Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

H7: Jednotky

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

Re: H7: Jednotky

Příspěvekod Lucas Gryf » čtv srp 13, 2015 11:21 am

Já si třeba na kobku nestěžuju, líbí se mi. Pokud hru vydají včas a s nejméně možnými chybami, budu rád. Taky mě zajímá, jak se poprali s cutscénami, v H6 byly hrozné, ale v Black Hole se vymluvili na to, že na to nebyl čas. Snad tady čas byl. Do vydání hry je ještě měsíc a půl, tak snad to během toho dofinišují.
Lucas Gryf

Příspěvekod antalyan » čtv srp 13, 2015 12:54 pm

Lucas Gryf píše:Já si třeba na kobku nestěžuju, líbí se mi. Pokud hru vydají včas a s nejméně možnými chybami, budu rád. Taky mě zajímá, jak se poprali s cutscénami, v H6 byly hrozné, ale v Black Hole se vymluvili na to, že na to nebyl čas. Snad tady čas byl. Do vydání hry je ještě měsíc a půl, tak snad to během toho dofinišují.

Zajímalo by mě, co se ti líbí na kobce, když je půlka modelů přejatá z šestky půlce jednotek schází schopnost, která by ji učinila v bitvě jedinečnou a neocenitelnou :shock: .

A co bylo špatné na cutech v šestce?

(Jinak zlepšení bych neočekával, podle mě Ubi dal Limbicu na šestku ještě míň času).
antalyan

Příspěvekod RRRick » čtv srp 13, 2015 3:32 pm

Tak koukám, že kopírování jednotek nabralo nový rozměr :D Už jim nestačí kopírovat staré jednotky z předešlých lineups, že se míchají jednotky z různých frakcí ? Je smutný, jak k tý hře přistupují, a ještě smutnější, že to někteří hráči tolerují. Využít model Kněžky pro Medůzu, na kterou byl takovej hype a skopírovat (silně nepovedený) model draka už snad po 10. je vážně ubohý, toho šaška aka Soulles ani nekomentuju.

Jsem zvědavej jak bude tahle hra úspěšná. Všechny moje oblíbený frakce zmrvily (Nekro, Sylvan, Dungeon) takže zas můžu čekat na další díl :D Pokud nějakej vůbec bude... hold budu furt hrát H5.5, to neomrzí :)
RRRick

Příspěvekod filozof » čtv srp 13, 2015 3:57 pm

Lidi to moc řeší, nakonec na grafice záleží ze všeho nejméně.
filozof

Příspěvekod antalyan » čtv srp 13, 2015 5:21 pm

Nekro už je lepší než bývalo po reworku upír a licha.
Ale mně spíš vadí nedostatek použitelných a unikátních schopností než překopírované modely.
antalyan

Příspěvekod MINOTAUR » sob srp 15, 2015 8:07 am

No tak Dungeon ma sklamal najviac zo všetkých frakcií. Ten okopírovaný assassin a minotaur sa ešte dá ale tá medúza a drak sú proste strašní, nechápem ako to mohli urobiť a strider je celý nejaký divný xD. Naopak najviac sa mi páči necro, hlavne po tom reworku licha a upíra, síce ten duch a lamasu mi tam stále kus vadia ale inak sú super :D
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
MINOTAUR

Příspěvekod zdenek000 » sob srp 15, 2015 9:39 am

Mi přijde, že všechnu práci chtějí nechat na fanoušky. Jakmile hra vyjde, bude se moddovat o sto šest.
Doufám, že pak vzniknout super balíčky a tak.
Tak už se ptám, že když jde o Temné elfy prakticky, proč tam mají dvě jednotky jenom? Mohli by rovnou nechat Dungeon plný příšer a temné elfy jako další národ. No stejně se to asi rozdělí potom pomocí hráčů.
Jinak k jednotkám: Já myslel, že se po nekropoli docela poučili o používání jednotek z H6 ale asi očividně ne. To to nemohli u ělat jako u Azylu, kde ty jednotky jsou některý kopírovaný ale vypadají úžasně?
Assassin a Černý drak jsou fakt strašní. Nelíbí se mi jejich modely.
Minotaur se mi v H6 strašně líbil (ne ta fialová verze) takže s ním ani tak problém nemám.
Když jsem viděl artwork Medusy, tak jsem si řikal, že in game může vypadat trochu jinak jak korálová kněžka a ono ne, takže další zklamání.
Troglodyte a Hydra naopak nejlepší jednotky, co tu jsou. Škoda jen toho, že se mi víc líbí nevylepšené verze než ty velepšené.
Strider je ok a Souless se mi docela líbí, takže alespoň nějaká změna.
zdenek000

Příspěvekod antalyan » sob srp 15, 2015 10:44 am

Obavám se, že Ubi prostě Limbicu na poslední národ nedal dost času a peněz (modlím se za odložení vydání a dodělání). Možná to očekávali, a proto volba šestého národa byla mezi dungeonem a infernem, tedy národy, u kterých mohli z šestky překopírovat co nejvíce :(

Jinak se mi ještě zpětně líbí, že každý Ubi azyl je jiný:
V pětce rytířský, v šestce nábožensky založený a v sedmičce drsnější.
antalyan

Příspěvekod antalyan » sob srp 15, 2015 4:32 pm

Jinak kromě mého předešlého výzkumu zaměřeného na jednotky, kterého se můžete zúčastit zde: https://www.quicksurveys.com/s/n4RMe a průběžné výsledky najdete zde: http://tolu.na/1eQiwpz
jsem vytvořil nový průzkum odrážející situaci po odhalení dungeonu.

Pro hodnocení exkluzivně jednotek kobky a vašich celkových dojmů a očekávání prosím následujte tento odkaz:
https://www.quicksurveys.com/s/b7Z5Af :D Výsledky pak najdete zde: http://tolu.na/1f9Dosd

Díky za účast všem :D
antalyan

Příspěvekod Lucas Gryf » ned srp 16, 2015 6:19 am

Teď se tak dívám, to mně nehezky snímá polohu. :D
Ale je tam jen 124 lidí, pochybuju, že se to dostane k Limbicu a že si to vezmou k srdci. Navíc na to stejně není čas.
Lucas Gryf

Příspěvekod antalyan » ned srp 16, 2015 3:26 pm

Lucas Gryf píše:Teď se tak dívám, to mně nehezky snímá polohu. :D
Ale je tam jen 124 lidí, pochybuju, že se to dostane k Limbicu a že si to vezmou k srdci. Navíc na to stejně není čas.

Polohu to snímá jen z hlediska státu pro statistické údaje.

Co se týče počtu lidí, jde hlavně o to dát najevo svůj názor, snažit se je podle mě lepší než nedělat nic a čekat se založenýma rukama, za snahu člověk nic nedá :D

Navíc mám Ubi-Moshi slíbeno, že to Limbicu předá (nedělám sei moc naděje že by to něco mohlo změnit ale třeba se to pro nějaké budoucí účely bude hodit :D )
antalyan

Předchozí

Zpět na Obecně