H7: screenshots and artworks

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.
TondaFS

Re: H7: screenshots and artworks

Post by TondaFS »

Mě připadají celkem dobrý, jen mi na nich vadí, jak už Mrakoplas zmínil, že některé budovy nezapadají do krajiny a celé to na mě působí tak trochu uměle.
Podobný dojem jsem však měl i u Heroes VI, když je před zavedením do hry postupně odhalovali. Ve hře to pak s animacemi vypadalo dobře a už jsem s nimi (až na nějaké detaily) problém neměl (kromě Azylu, ten mi přišel hnusnej furt).
Tak spoléhám na to, že to do vydání ještě upraví a ve hře to pak "ožije" a bude OK.
Ph'nglui Mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.
Bušák

Post by Bušák »

Já osobně bych to dal někam mezi Heroes III + V a Heroes IV + VI, když to vezmu od nejlepšího, tak to je pro mě 3D verze (Heroes V) a následně ta z Heroes III, naopak méně se mi líbí verze ze čtyřky, kde jsou budovy stavěny vždy na stejném místě (myslím typy budov - vždy vedle sebe ty 3 budovy jednotek, na jedné straně hrad na druhé radnice), nejméně se mi líbí verze šestky, na které se nejvíce projevilo, jak ji dělali narychlo a právě po tomto fiasku jsem se současnou podobou poměrně spokojený. Co bych velmi odsoudil je absence "doplňkových budov", které se objevovali při vystavění radnice - tím by se vyplnila některá hluchá místa a město by možná dostalo celkově realističtější nádech. (No, píšou work in progress, tak snad se ještě posunou o úroveň výše, než to vydají, ale jak říkám, horší než šestka už to nebude...)
Messhidan

Post by Messhidan »

Ahoj,

Musím se taky přidat.

Chvilku jsem si prohlížel ten artwork města Azylu a je to opravdu tragédie :(

Fakt nerad to říkám pač jsem fanda H. ale toto je fakt disko koule. Vypadá to jak kdyby to navrhoval vietnamec na tržiště pač ta socha draka to je kýč jako prase.

Doufám, že se trošku proberou a předělají to protože to už 100x vypadal náhled hradu v H3 a to je to říct když si vezmete jak je to stará hra.

Samá chvála na Unreal Engine ale toto vypadá jak tuctovka.

Budu pevně věřit, že se to dá dohromady a bude to vypadat dobře.
antalyan

Post by antalyan »

No snad jsou to fakt jen budovy "in progress" a celkový hrad bude vypadat mnohem epičtější a monumentálnější.
TondaFS

Post by TondaFS »

No... na oficiálních stránkách si na to v diskuzích dost lidí stěžuje, tak můžeme doufat, že si výtky vezmou k srdci a přepracujou je.
Jinak pár fanouškovských úprav:
http://postimg.org/image/mggrkob41/
http://i1370.photobucket.com/albums/ag274/Galaadlehaut/HAVENlg_zps7be941c4.gif
IMHO vypadají rozhodně líp...
Ph'nglui Mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.
Caius

Post by Caius »

Mne uz prisly dost hrozne ty narychlo delane townscreeny ze šestek, ale tohle je děs běs. Ty fanouškovské verze jsou rozhodně méně nepřirozené a kýčovité, ale stejne to celkove není ono...
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

Uz zacinam stracat vieru aj v tento diel Heroes , pretoze zkazit uz treti Townsreen v rade nemoze byt nahoda.
Ludia ktory toto davaju dokopy asi nikdy nepoculi o perspektive, fyzike, statike, logike atd...
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
estla

Post by estla »

Mestá sa mi nepáčili už v H6. Ťažko som to niesla, lebo v H5 som si ich doslova zamilovala a často som len tak pozorovala ako pekne pribúdajú stavby ako budujem. Tak som v H6 postavila v meste čo bolo treba, nabrala poprípade jednotky a vypadla.

Podľa tretieho mesta zverejneného pre H7 to bude detto. Nie že by sa mi vyslovene nepáčili, ale sú nelogicky usporiadané, chaotické - nemám dôvod sa v ňom zdržať ani o minútu dlhšie ako treba.
antalyan

Post by antalyan »

Vizuálně úžasná 3D města z H5 asi nejde jen tak překonat...
Leda že by H8/H9 znovu svěřili Nivalu a investovali do toho nějaké slušné peníze.

