Je vidět, že hru mají fakt rádi...
Děj MMH7
Re: Děj MMH7
Úžasný, už jenom proto, že to je vlastně práce navíc, kterou by si s tou hrou vůbec nemuseli dávat... Ale je to super
No s příběhem si dávaj záležet, mohli by k tomu natočit i film 
Ale přesně takovou mapu jsem potřeboval. Je tam těch měst tolik, že už jsem ani nevěděl které patří ke kterému vévodství, tady je to všechno pohromadě, takže super.
Ale přesně takovou mapu jsem potřeboval. Je tam těch měst tolik, že už jsem ani nevěděl které patří ke kterému vévodství, tady je to všechno pohromadě, takže super.
- Lucas Gryf
Ženská nic moc, a chlap skopírovanej z šestek ( http://img1.liveinternet.ru/images/foto ... 406012.jpg ), takže trochu zklamání, i když jsem to čekal. Nelíbí se mi ty zářící oči a zakrytý obličej, ale to už čekám u všech frakcí
Schopnosti mohli být taky lepší, čekal jsem aspoň 2 hrdiny se 2ma magiema, a nějak jsem nepochopil to válečnictví u prvního hrdiny. Ale furt nevím, jestli jen začínají s jinýma schopnostma, nebo budou mít i speciální skilly v jiných větvích než těch 3 co vypsali, takže tohle budu posuzovat až ve hře
Schopnosti mohli být taky lepší, čekal jsem aspoň 2 hrdiny se 2ma magiema, a nějak jsem nepochopil to válečnictví u prvního hrdiny. Ale furt nevím, jestli jen začínají s jinýma schopnostma, nebo budou mít i speciální skilly v jiných větvích než těch 3 co vypsali, takže tohle budu posuzovat až ve hře
Ok.. pozastavil bych se nad tím. jak můžeš starou fanouškovskou koláž vytrženou z knížky považovat za KOPII, ale radši nic, krom očividného faktu že Akademie se do H6 nakonec nedostala 
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
To je jedno, prostě je to přebarvený artwork z dob H6. Z principu mi to nevadí, ale jde o to, že ze všech těch modelů co pro H6 připravovali, je tenhle ten nejhorší. Teda aspoň podle mě, pokud se ti líbí, tak ti to neberu 
Náhodou ženská o.k.
To že má zakrytú tvár už beriem ako samozrejmosť - popravde, ako často si v hre prezeráme hrdinu s ktorým hráme - jedine keď na ňom niečo upgradujeme, aj to iba aby sme skontrolovali, či má vo výbave to, čo sme chceli
A mapa fakt luxus - to je niečo čo som potrebovala, lebo som sa začala v tom strácať
To že má zakrytú tvár už beriem ako samozrejmosť - popravde, ako často si v hre prezeráme hrdinu s ktorým hráme - jedine keď na ňom niečo upgradujeme, aj to iba aby sme skontrolovali, či má vo výbave to, čo sme chceli
A mapa fakt luxus - to je niečo čo som potrebovala, lebo som sa začala v tom strácať
Mně se ty modely taky docela líbí. Hlavně proto, že v šestce nebyla akademie, tak to není jen kopie.
Škoda jen, že nevíme víc o tom, jak ty třídy budou fungovat.
Ale ta mapa je fakt luxusní...
Škoda jen, že nevíme víc o tom, jak ty třídy budou fungovat.
Ale ta mapa je fakt luxusní...
A soudě podle propracovaného townscreenu u trpaslíků možná "tajně" pracují na datadisku.
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
A soudě podle propracovaného townscreenu u trpaslíků možná "tajně" pracují na datadisku.
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
Snad budou tři datadisky s nagy, peklem a trpaslíky (utopie) nebo aspoň datadisk se dvěma národy
tri datáče neboli ešte nikdy - takže myslím si, že nagy umreli spolu s H6
vidím to tak na dva a s tými národmi, ktoré tesne prehrali v hlasovaní - peklo a trpaslíci
aj to by potešilo
vidím to tak na dva a s tými národmi, ktoré tesne prehrali v hlasovaní - peklo a trpaslíci
aj to by potešilo
prečo mi dupluje príspevky? 
Last edited by estla on Sun Feb 15, 2015 3:25 pm, edited 1 time in total.
- Montezuma3
Myslím že na datadiscích určo ještě nepracují. Ty obrázky mohou být opět jen nějaké koncepty z dob H6 nebo měly pár náčrtů ještě předtím, než se odhlasovalo, které frakce v sedmičkách budou. Jestli si dobře pamatuji, tak to hlasování bylo doprovázeno také nějakými koncepty. Určo už něco nahozené pro inferno a trpoše mají, jen to teď leží u ledu.
estla wrote:tri datáče neboli ešte nikdy - takže myslím si, že nagy umreli spolu s H6
aj to by potešilo
Bohužel máš asi pravdu. Stejně jsem si nedokázal představit elfy i nagy ve stejnou dobu, přijdou mi moc podobní (možná proto je mám obojí rád tak podobně
Ale na H5 se původně přemýšlelo o třech datáčích, bylo to zmíněno v jedněch Q and A.
Snad nám vyjdou aspoň ty trpaslíci a démoni.