Tak kdopak by si dal multiplayer 1vs1 nebo 2vs2 nebo 2vs3?

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 3
xghost

Post by xghost »

nekdy bych si zahral. ale bouzel mam jen starou trojku... dyztak az budu na koleji, kde si complety dyztak sezenu
Tornado.ETA

...

Post by Tornado.ETA »

HICKSCZ: příjmám vyzvu!!!! Dáme 2vs2 , mapa random L.
Jinač budeme hrát přes ip!! - přes Hamachi je to fakt o ničem a je to hlavně pomalý-mám s tím hodně zkušeností, na TS si klidně budte vy dva v teamu a ikdyby náhodou jste si chtěli s námi přeci jen povídat, tak chat ve hře je taky dobrá věc - my potřebujeme klid :lol:
Mám už tě na icw,až tam budeš domluvíme se :mrgreen:
HICKSCZ

Post by HICKSCZ »

Takze ahoj lidicky, musim rict ze Tornado neni spatnej hrac a docela casto spolu parime, dale se mi ozval typek s nickem Tomis a ten herouse ovlada (musim se sklopenou hlavou rici) ze fakt velmi dobre, dal mi na prdel.
Parime v tlupe asi 6 lidi, a davame ruzne teamy atd. kazdopadne kdo by se chtel pridat do pareni H3 complete muze se ozvat, moje ICQ 193038945

Jinac premyslim o tom ze udelame nejaky turnajek asi 1 vs 1 nebo i 2 vs 2
to se uvidi no, je nas zatim asi 6 az 8, pruser je v case, jelikoz sejit se ja pro nektere problemek no.

PS: ozvete se mi pls nekdo kdo trojky opravdu ovlada a ne ze mi napise zas nejakej 15tiletej moula kteryho sem rozdrtil do 40 minut :lol: :lol:
Jak rikam Tornado a typek Tomis jsou velice schopni a ma opravdu cenu s nimi parit 8)
Gorby

Post by Gorby »

Rad si zahraju 2v2 Ja s kacou proti vam pak uvidime kdo to tu ovlada :twisted:
HICKSCZ

Post by HICKSCZ »

no dame kdykoli ,ale ted o vikendu tu nejsem, takze v nedeli nebo po nedeli muzem dat poradnou bitku :wink: 8)
Skyter

Post by Skyter »

HICKSCZ wrote:koukam ze se tu vsichni bojí, asi dám na vítěze cenu :D
Skoda, no, už jsem rozsekal opravdu vsechny a neznam v trojkach soupere :D

Tak to si asi ještě nehrál semnou........!!!
Skyter

hmm....!!

Post by Skyter »

Když už tayd všuchni navrhávéte nějaký bitky....co kdyby mi někdo řek jak si mám tayk nějakou bitku po netu zahrát....docela bych to tayk zkusil....
Arkyn

Post by Arkyn »

teda tady same nabidky, kdyz jsme u toho,tak ja se klidne taky hlasim a partaka mam taky, myslim ze vsici budete mrkat na drat :twisted:
Tomis

Post by Tomis »

lidi řeknu vám že tady to vypadá jako závěrečná exhibice na mistrovství světa ve vytahování. :lol: Od čeho tady máme turnaj ne? :wink:
Skyter

...

Post by Skyter »

Nezahrál by někdo nějakou Games....1vs.1...??...jestli jo tak napište na icq....!!!... :!: :!:
Skyter

Re: ...ggg

Post by Skyter »

jo moje icq je...407-768-881......!!
407-768-881...to je moje icq..dyžtak napište..a dáma Homam nebo Ureala.ale 2002 po Hemachi.....!!
Skyter

..

Post by Skyter »

Tak cooo...?..Nezahrál by někdo..?..nejrači 1ve.1...!!
407-768-881...to je moje icq..dyžtak napište..a dáma Homam nebo Ureala.ale 2002 po Hemachi.....!!
Tomis

Re: ..

Post by Tomis »

Skyter wrote:Tak cooo...?..Nezahrál by někdo..?..nejrači 1ve.1...!!

Říká se "pes který štěká nekouše". Z tvýho vyjadřování dostávam pocit že hrát s tebou by byla ztráta času :P
Jinak nic ve zlým, třeba se pletu, ale mám pár zkušeností s puberťákama, obvyklej scénář vypadá takhle: Chlapík je velkej drsňák a podle toho co říká asi mistr světa v H3, tak si zahrajem, po hodině hraní zaútočim, zjistim že on má jenom důl na kameny a dřevo a směšnou armádičku. Načež mě chlapík prokleje a bez omluvy se odpojí... Na to už nejsem zvědavej, stalo se mi to takhle asi se třema různýma puberťákama :evil:
Skyter

Re: ..

Post by Skyter »

Tomis wrote:
Skyter wrote:Tak cooo...?..Nezahrál by někdo..?..nejrači 1ve.1...!!

Říká se "pes který štěká nekouše". Z tvýho vyjadřování dostávam pocit že hrát s tebou by byla ztráta času :P
Jinak nic ve zlým, třeba se pletu, ale mám pár zkušeností s puberťákama, obvyklej scénář vypadá takhle: Chlapík je velkej drsňák a podle toho co říká asi mistr světa v H3, tak si zahrajem, po hodině hraní zaútočim, zjistim že on má jenom důl na kameny a dřevo a směšnou armádičku. Načež mě chlapík prokleje a bez omluvy se odpojí... Na to už nejsem zvědavej, stalo se mi to takhle asi se třema různýma puberťákama :evil:
...Tak jo..já to beru..dáme...!!..Sice neřikám že tě musim porazti..ale tase to tak lehký nebude..!! 8)
Skyter

...

Post by Skyter »

Já taky počím s tim že tě neporazim....!!No uvidíme :)
Post Reply