Sirény bych taky uvítal, v H6 to byla celkově jedna z nejpovedenějších jednotek. Ještě by k nim mohli přidat nějakou příšeru, třeba Krakena. Když nemáme Svatyni, tak alespoň nějakou mořskou minifrakci
H7: Jednotky
Re: H7: Jednotky
Ta Elfka se jim vážně povedla, jen aby to nebyla jediná nová neutrální jednotka kterou uvidíme 
Sirény bych taky uvítal, v H6 to byla celkově jedna z nejpovedenějších jednotek. Ještě by k nim mohli přidat nějakou příšeru, třeba Krakena. Když nemáme Svatyni, tak alespoň nějakou mořskou minifrakci
RRRick wrote:Ta Elfka se jim vážně povedla, jen aby to nebyla jediná nová neutrální jednotka kterou uvidíme
hmmm Kraken
"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
To byl, ale pomocí automatického ukládání by šel bohužel v pohodě přelstít
jak už podotkla estla v quickboxu, Ubisoft se vyjádřil k vlně nevole vyvolané "recyklovanými" nekromanty.
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/necro-a-word-from-the-team
Je to určitě krok správným směrem, nicméně jejich vyjádření je samé "možná" "trochu to změníme" "nic neslibujeme", takže se stejně tak dobře může jednat jen o strategický tah stylu "vlk se nažere a koza zůstane celá", rozuměj "Ubisoft protlačí překopírovaný balast, a komunita se bude cítit, že ji poslouchali, protože se k jejímu nesouhlasu přece vyjádřili". No uvidíme, ale přílišný optimista stále nejsem
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/necro-a-word-from-the-team
Je to určitě krok správným směrem, nicméně jejich vyjádření je samé "možná" "trochu to změníme" "nic neslibujeme", takže se stejně tak dobře může jednat jen o strategický tah stylu "vlk se nažere a koza zůstane celá", rozuměj "Ubisoft protlačí překopírovaný balast, a komunita se bude cítit, že ji poslouchali, protože se k jejímu nesouhlasu přece vyjádřili". No uvidíme, ale přílišný optimista stále nejsem
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
Bohužiaľ si myslím to isté. Len ma prekvapuje, že po toľkých rokoch nepredvídali ako zareaguje komunita keď im predhodia kópiu niečoho, čo už bolo, ako novú vec aj keď sa jedná "len" o vzhľad jednotiek.
Už za iné, menej zásadné veci ich dokázali večne nespokojní fans zniesť pod čiernu zem
Ako si mohli myslieť, že im to len tak prejde
Nič zásadné od Ubi nečakám že zmení, ale aj drobné kozmetické úpravy ocením ako snahu
Už za iné, menej zásadné veci ich dokázali večne nespokojní fans zniesť pod čiernu zem
Nič zásadné od Ubi nečakám že zmení, ale aj drobné kozmetické úpravy ocením ako snahu
Snad ne, zatím vývojáři prokázali snahu ve všech ohledech, tak snad to nezůstane jen u planých slibů. Doufám, že se moje víra v ně vyplatí 
Kéž by to záleželo jen na vývojářích (Limbic Ent.) a ne na nenažraném producentu (Ubisoftu)
Kluci z Limbicu už dokázali, že kdyby jim byl dán větší prostor a rozpočet, neměli by problém představit opravdu parádní díl Heroes. Jenže Ubisoft odsunul značku M&M na druhou (v případě RPG až na třetí) kolej a nedá na ně ani o fň víc. Takže Limbic pak musí operovat s tím, co má. Proto ta recyklace, která je ospravedlňována konzistencí univerza a tím, že vlastně Nekropole byla už tak "cool" v H6, takže proč něco měnit.
