Blahy píše:kde se dá nastavit čeština? mě to nedává češtinu jako možnost, v kolonce v nastavení ve hře je jen angličtina.
LordGraa píše:Tak jsem zkusil tu velkou mapu pro 8 hráčů a dal si sebevražedných 7x AI:
1. kolo - 2:14 min
2. kolo - 3:24 min
3. kolo - 3:14 min
4. kolo - 2:44 min
5. kolo - 2:46 min
6. kolo - 3:01 min
7. kolo - 2:52 min
Dál jsem nepokračoval, neboť jsem už měl uvařeno 7 kafí![]()
Uvidíme, kam s touto AI za měsíc pokročí.
Blahy píše:Hra mi přestala padat, doufám že jsem to nezakřikla. Nebo jestli padá jen ta mapa pro dva hráče nevím. Faktem je, že druhá mapa mi nespadla ani jednou a teď hraju mapu pro čtyři hráče, tak uvidím. Ta mapa pro dva hráče mi ke konci už padala každých 5 minut, což se téměř nedalo dohrát. Předešlé mapy jsem hrála za Sylvan a jednotky se mi líbí, takže u mě body nahoru. Teď hraju za Haven, říkala jsem si, že nebudu zaujatá a dám mu šanci, ale ty jednotky jsou pro mě hrozně šedé, takové nějak všechny podobné a nevýrazné, že se mi za Haven nechtělo vůbec hrát. Myslím že na žádost některých fanoušků ubrali barvy, bohužel mému vkusu seděla víc barevnost VI. Druhá mapa na poušti, se mi líbila mnohem víc, než ta první, jediné co bych vytkla, tak je tam toho příliš moc ke sbírání. Hráče jako jsem já to nutí tu oblast vyčistit, ale je toho až příliš moc. Hra není špatná, ale pořád se nemůžu zbavit dojmu, že nemá takový šmrnc, jako měla pro mě VI. VI je super hra, hrozná škoda té šílené obtížnosti některých map kampaně v VI. Doufám, že v VII udělají super kampaň a polepší se a líp vyladí obtížnost.
Blahy píše:Ještě k té obtížnosti VI. V kampani má každá frakce 4 mapy. Kdy první dvě mapy u všech byli hratelné dobře. Pak už jsem začala mít trochu problémy. No a u svatyně ve čtvrté mapě Smrt v životě a život ve smrti jsem zakysla, snažila jsem se tu mapu hrát opakovaně několikrát, vždy jsem nad tím strávila desítky hodin a prostě se mi ji nikdy nepodařilo dohrát. Dlouho jsem sbírala armádu, protože jsem měla permanentně nedostatek zlata, pak jsem vytáhla proti nepříteli, s odřenýma ušima jsem vyhrála, načež z mojí armády nezbylo téměř nic. A během 5 minut na mě protivník zaútočil se supersilnou armádou, neměla jsem nejmenší šanci. Zkoušela jsem různé strategie, ale prostě jsem vždy čelila neporazitelné přesile. Takže jsem to pak vzdala a hrozně jsem nadávala, že to tímto takhle zku...li Hrála jsem na nejjednodušší obtížnost. Mám nahráno ve hře přes 500 hodin. Hrála jsem to porůznu ve volném čase tak rok. Před tím jsem žádný díl nehrála, a nebýt té obtížnosti, tak by hra neměla chybu. Má krásnou grafiku a je návyková. A za ty peníze na rozdíl od dnešních her zabaví opravdu na stovky hodin. Mám všechny datadisky a mám dohráno skoro vše, kromě epilogu a téhle zkur..né mapy za svatyni.
Úplně souhlasím, že prostě grafika VI je lepší než VII. Jinak strom dovedností se mi v VII také líbí a i rozvoj města. přijdou mi tam fakt zajímavé věci, do kterých jsem ještě úplně nepronikla. Myslím, že to bude opět dobrá hra, pokud bych neporovnávala a šla do toho s čistou hlavou. Škoda, že některé jednotky jsou prostě příliš nevýrazné, třeba mi přijde hrozný chrlič nebo golem u Academie, pak ten Haven atd. Jiné jednotky se mi zase moc líbí. Ale je to škoda, že si s tím víc nevyhráli a hodně jednotek jen přebrali ze VI, ale nevylepšili, jen je natřeli šedou a hnědou barvou. Naproti tomu, jak už někdo psal vitráže jsou krásné. Je mi jasné, že je těžké dělat hru, kde jsou fanoušci předešlých dílů, kteří mají své požadavky a nemůžou se nikdy zavděčit všem a je to asi trochu nevděčné. A podle toho, jak jsem viděla jednou stream s vývojáři, řekla bych, že měli omezené prostředky, takže bylo na nich do čeho je vloží a na čem ušetří.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků