TURNAJ - debata

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 3
Uran

Post by Uran »

HICKSCZ wrote:
Uran wrote:Jo a ted něco k tomu omezováni:
Všichni jsme jen lidi aj tvurcí H3 a ti udělali ve hře par chyb to je jasne nikdo nejsme bezchyby, a my se je ted snažíme najít a upravit pravidla tak aby tam ty chyby nebyly.
A podle mě je chyba např. arefakt "andělska aliance" protože o čem ta hra pak je jen o tom kdo ho najde dřív, to si rovnou mužem udělat mapu a dat tam nějakou věc, a do podmínek vítěztvi dat, že kdo ji najde dřive vyhral. To je skoro to same

kazdy mel na svem uzemi draci utopii............. to co v ni najde je uz nahoda jak svin, jelikoz se to neda ovlivnit co v ni muze byt! ale dle tveho nazoru vidim ze bys byl spokojen s nahrdelnikem hbitosti,kouli many a stitem trpaslicich lordu, takze totalne omezena hra. Pak to pro me nejsou herouse tak jak je znam :evil:

Kazdopadne vidim ze si na to stezujete vsichni tak od ted uz tam neuvidite draci utopii a artefakty 4teho stupne taky vyrusim :evil: :!:

Jsem zvedavy na co si budete stezovat priste, ze vam nepritel vyvolal elementaly pri bitve??? nebo ze on ma mestskou branu a ja ji nemam??
To abych zrusil kouzla 4 a 5ho stupne ne :?: :!: :?: :!: :evil:

OMFG Uz me to zacina srát :evil: :evil:

Děti :twisted: :evil:

Proč se tak vztekaš hned, tak bud mám pravdu a je to tak nebo mi napiš včem se pletu. Ja si myslím že nemusíš rušit všechny artefakty 4teho stupně jen tam dej ty slabší ale co je moc to je fakt moc my jsme nikdy nehravali na mapě s takovýma mega artefaktama(např. ta andělská aliance ja je ani pořadně neznal) ta hra strací pak smysl a jde jen o to kdo ten art získa. A jestli to tak není tak mi napiš včem se pletu.
Tomis

Post by Tomis »

Uran wrote:Proč se tak vztekaš hned, tak bud mám pravdu a je to tak nebo mi napiš včem se pletu. Ja si myslím že nemusíš rušit všechny artefakty 4teho stupně jen tam dej ty slabší ale co je moc to je fakt moc my jsme nikdy nehravali na mapě s takovýma mega artefaktama(např. ta andělská aliance ja je ani pořadně neznal) ta hra strací pak smysl a jde jen o to kdo ten art získa. A jestli to tak není tak mi napiš včem se pletu.

Jenže ty mapy sou dělaný férově a nikdo nemá andělskou alianci před hradem. Já hraju Heroes 3 od doby co vyšly a ještě nikdy kromě kampaně jsem andělskou alianci nezískal. Jestli se vyskytla ve vaší hře tak to musela bejt náhoda jak bejk která se stane jednou za život. Vzácný artefakty neni třeba zakazovat...jsou prostě vzácný-je obtížný je získat, to samý platí i o silných kouzlech. A komu se to nelíbí ať se naučí hrát H3 i s nima :wink: Pochopte lidi že ta hra neni jen o tom kdo před hlavní bitvou nakoupí víc bojovníků!
A jak řek předtim Afroman-žádná taktika neni dokonalá, nic neni absolutní, na všechno se dá vyzrát, a tim myslim FAKT NA VŠECHNO.
Takže já jsem zásadně proti jakýmukoli omezování hry, uznávám že je to trochu o náhodě, ale ta hra je v zásadě férová i s artefaktama a kouzlama.
Last edited by Tomis on Fri Nov 17, 2006 10:19 am, edited 1 time in total.
Arkyn

Post by Arkyn »

souhlasim s tomisem...nahoda k teto hre proste patri a pokud nekdo chce hrat bez nahody, tak at jde hrat sachy :D jak rekl jeden muj kamos (mimochodem vybornej hrac)
bpmpog

Post by bpmpog »

