Zaity wrote:jaké Hadanky? se tě jenom ptam jestli tě fakt Hereoes 5 nebaví nebo to říkaš jen tak
S klaymanem a s Katem není radno rozmlouvat o H5, oni je nesnáší (ačkoliv do sekce o H5 stejně přispívaj nejvíc)
Zaity wrote:jaké Hadanky? se tě jenom ptam jestli tě fakt Hereoes 5 nebaví nebo to říkaš jen tak
klaymen wrote:jakub.karasek: ja sa pisem klaymen. diky za pochopenie
klaymen wrote:Zaity wrote:jaké Hadanky? se tě jenom ptam jestli tě fakt Hereoes 5 nebaví nebo to říkaš jen tak
pokial si na to este neprisiel tak sa chod hanbit do kuta
jakub.karasek: ja sa pisem klaymen. diky za pochopenie
btw: keby tie temy boli rozmiestnene logicky tak by som do casti o h5 nepisal takmer nic
Zaity wrote:stebou se fakt neda normalně bavit ty pořad každeho jenom urážíš nebo něco kritizuješ asi jsi měl špatně dětství nebo maš
bud dobrý protože dobro vždy z vítězí i když v poslední době dostavá pořadně
Zaity wrote:stebou se fakt neda normalně bavit ty pořad každeho jenom urážíš nebo něco kritizuješ asi jsi měl špatně dětství nebo maš
jakub.karasek wrote:On je chorobně zaujatej do H4 a nedokáže pochopit, že spousta lidí si myslí, že H4 je shit (včetně mě). Ale potřeboval by si uvědomit, že i když tady budu číst jeho řádky, tak si H4 nenainstaluju ani kdyby na mě šel implozí
jakub.karasek wrote:Zaity wrote:stebou se fakt neda normalně bavit ty pořad každeho jenom urážíš nebo něco kritizuješ asi jsi měl špatně dětství nebo maš
On je chorobně zaujatej do H4 a nedokáže pochopit, že spousta lidí si myslí, že H4 je shit (včetně mě). Ale potřeboval by si uvědomit, že i když tady budu číst jeho řádky, tak si H4 nenainstaluju ani kdyby na mě šel implozí
klaymen wrote:btw: keby tie temy boli rozmiestnene logicky tak by som do casti o h5 nepisal takmer nic