2kampan za kultisty,2 mise

Vše ohledně hradu Peklo
Neiffin

Post by Neiffin »

semi wrote:kdyz jsem prednim 2 kola a to druhy vim ze na nej dojde zautocit azylskyho hrdinu a dat dalsi kolo jo

Ta mise chce mít vymykanou logistiku (hodí se i v dalších), z cesty nikde moc nevybočovat, bít se s každým a nabírat pekelníky. Když jsem dojel k azylantovi a dobil ho, Veyer (se slaboučkou armádou) byl v polovině cesty, automaticky se teleportoval ke mě, zaútočil, scípnul a byl konec mise.
semi

Post by semi »

ja to tak udelal a zase se mi stalo ze vyhral a objevila sem se zase na mepe a delal jsi neco zvlastniho po ceste nejaky kouzlo,na jake urovni jsi byl kdyz jsi zacinal a co sis vzal zkus to hrat jeste jednou a napis mi prosim :?: :!: :?:
Neiffin

Post by Neiffin »

semi wrote:ja to tak udelal a zase se mi stalo ze vyhral a objevila sem se zase na mepe a delal jsi neco zvlastniho po ceste nejaky kouzlo,na jake urovni jsi byl kdyz jsi zacinal a co sis vzal zkus to hrat jeste jednou a napis mi prosim :?: :!: :?:

Na začátku jsem byl s Agraelem na 10.úrovni (útok 5, obrana 0, atd.) a vzal jsem si přízračné síly. Nikdy jsem se nevracel, jen když to bylo hodně blízko. Vyhýbal jsem se střeleckým jednotkám (těm silnějším), bral co šlo a pelášil za azylantem. Po cestě jsem si vylepšoval speciální dovednosti a u pokladnic jsem bral zkušenosti. Mise dokončená za půl hoďky, Veyer zase nestíhal, i když se snažil. :D
semi

Post by semi »

a nemohl bysto vyhrat jseste jednouric na jake jsi byl urovni kam jsi sel moc diky za odpoved
semi

Post by semi »

jak se veyvr dokaze teleportovat?je jsem vdycky prednim a on si zajde do ty veze a ubgradne si jednotky to je potom vecko na houby.Azastavoval jsi na tech pekelnych vybirackach sukuby,pekelni pania dabli jsis vyvbiral
Neiffin

Post by Neiffin »

semi wrote:jak se veyvr dokaze teleportovat?je jsem vdycky prednim a on si zajde do ty veze a ubgradne si jednotky to je potom vecko na houby.Azastavoval jsi na tech pekelnych vybirackach sukuby,pekelni pania dabli jsis vyvbiral

Když porazím azylanta, tak se Veyer ke mě automaticky teleportuje. U mě si jednotky Veyer taky jede upgradnout, kolo před tím, než dojedu k azylantovi. I tak mu to je na houby :D . Jo, v pekelných budkách jsem se zastavoval, max. jsem počkal jedno kolo, do začátku nového týdne, víc času jsem neztrácel a ke konci jsem si šel jednotky upgradnout. Po cestě jsem bral i artefakty :D . Momentálně předělávám komp, takže znovu tu misi teď hrát nemůžu.
semi

Post by semi »

uplne vsechny jsi bral treba ten jak jsou tam ty lichove
Neiffin

Post by Neiffin »

semi wrote:uplne vsechny jsi bral treba ten jak jsou tam ty lichove

Lichy nebrat, zbytečná ztráta jednotek. Jak už jsem psal výš, na silné střelecké jednotky nejít. Místo toho jsem vždycky kosil všechny pěší jednotky, jsou dobré na získávání zkušeností - než k tobě dojdou, tak je po nich.
semi

Post by semi »

anemohl bys mi poslat save od konce druhe mise nebo od zacatku treti na TSeemann@seznam.cz
Neiffin

Post by Neiffin »

semi wrote:anemohl bys mi poslat save od konce druhe mise nebo od zacatku treti na TSeemann@seznam.cz

Rád bych ti poslal save, ale jak jsem předělával komp, tak jsem vymazal svoje profily. Když už jsi ale projel mise azylu, tak už jsi zkušený hráč a tuhletu misi musíš dát. Veyer taky není geniální. Když ale počkáš, od včera jedu kampaně od začátku, 3 mise z azylu už mám, tak za chvíli budu ve dvojce za peklo a jak ji dojedu, tak ti pošlu save, pokud tu misi nedojedeš dřív než já.
Incomer

Post by Incomer »

Stejne jedine co musite udelat je zabit azylanta driv nez Veyer a konec mise at uz demona rubnete nebo ne :roll:
Neiffin

Post by Neiffin »

Incomer wrote:Stejne jedine co musite udelat je zabit azylanta driv nez Veyer a konec mise at uz demona rubnete nebo ne :roll:

Hm, to je možné, ale ja hry nehraju, abych s kýmkoliv prohrával 8) . Jinak nic ve zlém i to se může stát...
Post Reply