nejlepší jednotka 5. stupně

Obecně k Heroes of Might and Magic V
Post Reply

jaká je podle vás nejlepší jendnotka 5. úrovně?

Kněz
0
No votes
Noční můra
0
No votes
Lich
6
55%
Hydra
2
18%
Jednorožec
1
9%
Džin
0
No votes
Runový kněz
0
No votes
Zabiják
2
18%

Total votes: 11

Grawl

nejlepší jednotka 5. stupně

Post by Grawl »

Já se rozhodoval mezi hydrou (bez odvety, útok na víc jednotek, kyselina/regenerace, vysoká výdrž) a lichem (kouzlí, silný střelec, oblak smrti/oživování) a nakonec jsem se rozhodl pro licha
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Grawl

Re: nejlepší jednotka 5. stupně

Post by Grawl »

Jj, i upgrady. (proto mám u důvodů i schopnosti těch vylepšených)
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
antalyan

Post by antalyan »

Já moc nechápu tu hydru. Má malou iniciativu a rychlost, takže u mě se většinou vůbec nedostane na tah...
Za mě jasný arcilich s oblakem smrti, v závěsu noční můra kvůli hodně vysoké iniciativě a panenský jednorožec (oslepení je fajn a líbí se mi, že můžu použít třeba dvě vzkříšení najednou) + z HOF runový patriarcha s útokem do kříže.
Grawl

Post by Grawl »

Mě přijde dobrá, sice si tolik nezahraje, ale má dobré staty a párkrát si ve velkých bitvách bouchne a trefí několik nepřátel najednou.
antalyan

Post by antalyan »

Škoda že většina jednotek v petkach co mají nízkou iniciativu mají i malou rychlost...
RRRick

Post by RRRick »

Záleží na situaci. Lich je univerzálnější, ale i tak musím dát hlas svým šestihlavým miláčkům :P V bitvách proti neutrálům sice nenápadná jednotka, ale nemálokrát mě zachranili v multiplayeru, hlavně na větších mapách. Soupeř si jich nikdy nevšímá a když vyzabíjí všechny ostatní skupinky tak se Hydry naserou a všechny požerou :D Díky kombinaci zuřivosti a plošného útoku to byly skvělé jednotky a těším se na ně znova v H7

Docela zajímavý je i alternativní Kat, když dostane 2. nebo 3. úroveň krve tak mu naskočí trojitý útok a to moc jednotek nepřežije. Problém je, že mají ze všech jednotek 5 stupně nejmíň hp takže než se k té schopnosti dostanou tak už jsou většinou mrtví :D
Grawl

Post by Grawl »

RRRick wrote:Záleží na situaci. Lich je univerzálnější, ale i tak musím dát hlas svým šestihlavým miláčkům :P V bitvách proti neutrálům sice nenápadná jednotka, ale nemálokrát mě zachranili v multiplayeru, hlavně na větších mapách. Soupeř si jich nikdy nevšímá a když vyzabíjí všechny ostatní skupinky tak se Hydry naserou a všechny požerou :D Díky kombinaci zuřivosti a plošného útoku to byly skvělé jednotky a těším se na ně znova v H7

Docela zajímavý je i alternativní Kat, když dostane 2. nebo 3. úroveň krve tak mu naskočí trojitý útok a to moc jednotek nepřežije. Problém je, že mají ze všech jednotek 5 stupně nejmíň hp takže než se k té schopnosti dostanou tak už jsou většinou mrtví :D

Mám pocit, že jsi dal hlas jednorožči. :-D
Jinak kat má sice málo životů, ale zas jich he hodně.
RRRick

Post by RRRick »

Ne. zapomněl jsem zahlasovat :D Už je to ok
Grawl

Post by Grawl »

Aha.
StrYkeX

Post by StrYkeX »

Lichové? :( Ty já mám teda zrovna rád dost málo.. Já mám teda rád Pekelného oře, který má hodně vysokou iniciativu, nebo Zabijáka, který (jak už tu bylo řečeno) může mít i trojtý útok a to je pěkná sviňárna. A runový mág taky není k zahození. Naopak kněz nebo džin jsou naprosto nepoužitelné jednotky. Já dávám hlas Zabijákovi.
estla

Post by estla »

zabiják
preto, čo už hovorili ostatní - je presne tým, ako sa volá :D
Post Reply