Co je však hezké je to, že se mírně změnil přístup - dříve by fanoušky prostě ignorovali a naservírovali by to, na co mají a co stíhají. Dnes už mají zpětnou vazbu (kterou si mimochodem sami vyžádali na svém blogu) a musí počítat i s negativními reakcemi, na které je třeba odpovědět - byť odpověď v případě Nekropole byla taková hezky politicky zakamuflovaná
Já osobně se na Heroes VII těším a od začátku mám minimální očekávání právě proto, abych nebyl nakonec zklamán a naopak mohl být velmi příjemně překvapen
Nové ladění Azylu do "vlčího hávu" se jim opravdu povedno (i když jde de facto o ty samé jednotky, ale šikovně přepracované). Akademie, která měla být v H6, zde slaví velký úspěch (konečně něco nového). A podle všeho se můžeme těšit na neokoukané pouštní skřety (tedy pro ty, co nehrají DoC).
Nesmíme hlavně zapomínat, že ač bude mít Nekropole stejný/podobný vzhled jednotek, neznamená to, že budou i stejné/podobné schopnosti potvor. Což mě přivádí k mému největšímu přání:
Vraťte Lichům plošný útok v podobě oblaku smrti

Kluci z Limbicu už dokázali, že kdyby jim byl dán větší prostor a rozpočet, neměli by problém představit opravdu parádní díl Heroes. Jenže Ubisoft odsunul značku M&M na druhou (v případě RPG až na třetí) kolej a nedá na ně ani o fň víc. Takže Limbic pak musí operovat s tím, co má. Proto ta recyklace, která je ospravedlňována konzistencí univerza a tím, že vlastně Nekropole byla už tak "cool" v H6, takže proč něco měnit.
Co je však hezké je to, že se mírně změnil přístup - dříve by fanoušky prostě ignorovali a naservírovali by to, na co mají a co stíhají. Dnes už mají zpětnou vazbu (kterou si mimochodem sami vyžádali na svém blogu) a musí počítat i s negativními reakcemi, na které je třeba odpovědět - byť odpověď v případě Nekropole byla taková hezky politicky zakamuflovaná
Já osobně se na Heroes VII těším a od začátku mám minimální očekávání právě proto, abych nebyl nakonec zklamán a naopak mohl být velmi příjemně překvapen
Nesmíme hlavně zapomínat, že ač bude mít Nekropole stejný/podobný vzhled jednotek, neznamená to, že budou i stejné/podobné schopnosti potvor. Což mě přivádí k mému největšímu přání:
Vraťte Lichům plošný útok v podobě oblaku smrti
Česká fanstránka herní série Heroes of Might and Magic
https://www.worldofheroes.cz
Stíny nad Ashanem
https://wpu.worldofheroes.cz/tsoa.html
Stíny nad Ashanem
No i menší úpravy jsou lepší než nic, jen aby byly viditelné
Co se týče těch schopností, tak pokud nebudou Pavouci plivat jed, tak Lich bude pravděpodobně jediný střelec, takže ten oblak smrti je celkem reálný
Upírům doufám sníží staty a vrátí útok bez odvety, vždycky to byla statově slabá jednotka, ale silná díky schopnostem, akorát v H6 to bylo naopak.
