Mike wrote:Já umim základy C++, robil sem v tom i nějaký programy ! Ale nevim kde se naučit něco nového ! ( ve druháku pudu na volitelnej předmět programování ,tak by mě to mělo trochu upgreydnout ( )
kde? mas 2 moznosti: knihy (ale su dost drahe) a PRAX
Vo februári (únor) som oslávil.....10 rokov hrania Heroes 2
Kto chváli Heroes 5, nemá žiadnu úctu k práci NWC.
ja myslim ze nival ma uz datadisk davno udelany jen ceka az se H5 proda co nejvic a pak mozna vyda ten svuj datadisk proto rikam ze ten drak tam proste bude tecka .
vitkov wrote:ja myslim ze nival ma uz datadisk davno udelany jen ceka az se H5 proda co nejvic a pak mozna vyda ten svuj datadisk proto rikam ze ten drak tam proste bude tecka .
Tak to je podle mě blbost, ještě to určitě nemají ani z poloviny hotové, jinak by bylo další info, videa,screeny, atd....
vitkov wrote:ja myslim ze nival ma uz datadisk davno udelany jen ceka az se H5 proda co nejvic a pak mozna vyda ten svuj datadisk proto rikam ze ten drak tam proste bude tecka .
Tak to je podle mě blbost, ještě to určitě nemají ani z poloviny hotové, jinak by bylo další info, videa,screeny, atd....
vubec protoze kdyby nebyl hotovej tak proc davaji na techto strankach je jich cenu a od kamarada ho budu mit stahnutej za 2 tydny pri nejhorsim takze uz musi byt proste venku :twisted: :!: :P
Já bych řek že je napůl hotovej. Hraj jako taková je už hotová, ale bugy a další věci jako chyby ve hře tam ještě nejsou dodaný, ale Nival na tom určitě maká, aby se předved co dokáže !
Mike wrote:Já bych řek že je napůl hotovej. Hraj jako taková je už hotová, ale bugy a další věci jako chyby ve hře tam ještě nejsou dodaný, ale Nival na tom určitě maká, aby se předved co dokáže !
Chce ukázat, kolik se dá udělat chyb a bugů za pouhých 559Kč.
Mike wrote:Já bych řek že je napůl hotovej. Hraj jako taková je už hotová, ale bugy a další věci jako chyby ve hře tam ještě nejsou dodaný, ale Nival na tom určitě maká, aby se předved co dokáže !
Chce ukázat, kolik se dá udělat chyb a bugů za pouhých 559Kč.
to nemusi, my to vieme az moc dobre...ale mozno nas (ne)prijemne prekvapi
Vo februári (únor) som oslávil.....10 rokov hrania Heroes 2
Kto chváli Heroes 5, nemá žiadnu úctu k práci NWC.
Začíná se zdát nějaký úchylný jak furt Nivala pomlouváme .... vždyť udělal taky dobrý věci, třeba ...... ehm ...... no spoustu věcí ...... dobrejch ....... víto c myslim ? ..... no, je jich tolik že je sem radši ani všechny nebudu psát ..
Mike wrote:Začíná se zdát nějaký úchylný jak furt Nivala pomlouváme .... vždyť udělal taky dobrý věci, třeba ...... ehm ...... no spoustu věcí ...... dobrejch ....... víto c myslim ? ..... no, je jich tolik že je sem radši ani všechny nebudu psát ..