H7: Jednotky

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.
Mrakoplas

Re: H7: Jednotky

Post by Mrakoplas »

Hm necro z 8 jednotiek ma az 2 nove, a ostatne su cista kopirka, Akoze pri elitnych sa ani nenamahali upravit texturu. Vyuzitie stareho modelu jedna vec, ale kopirka Ctrl+c a Ctrl+V uz je trochu moc.
Navyse vratit lamasu a hnuso licha je tiez zaujimavy tah.
Jedine plus je za Grimma
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
zdenek000

Post by zdenek000 »

Na to, že se mi základní ejdnotky natolik líbily. I ti duchové byli super, i když byli z H6, tak tohle je absolutní zklamání. Lich a upír vypadají naprosto stejně, jen ztratili tu neonovou zelenou. Jako nečekal jsem, že budou vypadat jinak, ale přijdou mi naprosto stejní. Nechápu, co tam dělá lamasu. Naprosto strašná jednotka z H6. Tu jedinou sjem si tam fakt nepřál. To je opravdu nenapadlo něco novýho? :evil: zklamání
co se týče šampionů, tak ten drak jakž takž ujde. Nepřijde mi ale, že by byl z kostí. Jinak smrtka na koni? Sjednocení smrtek a rytířů sm,rti? proč ne. Asi nejhezčí a nejlepší jednotka nekropole, kterou ukázali. To se jim povedlo.
Já jen doufám že nepoužijí stejné orky jako z H6. NE že by se mi nelíbily ale zas něco extra to nebylo
RRRick

Post by RRRick »

Tak jako čekal jsem cokoliv, ale tohle fakt ne.

Lamasu - ta vypadá snad ještě hůř než minule a to už je co říct. Neřekl bych, kdyby aspoň vylepšili textury a vypadala jako na artworku z H6.... Tak ale říkám si fajn, další snad bude rytíř. Posunul sem to dolů a vidím Upíra z Warcraftu, přebarvené Zombie Lichy ... jsem už musel zavřít prohlížeč, kdybych se hned podíval i na ty šampiony tak asi buchnu od zlosti :evil: :D Nezměnit ani jednu jednotku z těhle tří to už je fakt drzost. Lamasu by byly (strategicky) ok, kdyby tam nedaly upíry, takhle se zas dostane celá armáda přes zeď po prvním tahu ... srovnat to s Azylem nebo Sylvanem tak nevím jak to budou balancovat.

Když sem se pak ještě podíval na ty šampiony, tak vážně nevím co si myslet. Draci sou fajn, akorát zas ten model neutrálů z H6. Z toho je jasný, že bude i stejný model pro Černé Draky. To bude teprv zlost :D Doufám, že aspoň kompletně předělali animace, jestli ne tak tohle by už byl vrchol.

No a ty Smrtky ? Model fajn, ale tím, že je posadili na koně to taky dorazili. Takhle vypadá jak obyčejný rytíř z kosou, model z H5 byll mnohem lepší. Já doufám, že to někdo přemoduje a dá tam aspoň ty modely z pětek, protože u Necra zkazili co mohli.

Ještěže mě to nechce přihlásit na ten web, jinak bych jim tam něco napsal, a slušný by to nebylo :D
zdenek000

Post by zdenek000 »

RRRick wrote: Já doufám, že to někdo přemoduje a dá tam aspoň ty modely z pětek, protože u Necra zkazili co mohli.

Upřímně taky doufám, že silně podpoří modding a někdo to přemoduje kompletně nebo nějak.
Caius

Post by Caius »

Tak timhle u me skoncili. Já chci NOVOU hru, ne kopii té staré. Slušný developer dělá NOVOU hru tak, že dělá věci NOVÉ. Jestli Ubisoft hodlá jít cestou Ctrl+C, Ctrl+V, nechť si ždímá peníze z někoho jiného, protože za tenhle překopírovaný paskvil já (a z reakcí soudím, že nás bude mnohem více) prachy dát odmítám. A ještě mají tu drzost nám tvrdit, že to dělají kvůli tradici či čemu.
Měli by rychle zauvažovat nad svým managementem. Některé podobné jednotky azylu (byť ta sestra je tedy HODNĚ podobná) a dejme tomu i nějaký ten objekt na mapě by se možná ještě daly přehlédnout, ale tohle je čirý výsměch.

