomalý, ale v Objectives není dán žádný časový limit... :(
Beybe

Re: One Khan, One Clan

Post by Beybe »

Dark Ranger wrote:Nedávno jsem se dostal k Tribes of East a dost mě to bere. Mám však problem v druhé misy za skřety (Orcs) se dostat k Modrýmu (Ull-Dash Clan). Kujin se tam nemůže procpat. Oranžovej je v poho, Hnědej je v poho, Zelenej je v poho po porážce Fialovejch pirátů. A jak dál? Armáda je obrovská a zahálí. Modrej na mě poslal jednu armádu, ale s tou jsem se lehce vypořádal. Na skálu nevylezu a na moři jsou atoly. Hraju na normal. Napadá mne, že můžu být pomalý, ale v Objectives není dán žádný časový limit... :(

Nevím , jestli to tak je , ale myslím , že musíš u toho města v pravo nahoře jít dolů tam by měl být přístav nebo si prostě přivoláš loď.
This is my way DATTEBYO!

Zkuste na tohle kliknout:
http://www.monstersgame.cz/?ac=vid&vid=127091923
Dark Ranger

Post by Dark Ranger »

Beybe wrote:
Dark Ranger wrote:Nedávno jsem se dostal k Tribes of East a dost mě to bere. Mám však problem v druhé misy za skřety (Orcs) se dostat k Modrýmu (Ull-Dash Clan). Kujin se tam nemůže procpat. Oranžovej je v poho, Hnědej je v poho, Zelenej je v poho po porážce Fialovejch pirátů. A jak dál? Armáda je obrovská a zahálí. Modrej na mě poslal jednu armádu, ale s tou jsem se lehce vypořádal. Na skálu nevylezu a na moři jsou atoly. Hraju na normal. Napadá mne, že můžu být pomalý, ale v Objectives není dán žádný časový limit... :(

Nevím , jestli to tak je , ale myslím , že musíš u toho města v pravo nahoře jít dolů tam by měl být přístav nebo si prostě přivoláš loď.

Přístav tam je a jsou tam i lodě včetně mojí, protože hnědé město vpravo nahoře je na ostrově. Bohužel přístav je na západě ostrova a ostrov se nedá obeplout, protože na S i na J od něj je spousta drobných atolů a skal. A modrý se nachází na JV... :(
Alarik

Post by Alarik »

Jeden přístav je i ve městě, když si tam postavíš loď, měla by se ti objevit právě u toho dolního cípu ostrova. A když ne, tak si jednoduše kup talisman na přivolávání lodí a přivolej si ji tam, kam potřebuješ.
Dark Ranger

Post by Dark Ranger »

Alarik wrote:

Jeden přístav je i ve městě, když si tam postavíš loď, měla by se ti objevit právě u toho dolního cípu ostrova. A když ne, tak si jednoduše kup talisman na přivolávání lodí a přivolej si ji tam, kam potřebuješ.

U přístavu mi to hlásí, že je prázdný a není tam nikdo, kdo by loď postavil. Ale talisman zafungoval a mise je dohrána. Dík!
Měl bych hned ještě jeden dotaz. U poslední mise za necromancery jsem nebyl schopen otevřít dva jednocestný portály kousek na sever od hradu. Je na to nějaký fígl? Přesto jsem tuto misi též úspěšně dokončil.
Alarik

Post by Alarik »

No, k otevření portálů potřebuješ vždy zničit ty elementály na druhé straně. Já si v pohodě otevřel všechny a hojně je využíval. Žádný fígl na to není.
Bušák

Post by Bušák »

je to nastavené tak, že v putyce můžeš koupit maximálně 3 nekromantské hrdiny a čtvrtým musí být Ornella, tím, že je obětuješ si otevřeš cestu dál. Pak už ti v cestě za Orlandem nic stát nebude.
Post Reply