1 kampan 5 misia HAVEN
1 kampan 5 misia HAVEN
Prečo mi stale napíše že Defeated ked sa zacne novy tyzden

Re: 1 kampan 5 misia HAVEN
Viko wrote:Prečo mi stale napíše že Defeated ked sa zacne novy tyzden![]()
nemáš tam splnit nějaký úkol do začátku druhého týdne (např.) - koukni se do objectives
"Пошел ты!"
-
LordThonar
-
Frost-Dragon
a kde je to vezeni??
A kde je to vezeni??
to je sice mozny ale ja jsem to delal podle me liptakhle:nechal jsem isaelu aby zoumala mapu s armadou (kazde 3 tydne jsem si prisel pro pul army)a sbiral jednotky jak tam v levo uprostred musle s kolem jet a 2 v levo na hore.No ale jinak jsem dostal isabelu 17lvl zalezi jak jsem vam chce prisel do hradu naucil jsem se kouzla(potrebujete 4lvl kouzel je tam okamzite cestovani) a sel jsem inferno(musel si dVAT POZOR ABY NA NEVYSEL nekdo z viru(z toho viru chodi jine peklo to na mepe neni)) asel jsem ho zabit bacha ne branu neutocit na mape dat okam.cest. a jit na hrad a dobit potom uz jenom najit obelisky vykopat gral postavit ho ve meste lidi (haven) a jit s obema hrdinama(godrick a isabel kty brane jak tam jsou legie a jit na jih tam je 2 brana a jit do lesika a hned potom co godrik zmizi zdrhat do hradu obevi se tam nicolas a bude bojovat zemre a konec mise..doufam za se to bude hodit psal jsem 10 minutPetren wrote:kucami wrote:Isabelu dám do hradu a s tím frajerem si stoupnu před bránu, naberu armádu (v rámci možností) a pak tam už naběhne a pokaždý mě vykostí ???
Nech celou armádu v hradu s jedním hrdinou(tím lepším) a s tím druhým odjeť pryč. Když se budeš bránit v hradu, tak to jde vyhrát.
semi wrote:to je sice mozny ale ja jsem to delal podle me liptakhle:nechal jsem isaelu aby zoumala mapu s armadou (kazde 3 tydne jsem si prisel pro pul army)a sbiral jednotky jak tam v levo uprostred musle s kolem jet a 2 v levo na hore.No ale jinak jsem dostal isabelu 17lvl zalezi jak jsem vam chce prisel do hradu naucil jsem se kouzla(potrebujete 4lvl kouzel je tam okamzite cestovani) a sel jsem inferno(musel si dVAT POZOR ABY NA NEVYSEL nekdo z viru(z toho viru chodi jine peklo to na mepe neni)) asel jsem ho zabit bacha ne branu neutocit na mape dat okam.cest. a jit na hrad a dobit potom uz jenom najit obelisky vykopat gral postavit ho ve meste lidi (haven) a jit s obema hrdinama(godrick a isabel kty brane jak tam jsou legie a jit na jih tam je 2 brana a jit do lesika a hned potom co godrik zmizi zdrhat do hradu obevi se tam nicolas a bude bojovat zemre a konec mise..doufam za se to bude hodit psal jsem 10 minutPetren wrote:kucami wrote:Isabelu dám do hradu a s tím frajerem si stoupnu před bránu, naberu armádu (v rámci možností) a pak tam už naběhne a pokaždý mě vykostí ???
Nech celou armádu v hradu s jedním hrdinou(tím lepším) a s tím druhým odjeť pryč. Když se budeš bránit v hradu, tak to jde vyhrát.
Já myslel, že tak jde vyhrát ta bitva proti Agraelovi, ale jinak souhlasím až na pár nepodstatných drobností.
Potřebuju helpnout!!!
Moc tomu vzkazu ve fóru nerozumím
Vykopal jsem slzu a dal jí do města. Mámdocela silnou army s Godrikem dobiju bránu. Naopak slabší army mám ve městě a tam mě zmasí silnej pán démonů.
Zkusil jsem to, že jsem vzal slabší army na bránu (stačí to myslím v poho), ale po cestě na mě vyběhne zase "von" a sestřelí mě
Nevím jak dál.
Potřebuju tu misi dohrát. Prosím !!!
Vykopal jsem slzu a dal jí do města. Mámdocela silnou army s Godrikem dobiju bránu. Naopak slabší army mám ve městě a tam mě zmasí silnej pán démonů.
Zkusil jsem to, že jsem vzal slabší army na bránu (stačí to myslím v poho), ale po cestě na mě vyběhne zase "von" a sestřelí mě
Nevím jak dál.
kucami wrote:Potřebuju helpnout!!!
Nevím jak dál.
Skus si to spravně načasovat. Ten demon pujde na hrad, tak počkej až zautočí, zničíš ho a můžeš jet k tý bráně.