H7: Jednotky
Re: H7: Jednotky
Tak v tomhle se já nevyznám , každopádně si neumím moc představit, jak by upravovali modely z pětky (tam ta grafická úroveň podle mě byla úplně jiná než u šestek a sedmiček). Pokud se budeme bavit o tom lichovi, tak spíš aby ten šestkovej model udělali podobný té pětkové jednotce, to by snad šlo..
No já jsem to myslel tak, že by vzali jen základní kostru, nechali animace a trochu upravili zbraň, plášť, ať to vypadá moderněj, prostě tak jak u toho kostlivce. Mohli by sme tak mít 2 skvělý jednotky (jezdce a smrtky) a nemuselo by jim to dát ani tolik práce. Ale pochybuju že s tím vůbec něco udělají, i přesto že na to většina hráčů na webu nadává 
RRRick wrote:To neznamená, že nemůžou použít modely z H5 a přetexturovat je. Akorát to ve výsledku nesmí vypadat jako kopie nějaké postavy z Warhammeru, což byl asi problém v H5.
Hehe bohužel to tak nejde. VH má celkem jedinečný vzhled, a řada jednotek, zejména Lich, byly vysloveně ukradené z WH, tím že je přebarvíš nezměníš model. To je jako říct že změnou barvy, pražců a spoileru uděláš z auta úplně jiné.
Ubi to tehdy nějak ukecal, ale od té doby jsou pod drobnohledem. Protože WH se už nenechá tak lehce podvést jako v 90 letech, kdy to prošlo Blizardu.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Tak jestli jde ty modely z H5 vytáhnout a přetexturovat je, tak by těm Smrtkám třeba přidali křídla nebo něco co by je výrazně odlišilo. Ti upíři taky vypadají jak kopie z Warcraftu, a nebyl s nima problém..
Dál už to nebudu řešit, třeba tenhle týden bude nějaké vyjádření k těm jednotkám, tak nezbývá než čekat. Výsledné modely to ještě nejsou, takže to ve finále může vypadat jinak, a třeba je ještě upraví tak jak ty kostlivce. A jestli ne, tak někdo určitě udělá mod na kostlivé Lichy
U Sylvanu a Dungeonu očekávám skvělé modely (pokud se budou řidít toho artworku bladedancera), a o Strongholdu se taky zmínili, že je čeká velká změna, takže tím, že zkazí jeden hrad mě od té hry stejně neodradí
Akorát mě mrzí, že je to zrovna Nekropole.
Dál už to nebudu řešit, třeba tenhle týden bude nějaké vyjádření k těm jednotkám, tak nezbývá než čekat. Výsledné modely to ještě nejsou, takže to ve finále může vypadat jinak, a třeba je ještě upraví tak jak ty kostlivce. A jestli ne, tak někdo určitě udělá mod na kostlivé Lichy
Všechno jde, když se chce. Lich z H5 je nej a i ti pětkoví duchové byli skvělí. Už jednou se ukázalo že H4 stáli za ho... tak nevím proč pořád dělají jakýsi výmysly.
Doufám, že se k těm jednotkám ještě vyjádří a třeba je nějak předělají, jinak bude většina fanoušků (samozřejmě včetně mě
) naštvaná.
Tak u nekropole se mi elite moc nelíbí, je to kopie H6. U šampionů je to lepší, sice není snovačka, ale drak je pěkný a grim rider mi přijde jako dobrá inovace, ať to není pořád stejné.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Jediná elita je taky kritizována, se zbytkem nikdo nic dělat nechce
Modely jednotek z předchozích dílů už dávno úspěšně recyklují v Heroes Online. A divili by jste se v kolika podobách se tam vyskytují.
tak nám zveřejnily novou neutrálku
....podle mě se jim ten Sea Elf podařil 
"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Z první elfkou (z mnoha
) jsem spokojený. Teď jen budu doufat, že se vrátí i Sirény a budu, Happy
. Hurá na moře.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Elfka se jim opravdu povedla. Je vidět, že modely nové zvládají skvěle. Jinak sirény by se taky mohli vrátit a vypadat stejně. Asi nejhezší neutrální jednotka z 6tek 
jj, sirény boli super - pekné oživenie 
Čo sa týka dodatočnej zmeny vizuálu jednotiek - aj keď komunita vznesie plno námietok, podľa mojich skúseností prinajlepšom urobia minimálny ústupok a niečo zmenia , ale väčšinou neurobia nič, takže si nerobím žiadne nádeje a beriem nekropolis ako uzavretú vec.
Ale elfka moooc pekná - fakt nové jednotky majú urobené pekne - aspoň niečo na kompenzáciu recyklácie ostatných
len tak ďalej
Čo sa týka dodatočnej zmeny vizuálu jednotiek - aj keď komunita vznesie plno námietok, podľa mojich skúseností prinajlepšom urobia minimálny ústupok a niečo zmenia , ale väčšinou neurobia nič, takže si nerobím žiadne nádeje a beriem nekropolis ako uzavretú vec.
Ale elfka moooc pekná - fakt nové jednotky majú urobené pekne - aspoň niečo na kompenzáciu recyklácie ostatných
len tak ďalej
Máš pravdu, u většiny her s tím nic neudělají, ale tady věřím aspoň v nějakou změnu. Když chtějí propagovat vývoj hry spolu s fanoušky, měli by se podle jejich slov i řídit. A předělat obličej licha nebo něco podobného jim snad nedá tolik práce navíc.
Docela věřím tomu, že ty elitní jednotky nekropole ještě upraví, jelikož jsem na ně četl jen kritiku.. Jinak jsem zatím s prací vývojářů spokojený a na hru se už moc těšim