Nevyřešitelný problém!
Nevyřešitelný problém!
Zdravím.Jedná se o tohle.Mám českou verzi Heroes V Sběratelskou edici ne originalní.V kampani za hraničáře v poslední misi musím zabít Nikolaje.Jenže asi tak po 2 měsících,kdy chci dát opět konec dne se stane to,že lišta co ukazuje průběh tahu počítače se mi zastaví a nejede dál,ale hra běží dál...Mám verzi 1.2.Moje sestava je AMD 64 3000+,1GB ram,GeForce 6600GT,mám nejnovější drivery nainstalované.Už jsem se ptal všude,ale nikdo mi ještě nepomohl,tak se obracím na Vás!!
Re: Nevyřešitelný problém!
Thaek wrote:Zdravím.Jedná se o tohle.Mám českou verzi Heroes V Sběratelskou edici ne originalní.V kampani za hraničáře v poslední misi musím zabít Nikolaje.Jenže asi tak po 2 měsících,kdy chci dát opět konec dne se stane to,že lišta co ukazuje průběh tahu počítače se mi zastaví a nejede dál,ale hra běží dál...Mám verzi 1.2.Moje sestava je AMD 64 3000+,1GB ram,GeForce 6600GT,mám nejnovější drivery nainstalované.Už jsem se ptal všude,ale nikdo mi ještě nepomohl,tak se obracím na Vás!!
Proč zakládáš 2 topici?
Nevím jestli to je tenhle případ, ale v jedný misi(nevím jestli zrovna týhle) se mi stávalo něco podobnýho. Dal sem konec dne, lišta tahu soupeře se v nějáký části zasekla a nešla dál. Přitom sem mohl normálně jezdit kurzorem po mapě, zobrazovalo se mi info o stavbách hrdinech atd. Vyřešil jsem to tak, že jsem hru nechal běžet a třeba po 5 minutách se konečně dokončil tah soupeře a já mohl pokračovat. Za tu misi se mi to opakovalo asi 5krát. Pak už se to neopakovalo. Sestavu mám prakticky totožnou jako ty, akorát mám jinou srovnatelnou grafku(ATI Radeon X700). Takže to skus nechat chvíli běžet a uvidíš.
Bohuzel
Tj ja jsem to nechal az 30 minut a nepomohlo to
(