Nejhorší alternativní jednotka 3. úrovně
Re: Nejhorší alternativní jednotka 3. úrovně
No, právě že se golem ocelový nezapojuje, u magnetického jde v taktice si ho vzít pouze jeho na bitvu a armageddon...
Já si beru destrukci jen za kobku. Je to sice zajímavá taktika, ale pochybuji, že jen s golemem porázíš celou armádu a potom nebudeš mít hrdinu.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
S dostatečně silnou sílou magie? Nezapomeň, že ta destruktivní magie toho golema zároveň z části vyléčí?!
Ale ještě jsem tuhle taktiku nezkoušel
Ale ještě jsem tuhle taktiku nezkoušel
Bez nějaké obrany by to asi bylo dost nebezpečné a asi by to mohlo vyhrávat. Ale já beru destrukci jen za kobku, takže pro mě je ocelový lepší.
P.S. Promiň, že jsem dlouho neodpovídal.
P.S. Promiň, že jsem dlouho neodpovídal.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Vlastně u kobky to jde taky s černým drakem, to mě nikdy nenapadlo 
A u pajzlů máš hned tři jednotky.
A u pajzlů máš hned tři jednotky.
antalyan wrote:Vlastně u kobky to jde taky s černým drakem, to mě nikdy nenapadlo
Kdepak, právě že to nejde. Dovednost kolísání magie totiž působí i na vlastní jednotky.
Sice neni magnetický nějak extra silný, ale v hojném počtu + to že ho magie destrukce oživuje a léčí, si myslím že je super
Sice neni magnetický nějak extra silný, ale v hojném počtu + to že ho magie destrukce oživuje a léčí, si myslím že je super