HICKSCZ wrote:
Uran wrote:Jo a ted něco k tomu omezováni:
Všichni jsme jen lidi aj tvurcí H3 a ti udělali ve hře par chyb to je jasne nikdo nejsme bezchyby, a my se je ted snažíme najít a upravit pravidla tak aby tam ty chyby nebyly.
A podle mě je chyba např. arefakt "andělska aliance" protože o čem ta hra pak je jen o tom kdo ho najde dřív, to si rovnou mužem udělat mapu a dat tam nějakou věc, a do podmínek vítěztvi dat, že kdo ji najde dřive vyhral. To je skoro to same

kazdy mel na svem uzemi draci utopii............. to co v ni najde je uz nahoda jak svin, jelikoz se to neda ovlivnit co v ni muze byt! ale dle tveho nazoru vidim ze bys byl spokojen s nahrdelnikem hbitosti,kouli many a stitem trpaslicich lordu, takze totalne omezena hra. Pak to pro me nejsou herouse tak jak je znam :evil:

Kazdopadne vidim ze si na to stezujete vsichni tak od ted uz tam neuvidite draci utopii a artefakty 4teho stupne taky vyrusim :evil: :!:

Jsem zvedavy na co si budete stezovat priste, ze vam nepritel vyvolal elementaly pri bitve??? nebo ze on ma mestskou branu a ja ji nemam??
To abych zrusil kouzla 4 a 5ho stupne ne :?: :!: :?: :!: :evil:

OMFG Uz me to zacina srát :evil: :evil:

Děti :twisted: :evil:

nerus nic hra je hra to akoze by si zrusil celu hru???keby niekomu nevyhovovala akoze nik nechce hrat heroesa3 jed tam bude obmedzeny mozno aj pocet hrdinov :?
I LIVE FOR PEACE!!!
I LIVE FOR WAR!!!
I LIVE FOR BETTER WORLD!!!
I LIVE FOR EVERYTHING!!!
LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Gorby

Post by Gorby »

No nahoda se stala aj u mne akorat ze ktomu mnel este armagedon blade+ta andelska aliance..
HICKSCZ

Post by HICKSCZ »

Gorby wrote:No nahoda se stala aj u mne akorat ze ktomu mnel este armagedon blade+ta andelska aliance..

Ahoj Gorby, prave ze jsi byl jediny kdo na to dojel v turnaji vis, jde jen o to ze ja osobne jsem v zivote v draci utopii nedostal andelskou alianci a mec zkazy najednou :shock: :shock: :shock:
Bylo to ujete stesti to nepopiram, ja jsem treba dojel na tak obycejny kouzlo jako je chuze po vode :evil: :cry: :cry: Vid Bilá smrti :?
Guest

Post by Guest »

HICKSCZ wrote:
Gorby wrote:No nahoda se stala aj u mne akorat ze ktomu mnel este armagedon blade+ta andelska aliance..

Ahoj Gorby, prave ze jsi byl jediny kdo na to dojel v turnaji vis, jde jen o to ze ja osobne jsem v zivote v draci utopii nedostal andelskou alianci a mec zkazy najednou :shock: :shock: :shock:
Bylo to ujete stesti to nepopiram, ja jsem treba dojel na tak obycejny kouzlo jako je chuze po vode :evil: :cry: :cry: Vid Bilá smrti :?

De o to že krom kampaní sem snad vnormálních mapách měl snad jen jednou Meč zkází... výš jaký to byl čok když sem je oba viděl na tom monitoru.... byla to prostě haliz.. a jestli ches Gorby.. můžem ten boj opakovat a já nebudu používat nic z utopie.. ale stejně sem měl převahu.. tos uznal sám... třeba jen tou knihou magie vzduchu kterou sem sebral nat "Tvé" straně portálu
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Omlouvám se .. ten poslední přízpěvek byl ode mě... sme se zapoměl přihlásit :)
Paolos

Post by Paolos »

Ježíš,nic neruš,nech utopie utopiemi,je to věcí každého,kdo do ní vleze dříve a co tam dostane,takhle to fakt přestane být HEROES 3 a bude z toho šachová partie,ty artefakty prostě do hry patří a šmytec
Uran

Post by Uran »

Arkyn wrote:souhlasim s tomisem...nahoda k teto hre proste patri a pokud nekdo chce hrat bez nahody, tak at jde hrat sachy :D jak rekl jeden muj kamos (mimochodem vybornej hrac)

