Hudba
Už pár let u mě vede Gothic Metal, jako např. Tristania, Beseech, Cahron atd atd. Myslim, že je to jedna z nej odnoží Metalu. Ale takovej heavy, speed nebo power taky nejni špatnej. Snad jsem neslyšel nic rychlejšího než jsou Dragonforce, to je mazec. Teď jsem zabrousil i do Folk metalu a to je taky něco úplně jinýho, třeba Korpiklaani, jsou to finové a je to taková severská vikingská hudba - super! Nesnáším dechovku, hip-hop, rap, disko, pop a pak takový ty slátaniny jako numetal a neopunk, to je fakt hnus.
Incomer wrote:HH nemas nakej odkaz na ochutnavku vikingsky muziky? Si vazne nedokazu predstavit co to muze bejt
Malá ukázka je zde: http://blindwolf.wz.cz/02-journey_man1.mp3
Blindwolf wrote:Už pár let u mě vede Gothic Metal, jako např. Tristania, Beseech, Cahron atd atd. Myslim, že je to jedna z nej odnoží Metalu. Ale takovej heavy, speed nebo power taky nejni špatnej. Snad jsem neslyšel nic rychlejšího než jsou Dragonforce, to je mazec. Teď jsem zabrousil i do Folk metalu a to je taky něco úplně jinýho, třeba Korpiklaani, jsou to finové a je to taková severská vikingská hudba - super! Nesnáším dechovku, hip-hop, rap, disko, pop a pak takový ty slátaniny jako numetal a neopunk, to je fakt hnus.
Já zase nesnášim metalisty a punkery, i když se s některejma bavim, ale to nejsou takový blázni, ty aspoň poslouchaj hip hop pop music a další druhy muziky, a ne jako někdo kdo poslouchá jenom metal.
Glorin wrote:Blindwolf wrote:Už pár let u mě vede Gothic Metal, jako např. Tristania, Beseech, Cahron atd atd. Myslim, že je to jedna z nej odnoží Metalu. Ale takovej heavy, speed nebo power taky nejni špatnej. Snad jsem neslyšel nic rychlejšího než jsou Dragonforce, to je mazec. Teď jsem zabrousil i do Folk metalu a to je taky něco úplně jinýho, třeba Korpiklaani, jsou to finové a je to taková severská vikingská hudba - super! Nesnáším dechovku, hip-hop, rap, disko, pop a pak takový ty slátaniny jako numetal a neopunk, to je fakt hnus.
Já zase nesnášim metalisty a punkery, i když se s některejma bavim, ale to nejsou takový blázni, ty aspoň poslouchaj hip hop pop music a další druhy muziky, a ne jako někdo kdo poslouchá jenom metal.
Jenže, já tu nenapsal, že poslouchám jenom metal. Mimo metalu poslouchám i rock, folk, gotickou hudbu, fantasy nebo např. chorály. Říká ti třeba něco Gregorian nebo Balckmore´s Night? Navíc nemyslim si, že metalisti by byli menší magoři než ti co poslouchaj hip hop. Já pouze říkám, a to je můj osobní názor, že nemam rád hip-hop a pop. Teď jsem si ještě vzpoměl na techno. Toť vše.
-
Destabilizator
- Čestný člen
Blindwolf wrote:Už pár let u mě vede Gothic Metal, jako např. Tristania, Beseech, Cahron atd atd. Myslim, že je to jedna z nej odnoží Metalu. Ale takovej heavy, speed nebo power taky nejni špatnej. Snad jsem neslyšel nic rychlejšího než jsou Dragonforce, to je mazec. Teď jsem zabrousil i do Folk metalu a to je taky něco úplně jinýho, třeba Korpiklaani, jsou to finové a je to taková severská vikingská hudba - super! Nesnáším dechovku, hip-hop, rap, disko, pop a pak takový ty slátaniny jako numetal a neopunk, to je fakt hnus.
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Heroes Of Might And Magic V Czech Collectors Edition (cislo 0764) v1.5
Heroes Of Might And Magic III Complete Edition (Game4U)
Heroes Of Might And Magic II Gold Edition (Doupe)
kdyz uz se tu zacal probirat ten metalek, tak vsem doporucuju skupinu TÝR jedna se o progresivni folk metal z Faerskych ostrovu. fakt super, zpivaji anglicky a v jejich jazyku (fakt nevim co to je nejaka severstina - mozna danstina) kdyby si to nekdo hledal jako ukazkovou skladbu doporucuju REGIN SMIĐUR z alba ERIC THE RED (vydano v breznu 2006)
// na ukazku jsou 3 skladby zde
// na ukazku jsou 3 skladby zde
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Kat wrote:To Glorin: Nepřidáš si teď jako debil ty?
Abys odsuzoval ty lidi, co poslouchají metal nebo punk.
Teď jsi mě vážně dostal,proto už tě na svém ICQ nechci vidět....
Já nevím kdo mi na ICQ psal že hip hopeři jsou píp a píp a pak další píp a takhlen by tam těch píp bylo hodně a kdo je členem na anti-hh.websnadno.cz
Glorin wrote:Kat wrote:To Glorin: Nepřidáš si teď jako debil ty?
Abys odsuzoval ty lidi, co poslouchají metal nebo punk.
Teď jsi mě vážně dostal,proto už tě na svém ICQ nechci vidět....
Já nevím kdo mi na ICQ psal že hip hopeři jsou píp a píp a pak další píp a takhlen by tam těch píp bylo hodně a kdo je členem na anti-hh.websnadno.czcelkem ses setřel
Jenomže mezi hip hopem a metal je rozdíl,chápeš to?