H7: Jednotky

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.
RRRick

Re: H7: Jednotky

Post by RRRick »

Ani nevím, která z těch jednotek je nejhorší :D
Srny jsou fakt mimo, nedokážu si přestavit jak můžou být silnější než Justicar, Djinn, Minotaur, Wyverny apod. :D (na tom videu mají 105 hp, takže to nejspíš budou nejsilnější elitní jednotka Sylvanu) :D
Blade dancer, sukně mě taky pobavila, ale hlavně jsem doufal v něco podobného jako byl představený artwork ještě při hlasování jednotek .. tohle s tím nemá nic společného
Draci vypadají jak Kirin od svatyně, bez těch křídel to ani není drak, ale "lore" nepustí :D
A pixie, jako jediná jednotka mi přijdou ok, ale nejdou moc vidět, takže uvidíme zítra. Pokud bude kompletní odhalení, tak se asi dost nasměju :D
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Drak: V pohodě, ale jen se mi zrovna nelíbí, že je to vlastně zmenšená Sylanna. Černý drak bude zase zmenšená Malassa. Sigh.
Víla: Uvidím z bližšího pohledu. Zatím fuj.
Jelen (totiž pardon, Laň): Spirit Deer? To bude něco drsnýho. A co oni tam dají? Takovou malou laň. Já jsem si to představoval jako normálního, silného průsvitného jelena. To je, prosím pěkně, hnus, velebnosti. Takhle jsem si ho představoval, akorát.. silnějšího a průsvitného. Oni tam mrdli Xernease bez rohů.
Tanečník: Takový suchý. Ale z bližšího pohledu se uvidí.
Celkově - nebudu ještě dělat závěry. Uvidíme.
PS: Video? Pošleš odkaz, jestli někde je?
antalyan

Post by antalyan »

To video je tady: https://www.youtube.com/watch?v=oLYxTcHr8JU

A co se týče artworků, asi byly jenom ilustrativní, měly jen navnadit. Škoda, že se jich nedrželi.

Očekávám, že u kobky bude medůza prostě přebarvená korálová kněžka.
RRRick

Post by RRRick »

Beru zpět, Víly jsou taky škaredé, ale furt vypadají nebezpečnějí než ta laň :wink:
Pár screenů jak bych si představoval jeleny
Sun deer
Sun deer 2
Nebo dokonce i takhle, i když to už je spíš los :D
Sun deer 3

Každopádně se nemůžu dočkat animací jak ta srna bude útočit. 8)
antalyan

Post by antalyan »

Taky bych čekal něco jako obrázek číslo 1. Tohle je fakt úlet, modrá laň... Krásně to zapadá do zeleného Irolannu :D
LOYF

Post by LOYF »

Místo jelena tam mohli dát divoké prase, u toho by bylo jasné, že má hodně životů a schopnost by mohl mít, že pokud klesne pod určité procento počátečního stacku, tak bude dávat větší dmg a způsobovat bleed. :D
antalyan

Post by antalyan »

Náhodou by to bylo zajímavější...
Ta laň je něco jako Montezumův profilový obrázek tady na fóru mimochodem (přemýšlel jsem, kde už jsem něco podobného viděl :D). Ale ta laň není zas tak špatná, pokud si člověk odmyslí ten zásadni fakt, že je to elitní jednotka sylvanu.
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Pořád nechci laň, ale jelena. Ale to se mi nesplní. Víla je taková.. špatná. Tanečník docela ujde. Drak je vlastně povedený, ale nevím, jestli mi "zelený" k tomu sedí. Ale chybí mi barevná jednotnost, tamto je zelené, to je hnědé, tamto oranžové a další je modré. Meh.
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Ta srna je základní jednotka. Vylepšená bude jelen s parožím. Nějaký ten Sun Deer nebo jak se to jmenovalo.

edit:
Teď jsem si uvědomil, že to červené je pixie a ne dryáda. Doufal jsem v tu, která byla představena při hlasování. Taková ta z lístků. :(
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Základní Sylvan je tady!
Hunteři jsou hezcí, Dryády taky, jen ty Pixie nejsou nic moc.
Odkaz.
RRRick

Post by RRRick »

:D Co na to říct no. Tenhle pohádkovej styl mě fakt nebere.
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Takhle, musím to ze sebe vypsat, přidat kompletní pocity.
Elfové by podle mě měli být prostě v lese, volní a divocí. A proto mi u lovců nepřipadá brnění na místě. To je ale jediná vítka, kterou vůči lovcům mám, protože jinak se mi líbí.
Driády jsou skvělé, duch lesa. Tahle jednotka se jim povedla a nemám nic proti ní.
Pixie prostě vytáhli ze Soutoku. Soutok byl pohádkový, a tohle má být zelený, když už tak hnědý les. A ne milion barev. Jasně, barvy k přírodě patří, ale k line-upu se mi nehodí. Radši bych byl, kdyby použili odstíny zelené, jinak model vypadá.. no, víceméně 2 víly v line-upu, což se mi moc nelíbí. Ale byla to naše volba (nicméně mám stále pochybnosti ohledně pravosti výsledků voleb).
antalyan

Post by antalyan »

Co se týče volby, byla to blbost, měli udělat smysluplný line-up bez fénixe a bez možnosti zahrnující dryádu i pixie, to je blbost, jsou moc podobné.

Fakt se z toho stává pohádka :D

Btw. Podle mě nejlepší jednotky měl stejně pátý díl. Ideální množství schopností, alternativní upgrady, a překvapivě i jejich celková grafika. Neměl jsem tam ten pocit přeplácanosti a přezdobenosti, viz třeba sylvan. Ale i azyl mi přišel ze všech tří, co lze srovnat ve 3D - pátý, šestý a sedmý díl - nejopravdovější. Úplně to nedokážu popsat, ale prostě jsem v pětce měl pocit, že to jsou opravdoví rytíři :D
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Třeba u Azylu se hra pořád vyvíjí, teď v 7čce vytvořili opravdu hezky graficky zpracované rytíře, i 6ka na tom byla docela dobře, takže u Azylu si není na moc stěžovat pro mě. 5 je pro mě srdcovka, ano, 3 byl dost dobrý díl, ale já jsem u 5ky vlastně strávil od 2010 každé léto i zimu.
zdenek000

Post by zdenek000 »

Mně se teda základní jednotky líbí a to dost. Samozřejmě ne všechno je perfektní, ale myslím si, že se jim to povedlo.
A vůbec mi to nepřijde pohádkový.
Sice je Pixie velká rozkvetlá rostlina, ale i tak se mi líbí. Možná se ne úplně hodí do elfí armády, ale jako jednotka je skvělá.

Hunter taky povedená jednotka. Sice u vylepšené verze to brnění je zvláštní, když Hunteři mají být hbití a hlavně průzkumníci. Tohle by ho akorát brzdilo.

A nakonec Dryáda. Pro mě nejpovedenější jednotka. A vůbec není podobná Pixie aspoň pro mě. Nevim, jak tam někdo může vidět podobnost.
Už se těšim na druhou část. Treanti se jim povedli, to už víme. Tak teď jen zbytek. Podle videa ale nebudu hodnotit ty ostatní jednotky a radši si počkám.
Za mě povedený národ (ZATÍM)
Post Reply