H7: Jednotky

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.
Grawl

Re: H7: Jednotky

Post by Grawl »

Mám dojem, že i svatyně mměla jen 2 velké jednotky.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
RRRick

Post by RRRick »

Dave_Jame wrote:
Ale hodně by zajímalo co jsou dle tebe ideální skřeti. Mongolské, Aztécké, ani Pouštní zpracování ti nesedlo, a přitom mě osobně nadchli všechny a Tvrz beru za jeden z nejlepších národů co Ubi udělal :-D.

Ze všech stylů mi k nim nejvíc sedí Mongolský, ale problém v H5 byl, že až moc připomínali démony. Ideální by pro mě bylo, kdyby celá armáda byla ve stejném stylu jako Kente z traileru (inspirovaný 5. jednotkou skřetů v H5, pro mě nejpovedenější ork ze všech Heroesů). Kdyby u ostatních jednotek ubrali spojitosti s démony a přepracovali je, možá by z toho vzniklo to co bych chtěl, ale takovouhle možnost asi Ubi ve svém "lore" nemá :D
antalyan

Post by antalyan »

Zajímavý že na ofi stránkách si skřetího odkazu asi nikdo nevšiml...
Aspoň jsem ho tam v diskuzi neviděl nikde zmíněný.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Myslím že moderátoři dělají vše pro to, aby se to tam nerozšířilo. Nemají moc nad fanouškovskými weby ale ofic stránky si uhlídají :-). Mocc dobře o tom ví. Už o tom i několik z nich mluvilo.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
estla

Post by estla »

Dave_Jame wrote:...Tvrz beru za jeden z nejlepších národů co Ubi udělal :-D.

plne súhlasím. Od začiatku sa mi ako národ najviac páčili, rada som za nich hrala. Aztécky štýl tiež v poho, ale som rada zmene - púštny nevadí vôbec, zatiaľ to vyzerá moc sľubne, až to nechcem zarieknuť :lol:

vidno, že sú to len surové pracovné verzie - veľa sa síce z toho dá odhadnúť, ale skillwheel ani mestkú obrazovku neberiem ako konečnú verziu, aj keď veľa zmien už neočakávam. Za mňa s týmto spokojnosť :wink:
Shade3

Post by Shade3 »

Orkové jsou oficiálně na webu, stejně tak i výsledky hlasování, ty se prý budou ještě kontrolovat, ale já jsem šťastný, protože vyhráli moji favoriti :). A taky musím říct, že Tvrz se mi zatím líbí nejvíc :) I ta městská obrazovka je super.
Image
antalyan

Post by antalyan »

Podle mně se blood monster do Heroes, jak už někdo psal, nehodí (ano, vím, že je inspirováno trojkou). Prostě to do toho nezapadá. A doufám, že ten lich bude jiný než na artworku - odlišnější než model hrdiny.
StrYkeX

Post by StrYkeX »

Tak Stronghold se povedl podle mě na výbornou. Hlavně se mi líbí kombinace s Fortress z H3. Zatím všechny národy top - jen Necropolis mi přijde jako taková recyklace z H6, ale to se doufám že upravením upíra a licha změní. S vítěznými designy jsem spokojený, pro blood monster jsem hlasoval a lich vypadal každý dobře, takže to mi bylo jedno (i když jsem hlasoval pro toho, který skončil na posledním místě). Zatím si vážně H7 nabíhá na jeden z nejlepších dílů :)
antalyan

Post by antalyan »

Taky mi mongolsko-pouštní styl sedí asi nejvíc. Aztécký z šestky mi přišel trochu divný.
Schopnosti jednotek jsou, myslím, narozdíl od necro dostačující. Jediná jednotka, co se mi vizuálně moc nelíbí, je wywerna, vypadá spíš jako prehistorický drak. V pětce byla nej :D
Song ideální (k pouštním skřetům) jako vždy.
LordGraa

Post by LordGraa »

Všimli jste si, že skřeti budou mít až 3 střelecké jednotky? Gnoll - Kentaur - Rozzuřený Kyklop. De facto Fúrie je taky taková střelecká jednotka :) Takže to bude celkem zajímavé.

Upír vyhrál ten, co jsem hlasoval, ale ten Lich mi utekl o 1%... holt někdy příště :twisted:

Wyverna se mi vůbec nelíbí jak je naanimovaná - připomíná mi to neumětelské animace z H4, snad ji ještě dodělají (i ten ocas a držení těla je zvláštní). Ale na artworku je parádní :)

Zato takový bazilišek je jako model luxusní a s tím zkameněním při kritickém zásahu... no už se na ně těším :)
Česká fanstránka herní série Heroes of Might and Magic
https://www.worldofheroes.cz
Stíny nad Ashanem
https://wpu.worldofheroes.cz/tsoa.html
estla

Post by estla »

Nemôžem si pomôcť, ale tá wyverna mi animáciou pripomína dráčika - takého domáceho mazla :D
Rozhodne na artworku vyzerá lepšie
LordGraa

Post by LordGraa »

estla wrote:Nemôžem si pomôcť, ale tá wyverna mi animáciou pripomína dráčika - takého domáceho mazla :D
Rozhodne na artworku vyzerá lepšie

Počkat - co když to je její geniální taktika! Nalákat nepřítele na její nevinný vzhled a když už si myslí, že toho chudáčka dráčka srazí pěstí k zemi, tak CHRAMST !!! A z útočníka zbydou jen sandály :mrgreen:
Česká fanstránka herní série Heroes of Might and Magic
https://www.worldofheroes.cz
Stíny nad Ashanem
https://wpu.worldofheroes.cz/tsoa.html
estla

Post by estla »

:lol:
jasné že v kontexte bojiska spolu s inými postavami to môže vyzerať úplne ináč, ale v prvom momente som si spomenula na film Ako vycvičiť draka :wink: Alebo na môjho čierneho dráčka ako mazla z h6 :)
Smrtiaca môže byť práve tak ako predtým
antalyan

Post by antalyan »

estla wrote::lol:
jasné že v kontexte bojiska spolu s inými postavami to môže vyzerať úplne ináč, ale v prvom momente som si spomenula na film Ako vycvičiť draka :wink: Alebo na môjho čierneho dráčka ako mazla z h6 :)
Smrtiaca môže byť práve tak ako predtým

Jako kdyby se tam odněkud zatoulal jiný model (třeba z Jak vycvičit draka, jak říkáš). :D
RRRick

Post by RRRick »

Já jsem i přes tu pouštní tématika docela spokojenej. Kentauři a Kyklopové jsou jediné dvě jednotky které mi tam vyloženě vadí, ale naštěstí jsou Kyklopové druhá šampionská jednotka, tak je s sebou nemusím brát :D I když jsem původně chtěl Wyverny jako alternativní šampiony.
Zbytek jednotek se jim povedl, nečekal jsem že Gnol bude jednotka na dálku, ale mají docela zajímavou schopnost. U Bijců mi chybí dvojitý útok, ale jinak absolutní spokojenost s ostatními schopnostmi. Nejlepší jsou samozřejmě Bazilišci a Wyverny, nevím co si tu z nich děláte srandu :P :D
Last edited by RRRick on Tue Apr 21, 2015 7:16 pm, edited 2 times in total.
Post Reply