TURNAJ - debata
Jo a ještě pro zprůhlednění našeho systému: bude se hrát švýcarským systémem na 7 kol, každý kolo jiná mapa, hicks udělá 4 mapy, já taky 4 a tornado 3. Každej z nás tří si zahraje 7 map od těch druhejch, a ostatní hráči neznaj žádný mapy, takže tam se to nemusí řešit. Klidně sem pište dotazy kdo to nechápete a zajmá vás to. Tomis
vzkaz pro maroos, meho soupere na Heroes 3 aby se mi nak ozval na icq (347042584) nebo mail filip.cb@seznam.cz
Pro chytraka, co jsem mu smazal prispevek:
Ja celou dobu pouze poukazoval na to, ze je to nepruhledne, vyjadril jsem sve pochybnosti, tot vse. Tuto nepruhlednost jsem oznamil, nacez byl muj prispevek smazan (byl to celkem dlouhej prispevek). To cloveka trochu rozzlobi. Dale mi tu bylo receno, ze to je pruhlednej system... Tak jsem nesouhlasil, tohle je debata.
Ted k duvodum, proc se neucastnim:
1) Škola
2) Trenink 5x tydne
3) Kamaradi
4) webovka Nadace a rise
5) Uz jen ten pocit, ze to je nepruhledne...
Dale bych chtel upozornit vsechny neregistrovane uzivatele, ze jestli budou psat nevhodne prispevky, nedostanou varovani, ale IP Ban.
Ja celou dobu pouze poukazoval na to, ze je to nepruhledne, vyjadril jsem sve pochybnosti, tot vse. Tuto nepruhlednost jsem oznamil, nacez byl muj prispevek smazan (byl to celkem dlouhej prispevek). To cloveka trochu rozzlobi. Dale mi tu bylo receno, ze to je pruhlednej system... Tak jsem nesouhlasil, tohle je debata.
Ted k duvodum, proc se neucastnim:
1) Škola
2) Trenink 5x tydne
3) Kamaradi
4) webovka Nadace a rise
5) Uz jen ten pocit, ze to je nepruhledne...
Dale bych chtel upozornit vsechny neregistrovane uzivatele, ze jestli budou psat nevhodne prispevky, nedostanou varovani, ale IP Ban.
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Gregy prosim nemaz jim prispevky je to skoda ne? to pak tady ani nemusime komunikovat, ten clovek rekl stejnej nazor jako jsi rekl tenkrat ty, a ja jsem se ti za smazani prispevku omluvil (nehlede na to ze kdybych umel prehodit prispevky do jineho topicu, tak jsem ti to tenkrat nesmazal ale prehodil z prihlasek sem do debaty) to uz je jedno.
Nechej jim tu prispevky pls, a v klidku jim odpovidej, diky
PS: s pruhlednosti nesouhlasim ale to at si to tu lidicky prectou a reknou sve nazory, kazdemu to rad objasnim, pa.
Nechej jim tu prispevky pls, a v klidku jim odpovidej, diky
PS: s pruhlednosti nesouhlasim ale to at si to tu lidicky prectou a reknou sve nazory, kazdemu to rad objasnim, pa.
Promiň, ale vulgární příspěvky uživatelů, kteří nejsou registrováni, budu mazat. Normálně bych jim napsal SZ a upravil jejich zprávu, to ale udělat nemůžu.
Ano, je to diskuse a musím zdůraznit, že diskuse pro všechny. Chtěl bych ještě reagovat na to, jak se řeklo, nikdo si nestěžuje, chceme si stejně jen zahrát... Tak na to chceme si jen zahrát nemusíte dělat turnaj, ne? Prostě se domluvte a hrajte.
Navíc, tohle je debata, tak proč si nepovídat, když je tu stejně mrtvo.
K průhlednosti: Dokáže někdo z vás zaručit, že je to průhledné? Slib je možná hezký, ale komu se dá věřit?
EDIT: Příspěvek můžeš přehodit tak, že ho označíš a pak ho přesuneš jako citaci. Jelikož tady nikdo (teda aspoň ne já) nejezdí na počet příspěvků, tak by mi to nevadilo.
Ano, je to diskuse a musím zdůraznit, že diskuse pro všechny. Chtěl bych ještě reagovat na to, jak se řeklo, nikdo si nestěžuje, chceme si stejně jen zahrát... Tak na to chceme si jen zahrát nemusíte dělat turnaj, ne? Prostě se domluvte a hrajte.
Navíc, tohle je debata, tak proč si nepovídat, když je tu stejně mrtvo.
K průhlednosti: Dokáže někdo z vás zaručit, že je to průhledné? Slib je možná hezký, ale komu se dá věřit?
EDIT: Příspěvek můžeš přehodit tak, že ho označíš a pak ho přesuneš jako citaci. Jelikož tady nikdo (teda aspoň ne já) nejezdí na počet příspěvků, tak by mi to nevadilo.
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
...
...
No kalim na ty kecy, na to fakt nemam nervy a cas.
Jen tu chci podotknout ze zatim se odehralo jen asi 3 matche a ostatni to maji asi v p.... Takže všechny žádám ať se začnou snažit, jinač budu asi diskvalifikovat a trochu se to tu promázne!!
Upozornuji timto hrace : Harrise,Arkina,BPmopq,Maroos,Poloshock a Rigo

Jen tu chci podotknout ze zatim se odehralo jen asi 3 matche a ostatni to maji asi v p.... Takže všechny žádám ať se začnou snažit, jinač budu asi diskvalifikovat a trochu se to tu promázne!!
Upozornuji timto hrace : Harrise,Arkina,BPmopq,Maroos,Poloshock a Rigo
Last edited by HICKSCZ on Fri Nov 03, 2006 12:11 am, edited 1 time in total.
HICKSCZ wrote:No kalim na ty kecy, na to fakt nemam nervy a cas.
Jen tu chci podotknout ze zatim se odehralo jen asi 3 matche a ostatni to maji asi v p.... Takže všechny žádám ať se začnou snažit, jinač budu asi diskvalifikovat a trochu se to tu promázne!!![]()
Upozornuji timto hrace : Harrise,Arkina,BPmopq,Maroos,Poloshock a Rigo![]()
![]()
ja sa nesnazim no dovol ani neviem kolko krat som sa snazil spojit so spoluhracom a mimochodomVSETCI okrem afra su zeleny tak asi nebude chyba vo mne
I LIVE FOR PEACE!!!
I LIVE FOR WAR!!!
I LIVE FOR BETTER WORLD!!!
I LIVE FOR EVERYTHING!!!
LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
I LIVE FOR WAR!!!
I LIVE FOR BETTER WORLD!!!
I LIVE FOR EVERYTHING!!!
LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL