HICKSCZ wrote:Uran wrote:Jo a ted něco k tomu omezováni:
Všichni jsme jen lidi aj tvurcí H3 a ti udělali ve hře par chyb to je jasne nikdo nejsme bezchyby, a my se je ted snažíme najít a upravit pravidla tak aby tam ty chyby nebyly.
A podle mě je chyba např. arefakt "andělska aliance" protože o čem ta hra pak je jen o tom kdo ho najde dřív, to si rovnou mužem udělat mapu a dat tam nějakou věc, a do podmínek vítěztvi dat, že kdo ji najde dřive vyhral. To je skoro to same
kazdy mel na svem uzemi draci utopii............. to co v ni najde je uz nahoda jak svin, jelikoz se to neda ovlivnit co v ni muze byt! ale dle tveho nazoru vidim ze bys byl spokojen s nahrdelnikem hbitosti,kouli many a stitem trpaslicich lordu, takze totalne omezena hra. Pak to pro me nejsou herouse tak jak je znam![]()
Kazdopadne vidim ze si na to stezujete vsichni tak od ted uz tam neuvidite draci utopii a artefakty 4teho stupne taky vyrusim![]()
![]()
Jsem zvedavy na co si budete stezovat priste, ze vam nepritel vyvolal elementaly pri bitve??? nebo ze on ma mestskou branu a ja ji nemam??
To abych zrusil kouzla 4 a 5ho stupne ne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OMFG Uz me to zacina srát![]()
![]()
Děti![]()
Proč se tak vztekaš hned, tak bud mám pravdu a je to tak nebo mi napiš včem se pletu. Ja si myslím že nemusíš rušit všechny artefakty 4teho stupně jen tam dej ty slabší ale co je moc to je fakt moc my jsme nikdy nehravali na mapě s takovýma mega artefaktama(např. ta andělská aliance ja je ani pořadně neznal) ta hra strací pak smysl a jde jen o to kdo ten art získa. A jestli to tak není tak mi napiš včem se pletu.