Jinak H7 zatím vypadá jako vylepšená šestka.
antalyan

Post by antalyan »

Mrakoplas wrote:Uz zacinam stracat vieru aj v tento diel Heroes , pretoze zkazit uz treti Townsreen v rade nemoze byt nahoda.
Ludia ktory toto davaju dokopy asi nikdy nepoculi o perspektive, fyzike, statike, logike atd...

Horší než šestka to snad nebude... Minimálně to snad aspoň půjde spustit :D
RRRick

Post by RRRick »

Buď ať ty města udělají pořádně nebo ať je nedělají vůbec. Radši se místo toho mohli věnovat jednotkám a udělat nové modely. Obrazovky mohli udělat naplno ve 3D až bude hra hotová, a přidat je v patchi nebo menším DLC. Tohle je akorát zbytečně ztracenej čas. Takže taky jen postavím budovy a hned z tama vylezu.

A ty obří nohy v Nekropoli :D Snad mi s celým městem neutečou, až na ně budu útočit :D
Niven

Post by Niven »

Ale no tak! Mě nekro město připadá luxusní a kouknu sem a tady zase špína. :D Nikdy nejde se zavděčit všem zkrátka. Ano Azyl nepřekvapil, ani nesklamal, to je klasika. Akademie povedená.
Ale což. Těším se až uvidím všechny frakce a všechny jednotky. Už aby to bylo. Mě se zatím sedmý díl líbí více jak šestý, i když ten by také nebyl špatný, nebýt toho špatného průběhu a bugů!
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

Niven wrote:Ale no tak! Mě nekro město připadá luxusní a kouknu sem a tady zase špína. :D Nikdy nejde se zavděčit všem zkrátka. Ano Azyl nepřekvapil, ani nesklamal, to je klasika. Akademie povedená.
Ale což. Těším se až uvidím všechny frakce a všechny jednotky. Už aby to bylo. Mě se zatím sedmý díl líbí více jak šestý, i když ten by také nebyl špatný, nebýt toho špatného průběhu a bugů!

Neblazni ved to mesto je zas nahodene bez ladu a skladu. Budovy su nalepene na obrovsky ziggurat ku ktoremu su "pristavane" nohy a nich dalsie budovy ! to mesto je absolutne neobyvatelne, nelogicke, nepostavitelne.
Ich dizajnery asi v zivote nepoculi o perspektive a razu krajiny.
A vsetky 3 town sreeny su robene tak isto ako v H4, budovy v 3 lajnach nahustene na stred.

Ked som videl 1x TS v H6 vedel som ze to bude staza za ...., a teraz dostavam ten isty pocit.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
LordGraa

Post by LordGraa »

RRRick wrote:A ty obří nohy v Nekropoli :D Snad mi s celým městem neutečou, až na ně budu útočit :D

Ovšem to by byl gól, kdyby grál v Nekropoli "oživil" tyhle obří nohy a mohl jsi s městem za kolo ujít určitý počet kroků a přemístit se do bezpečnější lokace :D :twisted:
Česká fanstránka herní série Heroes of Might and Magic
https://www.worldofheroes.cz
Stíny nad Ashanem
https://wpu.worldofheroes.cz/tsoa.html
estla

Post by estla »

LordGraa wrote:
RRRick wrote:A ty obří nohy v Nekropoli :D Snad mi s celým městem neutečou, až na ně budu útočit :D

Ovšem to by byl gól, kdyby grál v Nekropoli "oživil" tyhle obří nohy a mohl jsi s městem za kolo ujít určitý počet kroků a přemístit se do bezpečnější lokace :D :twisted:

Tak to už by bolo hádam príliš :D
Nie dosť, že nekro má výhodu v oživovaní jednotiek, takže niektoré súboje sa dali zahrať bez straty jedinej, ešte budem po mape naháňať aj mesto aby som ho dobila :lol:

Ale nápad pobavil :wink:
Post Reply