Zajímavosti

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Alarik

Re: Zajímavosti

Post by Alarik »

Mě by ale zajíalo, co by se stalo, kdyby přežili jen ti vyvolaní u konce bitvy. Byla by to remíza?

Podle mě nejspíš vyhraješ bitvu (takové to "Hrdina vyhrál, ale přišel o všechny vojáky..."), ale misi prohraješ, jelikož jsi vlastně ztratil hrdinu. Ale je pravda, že je to zajímavá situace.

Jedna zajímavost z HoF: Občas, když narazíte na nepřátelského hrdinu s jednou jednotkou (většinou 1. úrovně), tak nepřítel spáchá "sebevraždu" - nepřátelský hrdina prostě sešle kamenné hroty na svého vlastního vojáka, nejspíš aby si ušetřil tu potupnou porážku :) . Typicky tohle vídám ve třetí misi za Ylayu, a když se mi to stalo poprvé, nestačil jsem se divit, co to ten počítač dělá :D .
Grawl

Post by Grawl »

Tak opožděně napíšu, jak to dopadne. Alarik má pravdu, bitvu vyhraješ, ale mise nedopadne dobrý.

Taky mě zaujalo to, že 1 krvavá panna/fúrie/sestra dokáže zabít libovolný počet goblinů (pokud se nepočítá s hrdinou), protože budou stále zdrhat a krvavky se budou vracet.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
antalyan

Post by antalyan »

To je fakt, to s těmi gobliny mě nenapadlo :D
Ale kdo by měl trpělivost s jednou krvavou fúrií zabíjet tisíce goblinů :D
Shade3

Post by Shade3 »

To jo, ale dřív nebo později by goblini mohli dostat dobrou morálku a krvavé fúrie by měly utrum :D ,
Image
Grawl

Post by Grawl »

Ale fúrie taky může mít morálku.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Shade3

Post by Shade3 »

antalyan wrote:Ne když budu vlastnit prsten snižující morálku :D

Tak to máš jistotu, no :D
Image
RRRick

Post by RRRick »

Fůrie mají o dost vyšší iniciativu než Goblini, takže si myslím, že ani morálka by Goblinům nepomohla. Leda že by k tomu Fůrie měly naopak špatnou morálku :D. Ale jinak jako doplněk dobrý :D.
Grawl

Post by Grawl »

Teď mě pobavila jednotka yeti.

Ikonka je plášť z dračích křídel
V boji to vypadá jako vlk
Na mapě to vypadá jako rolník
Má to schopnost neoezené oplácení a hbitost.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Grawl

Post by Grawl »

V editoru,
klikneš si na nějakou jednotku,
Klikneš v levém sloupci na AdvMapShared...
Jedeš dolů
Rozklikneš "neutral"
Klikneš na "ShowApe"
Klikneš na ok
Klikneš někam do mapy
Pokud se ti objeví rolnůk s kolečkem od neutrálů tak je to yetti

Dělání blbostí je to jediné, co mi v editoru jde. :lol:
Shade3

Post by Shade3 »

Yeti se objevuje v Heroes V verzi Dark Messiah - je tam hned na začátku při obléhání Stonehelmu. V boji je pak jako nemrtvý kyklop (který se objevil i v původním Dark Messiahovi).
Image
antalyan

Post by antalyan »

Co je verze Mesiáše Heroes V? Obojí jsem hrál, ale o přímý kombinaci jsem neslyšel.
Shade3

Post by Shade3 »

Je to DLC z Tribes of the east - je to spustitelné ze složek hry, ale spouští se to samostatným souborem. https://www.youtube.com/watch?v=lwOBZU9kKLE&list=PLsp_MgX_p9pdqMqBBtwnkErLpBk6Q5G8x&index=34 Tady je nějaký český letsplay :D
Image
Post Reply