no, tak si to vezmime postupne:
Mixin wrote:tak pokud bude mít čas a náladu, tak bys mohl udělat třeba pro mě tu maličkost a ke všem 13 jednotkám to co nejvyrovnaněji domyslet jejich iniciativu, rychlost, obranu, útok, škody které způsobí, popřípadě manu, střely atd....
to neni len tak ze by som nieco vysummonoval v exceli alebo v pascale, to co by som tam spravil, to by bol len nastroj na preratavanie typu "ked zautoci niekto s takymto attackom a damage na niekoho s takymto defense tak to spravi takyto damage..." a nie ze mi to vyhodi idealne atributy pre vsetky jednotky (to sa musi len testovat metodou pokus-omyl, inak to ani nejde). mozem si z prsta vycucat cisla podla toho co mi povies (rovnako ako tvorili h5, teraz to nemyslim nijako v zlom proti h5), ale na rozdiel od nivalu to ani ja nemam ako otestovat, v tomto ohlade sa skor ozvi do modderskej casti fora na celestial heavens, tam ti skor poradia
Mixin wrote:ale jak říkám ono se to nezdá, ale je to složitější než to vypadá
ja som nevravel ze navrhnut atributy jednotiek je jednoduche, vravel som len ze to prepocitavanie je jednoduche.
na navrh atributov by som potreboval:
naladu (mozno by sa nejaka nasla, ale....)
hromadu casu (az tak vela ho nemam)
vediet atributy jednotiek z h5 (nehrozi)
mozno mat h5 nainstalovany (ani keby co)
mat moznost to testovat (0 bodov)
musel by som mat od teba dost presne informacie ze co chces (aky ma byt charakter hradu, co si od neho predstavujes, apod.). pojmom "presne informacie" myslim uplne vsetko, lebo nemozem vediet ako ty uvazujes