Uran wrote:No a jestli někdo neumí H3 hrat a spoléha celou hru jen na to že najde někde nějaký drsný artefakt, protože jinak by to nevyhral. Tak už si ty šachy nechte a neopakujte se pořad je to nuda. A ja se musím opakovat pořad protože to někdo nedokáže pořád pochopit - nechci hru bez nahody, jen chci aby hra nezáležela na jednom artefaktu +20 všechno. A kdo to nechape tak mi ho muže klidně .....
1.No stim bych asi souhlasil ale musi souhlasit vsechni aby se stim dalo neco delat
2. Zase na druhou stranu jeto vzacnost jak tady kazdy tvrdi!Takze to potesi toho kdo ji dostane..
zase bych vydal komentar na moji hru ve ktery seto stalo:
Jak mile sem uvidel ty ucinky andelske aliance a mec armagedona "Tak sem byl velice zdrcen .a pripadalo mito tak nefer hrajes pet hodin nebo kolik a pak z toho mas sekundovou nebo par sekundovou bitku tak toje imba, fakt osklivy vuci hraci kterej se tesi na fight...A popravde receno sem ani nevedel ze existuje neco takového to si proste nepamatuju ani sem to vzivote nedostal! takze nasere dvakrat vic
Uran wrote:No a jestli někdo neumí H3 hrat a spoléha celou hru jen na to že najde někde nějaký drsný artefakt, protože jinak by to nevyhral. Tak už si ty šachy nechte a neopakujte se pořad je to nuda. A ja se musím opakovat pořad protože to někdo nedokáže pořád pochopit - nechci hru bez nahody, jen chci aby hra nezáležela na jednom artefaktu +20 všechno. A kdo to nechape tak mi ho muže klidně .....
Urane ale ja to beru, ale když zakažeš andělskou alianci tak vlastně zakažeš i ty artefakty z kterých se to skládá a to se mi už nelíbí. Hiksi a ikdyž se snažíš udělat tu mapu fér, tak tam maš že ti to hlídá jednotka třeba 2.stupně a u někoho je to třeba trpaslik a u toho druheho elitni lukostřelec. Takže to nikdy nevyrovnáš přesně. Bral bych, kdyby se zakazaly asi tak 3 nejsilnější artefakty a taky bych zakazal unikátní hrdiny ale ja nejsem žádná lama tak to můžu hrát i bez všech artefaktu a kouzel. Čaute a dejte už to 3 kolo.
Já bych je taky nezakázal ani jeden z nejmocnějších (síla Dračího otce) nepomohl polosovi v naší první hře... (ikdyž mě naštvalo když sem ho chtěl usmažit Kouzlem Peklo a nic se nestalo...
Jo a kdyby.. které artíky by s te chtěli zakázat.. ty bo ste mohli zakázat i čarodějův klobouk že je mco Imba... (ikdyž ten sem ve hře nezískal tak dva roky )
čau lidi Urane to by nemohly bit dračí utopie a ty přece do HOMAM3 patří. Mám řešení př.č.1: bylo by dobré kdyby každý hráč měl u sebe dračí utopii. př.č.2: pokud jeden z hráčů velkou opravdu velkou náhodou najde v utopii art. Alianci tak se vzdá bezpodmínečně všech věcí z utopie ale i jeho nepřítel to jak si to dokážete je na vás způsobů je dost. př.č.3: jedna věc ALIANCE už se to za celej turnaj nestane to by fakt byla náhoda jedna ku mooooooc moc moc. Nech to bejt a hraj dál když jsme hráli spolu taky jsem neměl žádnej SUPER artefakt a jak to dopadlo. Tak nech hloupostí a hrajeme bždyť o tom to je kluci nechte toho já už chci další kolo.
afroman001 wrote:Nech to bejt a hraj dál když jsme hráli spolu taky jsem neměl žádnej SUPER artefakt a jak to dopadlo. Tak nech hloupostí a hrajeme bždyť o tom to je kluci nechte toho já už chci další kolo.
Taky bch nezakazoval zadny artefakty, proste ke hre patri, jen bych chtel poprosit Hickse, at si da vetsi pozor na vyvazenost mapy, at se tam nestanou veci, ze mam sutr dul hlidanej hordou elementalu a enemy ho ma zadara . .
3. kolo GOGO taky se tesim
It is stupid to play a tactic which u don't understand
Kacere, jestli se nepletu hrali jste s rajbou jako uplne prvni druhe kolo, to melo mrte chyb (podzemi,portaly,hlidane a nehlidane objekty atd.)
Proto hraci po vas, meli mapku uz upravenou a spravedlivou.
V pristich kolech se to uz nestane (doufam) Zabere mi to strasne casu rozumite kluci.
Pro zákaz kouzel nejsem. Vzácné artefakty by měli být pouze v utopiích a pokud i v pandořině skřínce, tak by tam sem tam mohla být nějaká silnější armáda, aby člověk neměl pocit super pandořina skříňka to se mi nic nestane a ouha bylo by tam třeba 10-20 arciďáblů. A mapa by měla být průchozí i bez vzdušných kouzel nebo křídel, protože potom jsou silně znevýhodněna města s nízkými znalostmi, jelikož nemají na to kouzlit v každém kole let nebo 3 dimenzní brány.
co se tyka artefaktu zda zrusit nebo ne, tak nejmocnejsi jsou urcite slozene artefakty tak zrusit treba jen je (i kdyz nejsem si jisty,ale v utopii se to stejne ovlivnit neda?) a nebo vypsat par nejmocnejsich artefaktu a udelat hlasovani zda je zrusit ci ne
Arkyn wrote:co se tyka artefaktu zda zrusit nebo ne, tak nejmocnejsi jsou urcite slozene artefakty tak zrusit treba jen je (i kdyz nejsem si jisty,ale v utopii se to stejne ovlivnit neda?) a nebo vypsat par nejmocnejsich artefaktu a udelat hlasovani zda je zrusit ci ne
Dyť tohle hlasování máš kousek nahoře Prostě se nic rušit nebude, to je jasnej výsledek, už bych to uzavřel, furt tady lidi opakujou to samý.