P.S. RRRick: Opravdu si myslíš, že předělají animace? Když mají stejný modely s už hotovýma animacema? Viděl jsi animace např legionáře, kušiníka či střelce azylu? Když neměli tu slušnost udělat to u těchhle, tak u těch úplně stejných už tutově ne.
Last edited by Caius on Fri Jan 23, 2015 8:11 pm, edited 1 time in total.
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
Niven

Post by Niven »

Myslím si, že Limbic odvádí skvělou práci. Jak u Azylu či Akademie, tak u Nekropolisu. NWC kopírovali od h1 do h3 úplně v pohodě a nikomu to nevadilo. Jediné co mi u nekropole drobet vadí je lamasu, ale uvidíme v praxi, třebas to bude ok. Kostlivec, duch, pavouk, lich, lamasu, upír, kostěný drak a jezdec. Nemám výhrad vůči složení jednotek. Jsem spíš zvědavý na ostatní frakce, jelikož u nekra není pořádně co řešit.
Niven

Post by Niven »

Ubisoft předělal celý systém hry, jelikož H6 nebyly tolik úspěšné. To beru, ale že by H6 byla úplně špatná hra co se týká grafiky to není. Navíc EA dělá hry přes kopírák už tolik let a jede to jak na drátkách. U Heroes série to dostává podobný nádech s úpravami podle hráčů. Co pak chcete více! Pokud bude dobrý map editor a rychlý multiplayer, tak nepotřebujeme nic víc, než se pak začít rubat! Mě se zatím H7 líbí více, jak H5 a H6, tak neblbněte.
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

Niven wrote:Myslím si, že Limbic odvádí skvělou práci. Jak u Azylu či Akademie, tak u Nekropolisu. NWC kopírovali od h1 do h3 úplně v pohodě a nikomu to nevadilo. Jediné co mi u nekropole drobet vadí je lamasu, ale uvidíme v praxi, třebas to bude ok. Kostlivec, duch, pavouk, lich, lamasu, upír, kostěný drak a jezdec. Nemám výhrad vůči složení jednotek. Jsem spíš zvědavý na ostatní frakce, jelikož u nekra není pořádně co řešit.

Co ze NWC kopiroval ? Som teda nevidel ze by NWC pouzil nejaky model 2x :D. Akoze setup necra moc nezmenis, ale ked uz pouzijem rovnaky model a tak ho aspon uplne preskinujem a dorobim detialy, ne z skopirujem 1:1

Takze mame nudny Haven z hnusnym, nelogickym Townscreenom
Academy ktora je robena este z modelov H6 z hnusnym, nelogickym Townscreenom
Necro cez kopirak
Takze orcovia bude tiez cez kopirak
Magor
Caius

Post by Caius »

...zapomněl si dodat přes kopírák a s hnusným nelogickým townscreenem.

A kdyby to bylo o tom že nemají nápady. Podle těch několika originálních jednotek či artworků je mají, a mají jich dost. Ale nejsou ochotni do toho vrazit ty peníze, a od nás čekají, že to uděláme...
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

Caius wrote:...zapomněl si dodat přes kopírák a s hnusným nelogickým townscreenem.

A kdyby to bylo o tom že nemají nápady. Podle těch několika originálních jednotek či artworků je mají, a mají jich dost. Ale nejsou ochotni do toho vrazit ty peníze, a od nás čekají, že to uděláme...

keby H7 robilo nezavysle studio , ktore nema za sebou molochskeho vydavatelo nepoviem ani slovo.
Ale najsmutnejsie na tom bude ze si Ubaci za H6+ vypitaju cenu novej AAA hry. Grafika a modely niesu vsetko , ale mam pocit ze sa na tej hre uz nejak moc setri.
Magor
RRRick

Post by RRRick »