U Lamasu by mohli nechat tu auru co každým kolem snižuje životy okolním jednotkám, jinak byly sice na nic, ale tohle jim často vyhrávalo bitvy. A co dají šampionům to se nechám překvapit
Co se týče těch schopností, tak pokud nebudou Pavouci plivat jed, tak Lich bude pravděpodobně jediný střelec, takže ten oblak smrti je celkem reálný
U Lamasu by mohli nechat tu auru co každým kolem snižuje životy okolním jednotkám, jinak byly sice na nic, ale tohle jim často vyhrávalo bitvy. A co dají šampionům to se nechám překvapit
Jed plivající pavouk by nebyl špatný, ale ne jako základní útok, ale jako aktivní schopnost. K tomu pěkně pavučinka na zpomalení rychlých nepřátelských jednotek a upgrade by mohl klást vajíčka, ze kterých by se líhli další pavoučci
Jediný střelec mi v Nekropoli nevadí, ale jak říkáš, ať dají Lichům plošný útok, ať jako jediní střelci opravdu stojí za to
Lamasu mi moc v H6 k srdci nepřirostla ač to bylo něco nového. Takže uvidíme, co s ní udělají zde
Jediný střelec mi v Nekropoli nevadí, ale jak říkáš, ať dají Lichům plošný útok, ať jako jediní střelci opravdu stojí za to
Lamasu mi moc v H6 k srdci nepřirostla ač to bylo něco nového. Takže uvidíme, co s ní udělají zde
Česká fanstránka herní série Heroes of Might and Magic
Stíny nad Ashanem
Stíny nad Ashanem
Obavam se, ze vas zklamu, ale lineup ani ability se měnit už nebudou, to je v jejich vyjádření bohužel jasně uvedeno 
LordGraa wrote:Jed plivající pavouk by nebyl špatný, ale ne jako základní útok, ale jako aktivní schopnost. K tomu pěkně pavučinka na zpomalení rychlých nepřátelských jednotek a upgrade by mohl klást vajíčka, ze kterých by se líhli další pavoučci
tak jestli tohle udělaj tak skousta arachnofobiků nebude hrát bitvy s Nekrákama a daj jen rychlou bitvu
"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Caius wrote:Obavam se, ze vas zklamu, ale lineup ani ability se měnit už nebudou, to je v jejich vyjádření bohužel jasně uvedeno
Nové schopnosti i animace už mají hotové, psali to v komentářích pod minulým článkem
RRRick wrote:Caius wrote:Obavam se, ze vas zklamu, ale lineup ani ability se měnit už nebudou, to je v jejich vyjádření bohužel jasně uvedeno
Nové schopnosti i animace už mají hotové, psali to v komentářích pod minulým článkem
Nějak jsem to tam neviděl
RRRick wrote: Nové schopnosti i animace už mají hotové, psali to v komentářích pod minulým článkem
Sorry, myslel jsem to tak, že ty ability, co ubi "vytvořil" pro Necro H7 (stále neznámé), už se nezmění a fanoušci můžou brblat jak chtějí.
Ubisoft wrote: "It is important to keep in mind that even if we are able to do changes, the line-up (creatures listing & abilities) would remain the same and we would focus on 1 or 2 creatures visuals depending on our opportunities. Also, even with the modified visuals, the creatures would remain consistent with the Ashan universe.
Je samozřejmě jistá možnost, že pro naprosto stejné modely z H6 i s udelanymi animacemi vytvorili animace nové, nicméně, jestliže bylo příliš "drahé a náročné" vytvořit nové modely, nejsem přesvědčen, že dělali nové animace. Pokud jde o schopnosti, tady bych byl optimističtější
Mimochodem, kde jsi to našel, ten komentář jsem taky přehlídl (ale vzhledem k jejich počtu žádný div)
Tak to je jasný, že ty co jim už vytvořili měnit nebudou. Ještě je ani nezveřejnili, takže na ně ani nemůžu nadávat
Jen jsem psal, jaký schopnosti bych rád viděl nebo co očekávám, aleberu cokoliv, hlavně ať jsou jednotky a hrady vybalancované.
Ten koment od Noxe byla odpověď k nějakému komentu, kde psal že i u starých modelů přepracovali schopnosti a animace (i když tomu teda moc nevěřím, vzhledem k tomu, že u skopírovaných modelů Azylu nechali ty stejné , ale uvidíme) a že bude i jiná celková strategie Nekropole než v H6. Teď už to bude asi zaspamované novýma zprávama, ale jestli to najdu tak sem hodím citaci
Edit : Nakonec to tak hluboko nebylo, je tam toho víc.

Ten koment od Noxe byla odpověď k nějakému komentu, kde psal že i u starých modelů přepracovali schopnosti a animace (i když tomu teda moc nevěřím, vzhledem k tomu, že u skopírovaných modelů Azylu nechali ty stejné , ale uvidíme) a že bude i jiná celková strategie Nekropole než v H6. Teď už to bude asi zaspamované novýma zprávama, ale jestli to najdu tak sem hodím citaci
Edit : Nakonec to tak hluboko nebylo, je tam toho víc.