Děj MMH7

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.
Post Reply
antalyan

Re: Děj MMH7

Post by antalyan »

Úžasný, už jenom proto, že to je vlastně práce navíc, kterou by si s tou hrou vůbec nemuseli dávat... Ale je to super :-)
Je vidět, že hru mají fakt rádi...
RRRick

Post by RRRick »

No s příběhem si dávaj záležet, mohli by k tomu natočit i film :D

Ale přesně takovou mapu jsem potřeboval. Je tam těch měst tolik, že už jsem ani nevěděl které patří ke kterému vévodství, tady je to všechno pohromadě, takže super. :)
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Tak magičové z Akademie, co na to říkáte? :)
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... gic-heroes
RRRick

Post by RRRick »

Ženská nic moc, a chlap skopírovanej z šestek ( http://img1.liveinternet.ru/images/foto ... 406012.jpg ), takže trochu zklamání, i když jsem to čekal. Nelíbí se mi ty zářící oči a zakrytý obličej, ale to už čekám u všech frakcí :?

Schopnosti mohli být taky lepší, čekal jsem aspoň 2 hrdiny se 2ma magiema, a nějak jsem nepochopil to válečnictví u prvního hrdiny. Ale furt nevím, jestli jen začínají s jinýma schopnostma, nebo budou mít i speciální skilly v jiných větvích než těch 3 co vypsali, takže tohle budu posuzovat až ve hře :D
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Ok.. pozastavil bych se nad tím. jak můžeš starou fanouškovskou koláž vytrženou z knížky považovat za KOPII, ale radši nic, krom očividného faktu že Akademie se do H6 nakonec nedostala :-D
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
RRRick

Post by RRRick »

To je jedno, prostě je to přebarvený artwork z dob H6. Z principu mi to nevadí, ale jde o to, že ze všech těch modelů co pro H6 připravovali, je tenhle ten nejhorší. Teda aspoň podle mě, pokud se ti líbí, tak ti to neberu ;)
estla

Post by estla »

Náhodou ženská o.k. :)
To že má zakrytú tvár už beriem ako samozrejmosť - popravde, ako často si v hre prezeráme hrdinu s ktorým hráme - jedine keď na ňom niečo upgradujeme, aj to iba aby sme skontrolovali, či má vo výbave to, čo sme chceli :D
A mapa fakt luxus - to je niečo čo som potrebovala, lebo som sa začala v tom strácať :D
antalyan

Post by antalyan »

Mně se ty modely taky docela líbí. Hlavně proto, že v šestce nebyla akademie, tak to není jen kopie.
Škoda jen, že nevíme víc o tom, jak ty třídy budou fungovat.
Ale ta mapa je fakt luxusní...
Caius

Post by Caius »

A soudě podle propracovaného townscreenu u trpaslíků možná "tajně" pracují na datadisku.
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
Caius

Post by Caius »

A soudě podle propracovaného townscreenu u trpaslíků možná "tajně" pracují na datadisku.
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
antalyan

Post by antalyan »

Snad budou tři datadisky s nagy, peklem a trpaslíky (utopie) nebo aspoň datadisk se dvěma národy
estla

Post by estla »

tri datáče neboli ešte nikdy - takže myslím si, že nagy umreli spolu s H6
vidím to tak na dva a s tými národmi, ktoré tesne prehrali v hlasovaní - peklo a trpaslíci
aj to by potešilo :)
estla

Post by estla »

prečo mi dupluje príspevky? :roll:
Last edited by estla on Sun Feb 15, 2015 3:25 pm, edited 1 time in total.
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Myslím že na datadiscích určo ještě nepracují. Ty obrázky mohou být opět jen nějaké koncepty z dob H6 nebo měly pár náčrtů ještě předtím, než se odhlasovalo, které frakce v sedmičkách budou. Jestli si dobře pamatuji, tak to hlasování bylo doprovázeno také nějakými koncepty. Určo už něco nahozené pro inferno a trpoše mají, jen to teď leží u ledu.
antalyan

Post by antalyan »

estla wrote:tri datáče neboli ešte nikdy - takže myslím si, že nagy umreli spolu s H6
vidím to tak na dva a s tými národmi, ktoré tesne prehrali v hlasovaní - peklo a trpaslíci
aj to by potešilo :)

Bohužel máš asi pravdu. Stejně jsem si nedokázal představit elfy i nagy ve stejnou dobu, přijdou mi moc podobní (možná proto je mám obojí rád tak podobně :) )
Ale na H5 se původně přemýšlelo o třech datáčích, bylo to zmíněno v jedněch Q and A.
Snad nám vyjdou aspoň ty trpaslíci a démoni.
Post Reply