Zdravím,
omlouvám se za založení téma ale už fakt nevíme jak dál. Hledame to tady všude na internetu a za boha to nemužem najit..
Tak k našemu problému..
Koupili jsme si Heroes 6 chvilku po tom co to vyšlo.. nainstalovali do ntb ale jelikož ntb měl jine požadavky než hra chtěla tak jsme to meli celkem zasekane.. Tak jsme to nehrali cca 2 roky? mozná nějak tak.
Už to mě naštvalo že většinu her mame přes Steam a Heores musí mít jiny program.. No ok, tak jsme to stahli. Ale ted nedavno jsme si koupili novy pc a chtěli jsme instalovat Heores do noveho pc a když jsme vše nainstalovali, přihlasili se do programu Uplay, vše souhlasilo, otevřel se nám i profil ale když jsme chtěli začít hrát tak hra po nas chtěla "aktivační kod" ten jsem zadala ale tam pořad psali dokola že kod se již používá..
Tak k mé otázce, to Heores 6 jde hrát jen na 1 počitači? nebo proč mi to proboha píše? My už opravdu nevíme jak dál, byli by jsme moc rádi kdyby nám zde někdo poradil.. :-/
Jsem kapanek naštvana pač jsme se na to těšili a 4 hodiny hledání a instalace jen tak pro ni za nic.. :-// Takže se omlouvam za chyby nebo tak.. Díky za pochopení..