No vzhledem k tomu, že vymyslely ty zábavné animace pro všechny jednotky, tak aspoň to lítání by mohli změnit. Skoro všechny jednotky v H6 nejdřív vzlétají a až pak se pohybují dopředu. Tohle mi tamm strašně vadilo. S H5 se to nedá srovnat, tam to bylo o hodně plynulejší, rychlejší a hlavně to vypadalo líp. Útočné animace taky nebyly nic moc, ale ty přežiju ;)
filozof

Post by filozof »

Já nechci lamasu!!! Nejhorší jednotka v historii nemrtvých, to i zombie jsou mi milejší než tohle! :cry:
RoyLaiden

Post by RoyLaiden »

bože ta druhá část nekráků vypadá přinejmenšim dost žalostně a hlavně lich.... proč sakra vypadá jako 70-ti letej anorektik jen tak levitující ve vzduchu?? lich by měl bejt přece jen trochu víc robustnější s nějakou lepší staffkou , a co nejvíc u něj nechápu je ta tyrkysová záře
to že tam dali zas lamasu mě zklamalo protože znám lepší jednotky který by byly za nekráky lepší
na upíroj mě ale zevšeho nejvíc vadí hlava....ale brutálně... to doprčic grafici neviděj že vypadá jako Michael Jackson se spackanou plastikou?? ....děs
jinak draci mi zas tak nevaděj jen bych je malinko doladil....přijdou mi moc bílí :-D a ty blány na křídlech mi taky moc neseděj
jinak ten grim mě zas tak nevadí na něj se koukat dá ale furt mi u celý nekropole nějak nesedí ta fialová záře....vim jako že chtěj tim znázornit tu temnou magii ale patlat to dohromady se zelenou není uplně nejhezčí ....vždyt i v H5 Toe bylo dost divný mít vedle sebe ty alt. up. vedle normálních up.
"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Mrakoplas wrote:Co ze NWC kopiroval ? Som teda nevidel ze by NWC pouzil nejaky model 2x :D. Akoze setup necra moc nezmenis, ale ked uz pouzijem rovnaky model a tak ho aspon uplne preskinujem a dorobim detialy, ne z skopirujem 1:1

Takze mame nudny Haven z hnusnym, nelogickym Townscreenom
Academy ktora je robena este z modelov H6 z hnusnym, nelogickym Townscreenom
Necro cez kopirak
Takze orcovia bude tiez cez kopirak

Mezi jednotlivými díly heroes zrovna moc grafiky ne, ale třeba h3, MM7 a MM8 si mezi sebou zkopírovaly co mohly a co se týče mechanizmů tak 1-3 šli hezky v jedné řadě, jen s upravenými čísly.

A teď k tématu, Jupí jej ,nekra stojí za houby.. Ano čekal jsem cokoliv lepšího, ale možná, jen možná konečně teď přestanou cpát nemrtvé do každé MaM hry.. už je toho moc a ta frakce nemá co nabídnout. Teď je zkazí, pak je nechají hru oddechnout a budou zase svěží a zajímaví,
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Radesan

Post by Radesan »

Už to nevydržím a musím napsat. Jste někteří normální? Těšil jsem se na vyhození managementu co stojí za vývojem H6, na změnu v H7 a na prozření Ubisoftu. Ani prd. Dovolte mi tedy, abych Vás poučil ze své branže. To, že Ubisoft řekne, že ušetřil na modelování je nepřímo řečeno, že šetří na zákaznickém očekávání od produktu (tedy od vás vážení). Když už, tak je vhodné říci, kde tyto ušetřené peníze prospějí samotnému produktu.

Jednotky, respektive jejich podobu, bych neřešil v případě nenaplnění očekávání, to znamená "není tam jednotka, kterou bych chtěl". Vkus je u každého jiný a tak nikdy nebudou všichni spokojeni. V tomto případě se ovšem bavíme pouze o kopírování produktu staršího, čímž pádem dostanete do Vašich ctěných pacek něco, co jste už kdysi kupovali a ještě jim za to máte tleskat? Jak to tedy v Ubisoftu funguje sakra? Finanční a marketingové oddělení už dávno mělo pracovat na odvolání zodpovědných lidí.

Jednodušeji řečeno, stahuji z internetu. Po H6 už odemne bohužel peníze skutečně neuvidí. ☺

V případě dotazů jsem plně k dispozici.
Post Reply