4 mise - Lod
Já tenhle level udělal tak, že jsem rovnou co nejrychleji dobil první Sylvánské město a pak jsem rovnou vyrazil proti druhému městu ( stačilo obejít Enty na hlavní cestě). Ze začátku není druhé Sylvánské město moc silně bráněno. Pak stačilo jen vybudovat menší armádu, která odolala nájezdům. Když mě začali houfně opouštět "flower sniffers" tak jsem se vypravil do podzemí a se zbytkem armády dobil už komplet vylepšené město.....a potom to už celkem šlo..
))
P.S. Dezerci elfů lze zabránit tak, že Elfí armádu u sebe "vozí" alefský hrdina...a pro boj ji jen "půjčuje" Agraelovi...(dezerce pak není tak markantní)
P.S. Dezerci elfů lze zabránit tak, že Elfí armádu u sebe "vozí" alefský hrdina...a pro boj ji jen "půjčuje" Agraelovi...(dezerce pak není tak markantní)
Re: 4 mise - Lod
Tahle mise mi pije krev už dost dlouho! Pokud co nejrychleji obsadim elfský město tak pekelníci vybudujou silnou armádu na svou obranu a nedobyju ho pokud jako první obsadim to peklo nestihnu ani vybudovat armádu a už je u mne elfskej hrdina a zabije mne. Existuje možnost abi mně elfové nepronásledovali?
už mne to totiž docela štve