Instalací datadisku zmizí původní kampaně?

Vše k prvnímu datadisku pro Heroes V
Post Reply
Axisis

Instalací datadisku zmizí původní kampaně?

Post by Axisis »

Nainstalovala jsem datadisk, aniž bych měla dohrané všechny kampaně. Byla jsem zvědavá co je nového a tak. Teď nevím, zda s tím jde něco dělat, abych nemusela hrát první 3 kampaně znovu, když jsem chtěla začít čtvrtou.
Jetro
Redaktor

Re: Instalací datadisku zmizí původní kampaně?

Post by Jetro »

Axisis: datadisk se spousti vlastnim exe souborem. Pokud chces hrat zakladni hru, musis ji spustit z puvodniho exe souboru. Proto take nedochazi k zadnemu "doplnovani" kampani, ale kazda hra ma ty "sve" pod svym exacem... Doufam, ze je to srozumitelne :)
Activator

Post by Activator »

Jenom bych dodal, ze samostatne mapy to takto rozdelene nemaji.
Axisis

Post by Axisis »

Jetro wrote:Axisis: datadisk se spousti vlastnim exe souborem. Pokud chces hrat zakladni hru, musis ji spustit z puvodniho exe souboru. Proto take nedochazi k zadnemu "doplnovani" kampani, ale kazda hra ma ty "sve" pod svym exacem... Doufam, ze je to srozumitelne :)

Dík, asi jsem ten původní soubor někam zašantročila, protože ať spustím jakýkoli exáč spustí se datáč.
Jetro
Redaktor

Post by Jetro »

Axisis wrote:
Jetro wrote:Axisis: datadisk se spousti vlastnim exe souborem. Pokud chces hrat zakladni hru, musis ji spustit z puvodniho exe souboru. Proto take nedochazi k zadnemu "doplnovani" kampani, ale kazda hra ma ty "sve" pod svym exacem... Doufam, ze je to srozumitelne :)

Dík, asi jsem ten původní soubor někam zašantročila, protože ať spustím jakýkoli exáč spustí se datáč.

Exe soubor je pro zakladni hru ve slozce "bin", pro datadisk je to slozka "bina1"
Post Reply