Jestli chcete náhodu tak si zahrajte kostky online. Ja neříkal že tam tu nahodu nechci ale co je moc je fakt moc!!!!!!!!! Šachy hraju, ale to je zase moc psycho, ale blbečci jako vy podřebujou jen nahodu a nechcou uvažovat vůbec, jak řikam zahrajte si kostky nebo ruletu nebo podobnou pí...nu založenou na nahodě :twisted:
PS: dneska už jsem fakt nasrany tak koho jsem urazil tomu dobře tak nemá byt kkt!!!!!!!
Bery

Post by Bery »

Uran wrote:
Arkyn wrote:souhlasim s tomisem...nahoda k teto hre proste patri a pokud nekdo chce hrat bez nahody, tak at jde hrat sachy :D jak rekl jeden muj kamos (mimochodem vybornej hrac)

Jestli chcete náhodu tak si zahrajte kostky online. Ja neříkal že tam tu nahodu nechci ale co je moc je fakt moc!!!!!!!!! Šachy hraju, ale to je zase moc psycho, ale blbečci jako vy podřebujou jen nahodu a nechcou uvažovat vůbec, jak řikam zahrajte si kostky nebo ruletu nebo podobnou pí...nu založenou na nahodě :twisted:
PS: dneska už jsem fakt nasrany tak koho jsem urazil tomu dobře tak nemá byt kkt!!!!!!!

Urane ja stebou nesouhlasim protože tu nahodu stejně neomezíš tak aby to bylo spravedlive pro oba hrače najednou. Jeden ma třeba lip doly nebo hrady dane nebo mu je hlidaji slabší jednotky ale když zakážeš všechny dobre artefakty a kouzla tak to bude nuda. To je muj nazor tak sory kamo
Heroes 3 je NEJLEPSI
HICKSCZ

Post by HICKSCZ »

Bery, pekna rec, ale mapy delam taky aby meli oba hraci, stejny pocet dolu, stejny pocet hradu a taky hlidano stejnymi jednotkami, tohle se snazim delat aby to bylo vyrovnane.
Samozrejme kouzla a artefakty nechavam na te hre (to proste neupravuji) :wink:

Urane...... je videt ze jsi z toho trochu vedle, dej si kitkat :D :D :twisted:
Uran

Post by Uran »

Bery wrote:
Uran wrote:

Urane ja stebou nesouhlasim protože tu nahodu stejně neomezíš tak aby to bylo spravedlive pro oba hrače najednou. Jeden ma třeba lip doly nebo hrady dane nebo mu je hlidaji slabší jednotky ale když zakážeš všechny dobre artefakty a kouzla tak to bude nuda. To je muj nazor tak sory kamo

Bery ty jsi mega pošuk fakt mi chceš říct že jak zakážu andělskou alianci že neomezím nahodu to je naprosta ...... Ja neřikam že to chci fakt spravedlive to nebude nikdy(ani ty šachy nejsou protože ma jeden bíle) ja chci jen omezit to aby cela hra závisela na jednom artefaktu a na tom kdo ho dříve najde. No ale ja to stejně neomezím a pokud se tak Hicks rozhodne tak s tím neudělate nic a mate smulu haha :lol:

PS: A že ty maš zasrane štěstí a spolehaš jen na ty artefakty a hrat prakticky neumíš :lol: to je fakt ubohe
Protože dostat artefak ktery hazi armagenou a tve jednotky jsou vůči němu jimunní to by mohl každy tak hrat, a smat se tomu druhemu!!!!!
Ale jak dojde na tebe tak jdeš s brekem domu :twisted:
Uran

Post by Uran »

No a jestli někdo neumí H3 hrat a spoléha celou hru jen na to že najde někde nějaký drsný artefakt, protože jinak by to nevyhral. Tak už si ty šachy nechte a neopakujte se pořad je to nuda. A ja se musím opakovat pořad protože to někdo nedokáže pořád pochopit - nechci hru bez nahody, jen chci aby hra nezáležela na jednom artefaktu +20 všechno.
A kdo to nechape tak mi ho muže klidně ..... :twisted:
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Nevím co se vi dva tak hádáte... stalose snad jendomu z vás že na vás ouspeř hodil Armagedon a nic se mu nestalo... myslím že ne.. takovou smůlu měl prostě jen můj soupeř při poslední hře.. Jak sem řekl asi bych ho porazil aj tak.. ale proč to nevyužít když hra tu možnost nabízí... normálně tu možnost ve hře tak často nemám :)
Post Reply